35 yaş evlilik için sınır mı?

Çocuklu olan adayların nesi var bu aradaa:) ya aşk böyle bir şey değil insanları nasıl 2. sınıf yapıyorlar inanılmaz.
İkinci sınıf yapmakla hiç alakası yok. Birincisi ben kıskanç biriyim. Eski eşle kesinlikle görüşülmesini istemem. Ama çocuk olursa bu imkansız olur. İkincisi ise genelde çocuklu erkekler ikinci evliliklerinde çocuk yapmak istemeyebiliyorlar. Ama ben anne olmak istiyorum. Nedenlerim bu.

Tabi ki 35 yaş sınır değil.
Bu işler kısmet nasip.
Yaşla alakası yok.
Ne zaman sizin için hayırlı ise o zaman olsun..

Bu arada bende 30 yaş üstüyüm. Sizi anlıyorum.
Bu işlerin bana göre formülü beklentiyi kesmek.
Beklenti; Hayalkırıklığı getirir. Kendinize şartlama yapmayın. Illa bu yaşta olmalı demeyin. Ileride evlenseniz çocuk için de demeyin. Sanki evlenmeme durumu olabilirmiş gibi plan yapın. Bekarlikla barışın. O zaman olacağı varsa oluyor. Zorladıkça habire neden olmuyor neden diye küçük emrah moduna girdikçe olmaz. Olsa da zorlama bir evlilik yaparsınız..

Bir de ben sizin çocuksuz birini isteme durumunuzu anlıyorum. Bende sizin yerinizde olsam çocuksuz birini isterdim. Hic evlilik yapmamış birisiniz. Hem çocuk hem yeni evlilik çok zor olur. Sonuçta o çocuk tabi ki haftasonu yanınıza gelecek. Belki büyük olacak. Belki sizi babasından kıskanacak. Ilk cicim ayları çocukla mı anlaşacaksınız yeni bir hayata mi başlayacaksınız zor işler..
Bir de çocuk olunca eski eşte hayatınızda sürekli olacak. Arayacak belki karşılaşacaksınız. Gerek yok bence..

Ama daha önce evlenmiş çocuksuz biri olabilir. Ama neden boşandığını sağlam bir kaynaktan öğrenmek şartıyla. Sonuçta bir gercek var ki Türk kadını kolay kolay elzem bir sebep yoksa boşanmaz. Idare eder. Bu coğu kadında böyle. O yüzden mutlaka adamın neden boşandığı öğrenilmeli.

Tabi umarım hiç evlenmemiş biri olur. Temennim sizin için ve hiç evlenmemiş bekar kadınlar için bu. Ama sırf boşanmış diye de iyi bir erkeği elemeyin. Çocuk yoksa neden olmasın.. Illa evlendi boşandı diye bir insanı kategorize etmek doğru değil.

Umutsuz olmayın ama beklentiyi kesin.
Kendinize gereksiz şartlamalar yapmayın. Illa bu yaşta olmalı gibi düşünmeyin. Eğer istediğiniz olmazsa karamsar olursunuz.
Pozitif olun. Inancinız varsa dua edin.
Evlilik konusu kısmet nasipse oluyor.
Başkasının kalbine hükmedemeyiz. Anca olacağı varsa olur.

Umarım siz ve isteyen her bekar mutlu huzurlu bir yuva kurar.:dua:

Son düzenleme:
Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Tabi yas 35 oldugun ilk.gun.sadece bosanmis insanlar gelir bekarlar icin sen.artik gorunmez olursun.cunkuu artik 35 olmussundur sadece cocuklu.erkekler seni gorur

Tabi ki olgunlaşma yaşı 35-40 ama genelde evlenme yaşı günümüz turkiyesine iyi erkeklerin evlenme yaş araligi 28-33 gibi altı ve üstü tabi ki var geneli dedim ben
İşte o kadar erken evlendikleri için o sorunlar çıkıyor zaten. Maddi açıdan belli yere gelmemiş; ailesinden ayrı bir birey olduğunu kavrayamıyor erkekler o yaşta. ( bir çoğu yani) ondan sonra da kv bana öyle dedi; görümce bana bunu yaptı. Zaten genelde erkekler geç olgunlaşıyor. Ben 29 yaşında evlendim. Eşim 30 yaşındaydı. Şimdi bakıyorum da biz bile çocukmuşuz o zaman. O yaşlarda olgun erkek var mı? İlla ki vardır ama genelini kadınlar idare etmek zorunda kalıyor.

Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Arkadaşınız oran olarak doğru söylemiş. Fakat bu yüzde yüz böyle değil.O tarz insanlar çıkar karşınıza elbet ama istemezsiniz rededersiniz olur biter. Bu kadar takmayın. Buna takılarak karşınıza ilk çıkanla yapılan bir evlilik amacının dışında olur zaten.

Back
X