benimki de Allah nasip ederse 9 mart. benim dogum gunumde 13 mart kim bilir dimi
bende aynen senin gibi dusunuyorum once bi ultrasona gireyim kalp atisini duyayim sonra takvim.
zaten ailede pek kimseye soylemedik cok erken. 25 temmuzda randevumuz var ultrason icin.
insallah bi sorun cikmadan kalp atisini gorelim sonra yavas yavas soyluycem.
Yeliz hanım Merhaba topiginizi okudum ben de 39 yaşındayım öncelikle sizi tebrik ederim. Ikizler ve şimdiki gebelik tedaviyle mi oldu benim de 12 yaşında bir kızım var bir yıldır istiyorum henüz olmadı siz neler yaptınız
Yeliz hanım Merhaba topiginizi okudum ben de 39 yaşındayım öncelikle sizi tebrik ederim. Ikizler ve şimdiki gebelik tedaviyle mi oldu benim de 12 yaşında bir kızım var bir yıldır istiyorum henüz olmadı siz neler yaptınız
İkizler için klomen kullanmıştım kafama göre, gidip çatlama iğnesi olmuştum. Ateş takibi yapıyordum devamlı ama bu gebeliğim tamamen kazara oldu. 45 günde tek gecelik ilişki ile.
E="st: 37718904, 415149"]Yine gebeyim, üstelik Pera ve Gezi 5 aylık bile değiller daha...
Şükür bugünümüze [/QUOTE]
Hamilelik icin ozel seyler yaptiniz mi
Maşallah ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah QUOTE="ospa, post: 37719862, member: 631744"]E="st: 37718904, 415149"]Yine gebeyim, üstelik Pera ve Gezi 5 aylık bile değiller daha...
Şükür bugünümüze [/QUOTE]
Hamilelik icin ozel seyler yaptiniz mi[/QUOTE]
M