Slm canim hepimiz ayni hatalari yaptik.Ama inan ki herseyin zamani var. bebisin olacak bu aldatma degil kendini ona hazirla guven kendine guven. Durumunu cok iyi anliyorum elden duadan baska birsey gelmiyor.Tedavini birakma biraz ara ver sonra devam.Allah yardimcin olsun.Kendine iyi bak
sagol canim icini isitan bir dilek seninki güven veren bir yazi sagol. bir gün varya o gün gelecekmi bir bilsem. rabbim hepimizin yardimcisi olsn
:teselli:bütün arkadaşlara merhaba bende sizdenim kısaca yaşadıklarımı anlatayım 36 yaşındayım 10 yıllık evliyim 5 kez tüp bebek 5 kez pisikolojik yıkıntı her defasında bu son deyip tekrar başlamak tekrar yıkılmak bunları ancak yaşayan anlar ve sözün bittiği yer herkezin hiç uğraşmadan kolayca çocuk sahibi olmaları bizimse senelerce uğraşsakda olmaması insanı yıpratıyor. Yaşıtlarımın çocuklari liseye bile gidiyorlar.Hele o bayramlar özel günler yokmu hep eşimle karşıdan bakıyoruz.Belki bir gün bizimde çocuklarımız bayramlarda elimizi öper belki Allah kimseyi boş bırakmasın genede beklemekten başka çaremiz yok .Şu anda hiçbirşey düşünemiyorum tedaviyle ilgili artık çok yıprandım kimbilir belki 6.yı denerim kısmet yada en son altarnetif düşündüğüm konuya geçerim.Keşke elimde siğirli bir değnek olsaydıda tüm olmayanlara çocuk verseydim keşke.Genede umut etmekten başka çaremiz yok hoşçakalın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?