Canım arkadaşlarım,
36 yaşındayım, ilk bebeğim için uğraşıyorum...
1 tane Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim...
Şükürler olsun ki hamile kalabiliyorum...
Bizim şansımız genç anne adaylarına göre daha düşük...
Bu zorlu süreçte bizi neler bekliyo, nelerle karşılaşacağız gelin birlikte paylaşalım...
Henüz tanımadığım bebeklerimi öyle özlüyorum ki anlatamammm...
Lütfen 1 an önceolalım hepimiz, sağlıcakla, huzurla...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Busemk geçmiş olsun 1tanem, sayfanı inceledim sanırım düşük yaşamışsın...
Aminn.bende 3 ay sonra 36 olacagim yani aslinda yil olarak 36 yim,dun kurtaj oldum bebegim 8 haftalikti kalbinin durdugunu soylediler 3 dr a gorundum emin olmak icin 3 ude ayni seyi soyledi asya ulkelerinden birindeyiz ve burada saglik cok gerilerde yani neden oldugunu bilmiyorum....sonuc kurtaj oldum hemde canli canli benim bir kizim var bu 2.olacakti allahin takdiri dedkim demesinede bir daha cesaret edebilecekmiyim hic bilmiyorum ve kizimin bir kardesi olmasini yeniden yavrum olmasini cookkk istedim simdiden sonra ne yapacagim hic bilmiyorum.
Şimdi sana ne desem acını hafifletmez ama şükret 1 kızın var, ve lütfen umudunu yitirme, zaten bizi yaşatan umutlar değil mi? Kızına mutlaka 1 kardeş yakın zamanda gelecektir. Rabbim bizim için hayırlısını versin, her zaman duamız bu. Bu arada dünyanın 1 çok yerine gittim. Eğer Kazakistan Şimkent'teysen anlarım seni, çok ilkeldi orası... Lütfen umudunu yitirme güzelim, zaman herşeye çareee...
Binlerce kezz sukurler olsunki zaten bir kizim var ve rabbim ona saglik versinn..umudumu yitirmek degilde korku olustu haliyle ya yine ayni olursa diye bilemiyorum iste..sanada cok gecmis olsun canim insallah buradan hamileyim haberini en kisa zamanda aliriz:)))))
Alırız güzelim, hem haberini hemde bebişleri kucağımızada alırız, hiiiç merak etme..
Korkmada, inan sadece. İnancını yitirme.. Ben öyle yapıyorum...
Başlamak bitirmenin yarısı. Kromozom bozukluğu olan bebekler düşükle sonuçlanıyomuş.
Bunu düşünüp hep şükrediyorum ben. Allah kızına uzun ömür versin, seni onsuz, onuda sensiz bırakmasın...
Gunaydin canim,bugun nasilsin?benim icim daraliyor bugun...
Insallah rabbim gonlune gore verir,inan hamile kalirsan ben hamileymisim kadar mutlu olacagim:)))benim yarin dr kontrolum var bakalim parca kalmismi diye bakacaklar...dua et benim icinde herseyim temiz cikar insallahh...
Dualarımdasın güzelim, Rabbim gönlüne göre versin... Bence yarın çoook mutlu dönceksin dr.dan. Parça falan kalmamış olcak en geç 1 aya kadarda rahmin toparlanmış olak veee Nisanda yine bebek çalışmalarına başliaksın, inan bana... Hem burdan öğrendiğim 1 kaç yöntem var onları anlatırım sana, belki uygulamak istersin...
Destegin icin cookkkk tesekkur ederim canim,onerilerinide seve seve dinlerim vede uygularim,dun nasil dusunuyordum biliyorsun bu sabah uyandigimda hep icimden hamile kalmak istedigim geciyor.korkularimda var tabi....buradan bir kac sey okudum bugun ve kurtajdan sonra 3 ay beklemek gerektigi yaziyor...birde kan pihtilasmasi adli konulari okudumve beb bebisimin kalbinin neden durdugunubilmiyorum burda herkese kanda virus var diyorlar bitti test falan yok((
Ovulasyon testi kullanan var mı canlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?