35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

Merhaba umitçigim , iyim tesekkurler, bos zaman oldukça siteye giriyorum. Arkadaslarin hikayelerini okudukça uzuluyorum. Benim çok sukur bir kizim var ALLAH uzun omurler versin ama hiç çoçugu olmayan arkadaslar için çok zor. ALLAH herkese çoçuk nasip etsin.

Slm canim gonlinu ferak tut.Kendine iyi bak ve Allahim yardimci olsun!

Slm canim Yazini okudum uzuldum Allah yardimcin olsun. Ben 10senedir evliyim yasim aynen 35. Senim neler cektigini cok iyi anliyorum ve 15 sene tedavi ve 5 tup bebek ...insani psikolojik durumun etkiler. Uzun seedir tedavi gorenler erkeklerden daha cok kadin milleyti ceker.

Ya canim bilemiyorum yardimi dokunur mu bir goz atarmisin. Benim de anladigim sey oturdum hayatimi gozden gecirdim ve neler yapmam gerekir nerde hata yaptim en onemlisi ne diye birsure yapmam gerekenleri siraladim.Suan yavas-yavas bunlari uygulamaya basladim.5 kere tup bebek sagliga etkisi mutlaka oldu.Belki 5-6 ay saglik icin birsey yapman gerekir degil mi? Moralini bozma/Kendine iyi bak sorun olunca yalniz kalma/Paylas.Yalnizlik insani yikar.Allah yardimcin olsun.

Umitim! Canim nasilsin? Ben de zaman bulunca kk acmaya kosuyorum.Gercekten cok sey ogrendim. En azindan kendime guvenim artti. Toparlandim. hercesit tedavileri almis bayanlarin yazdiklarindan sukur etmeyi ogrendim.Allah yardimcimiz olsun.Kendine iyi bak

slm kuka desdegin icin sagol inan evliligimin ilk 5 yili bunun ne demek oldugunu anlamadik, sonra biseyler yapmamiz gerekdiginin farkina vardik cunkü ne oldugunu biliyorduk ama umursamiyorduk,ve baslayan tedavi acilar iyneler yipranis ve bir hicle bas basa kalmak,tabi umutum hic bitmedi ama her sey zamaninda diyorlarya dogru simdi o iyneleri bidaha yapamam gibi. ben kendime iyne vurmayi yavrum icin ögrendim.herkez diyordu ay delimisin bi dr.git yapsin, ama ben onun icin herseye hazirdim.dilegim rabbimden insalah herkezin umutla bekleyisi mutlulukla biter

kızlar bene 35 yaşındayım ve tekrar anne olmak istiyorum.tüp bebek tedavisi falan görmedim.korunmayı yeni bıraktık.allah tüm bebiş isteyen annelere nasip etsin.umarım hepimiz sorunsuz sağlıkla ve sağlıklı çocuklar dünyaya getiririz.hepinizi öpüyorum

fundacığım hoşgeldin aramıza, Allahım annelik duygusunu isteyen herkese yaşatsın inşallah sonsuza kadar, senin çocuğunuda analı babalı büyütürsün inşallah,AMİNNNNNNNNNN

Herkese merhaba bende yeni katıldım bu kulube 37 yaşındayım ve 28 haftalık hamileyim...
İlk zamanlar Dr larda dahil herkes yaş riskin var diyorlardı...O kadar sinir bozucuydu ki ama şimdi aldırış bile etmiyorum...Allah herkese nasip etsin....

Funda Ve Gunce, Aramiza Hos Geldiniz.

Fundacim Insallah Kisa Surede Hamile Kalirsin Ve 1 Bebegine Bir Kardes Gelir. Kardes Gerekiyor Benim Kizim Tek Ama Cok Zor, Surekli Kendi Basina Oyunlar Oynuyor.

Yeni katilmis olan arkadaslar aramiza hos geldiniz!
Insallah Allahim dualarimizi kabul eder! Bol Bol dua edelim

Slm canim hepimiz ayni hatalari yaptik.Ama inan ki herseyin zamani var. bebisin olacak bu aldatma degil kendini ona hazirla guven kendine guven. Durumunu cok iyi anliyorum elden duadan baska birsey gelmiyor.Tedavini birakma biraz ara ver sonra devam.Allah yardimcin olsun.Kendine iyi bak

35-40 lık çıtır anne adayları bu gün nasıllarmış........

iyiyz canim citirmiyiz bilmiyorum ama anne adayi oldugumuz ve birgün , o gün bizimde anneler günümüzü kutlayacak yavrularimiz olacak insallah.mevlam pesimizden kosup anne anne diyen bagiranlarda bizede versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…