- 8 Nisan 2022
- 1.705
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Sorunuz tam olarak nedir evli misiniz yoksa henüz evlilik yok ama evlenip çocuk yapmak için geç mi kaldığınızı düşünüyorsunuz.Geldi çöktü yine biyolojik geç kalmışlık duyguları.
Ara ara yokluyor.
İyi hikayelere ihtiyacım var sanırım…Düşünmemeliyim…Düşünmemeliyim…
Çocuk İçin yaşımın geç olduğu duygusu geldi çöktü etraftan çok sorulması vs etkiledi sanırımSorunuz tam olarak nedir evli misiniz yoksa henüz evlilik yok ama evlenip çocuk yapmak için geç mi kaldığınızı düşünüyorsunuz.
Evlilik yok henüzSorunuz tam olarak nedir evli misiniz yoksa henüz evlilik yok ama evlenip çocuk yapmak için geç mi kaldığınızı düşünüyorsunuz.
Kuzenim 38,39 yaşında evlendi.(Olamayacak birini beklemişti)Hamile kaldı ama düşük olunca işini şansa bırakmadı ve tüp bebek yaptı.Simdi kızıyla eşiyle maşaallah çok mutlu.Sizin de olabilir ne geç ne imkansız.Geldi çöktü yine biyolojik geç kalmışlık duyguları.
Ara ara yokluyor.
Bazı şeyler nasip. Şu an henüz olmamış bir şey için kendinizi üzüyorsunuz. Ne gerek var. Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil. Hayatınızı yaşayın bence. Her şeyin de hayırlısını dileyin.Çocuk İçin yaşımın geç olduğu duygusu geldi çöktü etraftan çok sorulması vs etkiledi sanırım
Yumurta dondurun üzülmeyin Rabbim güzel bir aile nasip etsin inşallah size deÇocuk İçin yaşımın geç olduğu duygusu geldi çöktü etraftan çok sorulması vs etkiledi sanırım
Allah aşkına 35 yaşında bir kadın doğurmayacaksa ne zaman doğurması gere
ahh ahhhh,Çocuk İçin yaşımın geç olduğu duygusu geldi çöktü etraftan çok sorulması vs etkiledi sanırım
35 yaşından sonra hatta artık o yaş maalesef 30 ların altına inmek üzere. Stresli ve yoğun iş hayatı , dişil enerjiden artık eril enerjiye evrilme , ve bilinen diğer faktörler sebebi ile gebelik oranları ya da canlı doğum oranları git gide azılıyor.
Ben de ne kadar kabul etmesem de kadının yumurtalıklarının kaliteli olduğu yaşlar kadının daha genç olduğu yaşlar , tabi ki yaşı çok genç olup yumurta kalitesi düşük olanlar ya da erken menopoz olgusu olanlarda var fakat yaşa bağlı olarak yukarıda da bahsettiğim gibi gebe kalma ve canlı doğum şansı azalıyor. 33 yaşında evlenmiş ve şuan 40 yaşında olan 2 yıldır tüp bebek tedavisi gören biri olarak yazıyorum buraya. İşin içine girince maalesef anlıyorsunuz yaşın önemli bir etken olduğunu.
35 yasinda tanistim, 37'de evlendik, 39'da cocugum dogdu. Hic de gec kalmadiniz.Geldi çöktü yine biyolojik geç kalmışlık duyguları.
Ara ara yokluyor.
Bende çok duydum yakın zamanlarda bu yüzden geldi duygu sanırım.Kendime iyi bakmaya çalışsam da belli olmuyor işte.Bugün bir arkadaşımın halası 40 ında doğum yapmış, down sendromlu doğmuş çocuk… sanırım bunu duymam da etkiledi biraz35 yaşından sonra hatta artık o yaş maalesef 30 ların altına inmek üzere. Stresli ve yoğun iş hayatı , dişil enerjiden artık eril enerjiye evrilme , ve bilinen diğer faktörler sebebi ile gebelik oranları ya da canlı doğum oranları git gide azılıyor.
Ben de ne kadar kabul etmesem de kadının yumurtalıklarının kaliteli olduğu yaşlar kadının daha genç olduğu yaşlar , tabi ki yaşı çok genç olup yumurta kalitesi düşük olanlar ya da erken menopoz olgusu olanlarda var fakat yaşa bağlı olarak yukarıda da bahsettiğim gibi gebe kalma ve canlı doğum şansı azalıyor. 33 yaşında evlenmiş ve şuan 40 yaşında olan 2 yıldır tüp bebek tedavisi gören biri olarak yazıyorum buraya. İşin içine girince maalesef anlıyorsunuz yaşın önemli bir etken olduğunu.
Hayatımda var biri nasipse evlenmeyi düşünüyoruz bu kafaya girersem zaten hemen yapmak isteyeceğim, yada kendi haline bırakacağımahh ahhhh,
keske oyle ha deyınce evlenınce olsa ya da ben ıstemıyorum bıraz gezecegım deyınce olmasa ..
arkadaşım anın tadını çıkar, eger ıstıyorsan evlı mısın bılmıyorum cocuk yap bunca düşünceye girme madem,
evlı degılsen bırısı varsa hayatında eğer emınsen evlen değilsen hıc o topa girme..
ya da bekarsan yumurtalarını toplat dondur kalsın ıstedıgın zaman kullanırsın, bu kadar sıkma canını,
ben 5 senelık evlıyım ve cocugum yok, 4 senedır tedavı goruyoruz .. yanı oyle o işler yaşa başa çevrenın ne dedgııne bakmıyor..
annemın bı arkadası da 41 yasında hamile , kaza ile kalmış istemeyerek ..
bu işler nasip .
Maşallah, amin isteyen herkese nasip etsin inş33te evlendim 3 yıl tüp bebek tedavisi şimdi bebeğim yanımdaAllah size de hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?