Slm ayni kaderi paylasan arkadaslar . Aranizda ben de varim. Allah cocugunuz olanlarin cocuklarini anneli-babali buyumeyi nasip etsin.2-cisini nasip etsin. Olmayan benim gibi umut edenlere Allahim ne olur hamile kalip anne olma tadini yasatsin! 35 yasindayim. tup bebege giremedik.yumurtalama olmuyordu.seneler sonra sansiniz var demislerdi...... Suan 10 sene tedaviden sonra patladim psikoloji yardim almasam galiba durumum kotu. herkezden herseyden bezmis durtumdayim....
Arkadaslar tupler tikali olsa tedavileri var. tedavi sonra acilma sansi var.Birsure tedaviler var.Lutfen yumurtalamaniz normal ise tedavi olun. Allah herkeze yardimci olsun.
günaydın arkadaşlar....
aysenur aminesucuğumm... tedavin hayırlı, bebişli ve son tedavin olur inşallah... tedavi aşamalarını takip edeceğim.. tedavinin her aşamasında bize güzel haberler getirmen dileğiyle ...
kukacığım yoğa dersini stresten uzaklaşmak için mi almak istiyorsun..
Kukacigim Foruma Hos Geldin. Insallah Senide Yucce Rabbim Mutlu Eder Ve Bebegine Kavusursun.
Allahtan Umit Kesilmez.
Arkadaşlar hayırlı sabahlar hepinize, tedaviye başlama günü başlıklı yazımı okudunuzmu? sizinde bu tür tecrübeleri oldumu?
Gamzecigim, benim sol tüpüm tikali, gerçe doktor emin degildi çünkü spasmda olabilirmis. Doktorum laparoskopi öneriyor ama hiçte yaptirmak istemiyorum. Laparoskopi ameliyati oldun mu ?
tup bebek tedavileri interneten okudum ve çok yuksek rakkamlar isteniliyor. Seni çok iyi anliyorum. turkiyede yasamiyorum ama bu tedavileri sigorta hastaneleri karsilamiyor mu ? Allah yardimcin olsun, insallah sende yakin bir zamanda bebegine kavusursun. YUCE RABBIM tum bebek isteyenler nasip etsin.
Benden başka bu yaş grubundan anne olmak isteyen yok galiba...... senağlama
var arkadasim bende varim 15 senedir bekliyorum hep ayni seye dua ediyorum 36 yasinda oldun artik beklemek beni bitiriyor.hani kendiliginden bi gelse ben onun icin onca seylere katlandim5 kere tüp bebek yaptim yikildim. yavrum oysa sen oldugun yereden gelecen diyorum zor degil gel hadi ne olur,diyorum ama korkuyorum, ya ordada yok yoksa diye. rabbim kimseyi bilinmeyen sorularla basbasa birakmasin cevapsiz sorular cok zor yanlizlik zor.rabbimden diledim bir dilek rerkeze versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?