canim saracoglundan cvp geldi mi? merak ettim.
harikasın tatlım, toplamda kaç kilo verdin bakalımZayıflıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum, Cuma olsada tartılsak hahayyyt
harikasın tatlım, toplamda kaç kilo verdin bakalım
vaalhi kıyafetler olmayacak
hemen alışverişeeee
selam arkadaşlar,
beni de aranıza alırmısınız:))
yaş tutuyor nasıl olsa.yaşım 36.5. 37 demek istemiyorum daaa
bir oğlum var Allah bağışlarsa.2006 doğumlu.
geçen aydan itibaren bir kardeş düşünmeye başladım.
bugüne kadar ertelememin pek çok ağır sebebi vardı.ama yaşım da geçti gidiyor.
annemi kaybettim son 2 senem öyle gitti.bir de kız kardeşimin çocuğu olmuyor olmayacak ta eşinden dolayı.
çok ağır depresyonlar geçirdi.haliyle ben de ona ve anneme üzülmekle başka bişey düşünemez oldum.
bu ağır üzüntüler beni hamilelik fikrinden çok uzaklaştırdı.
ama eşim çok istekli.gözleri doluyor bi bebeğimiz daha olsun derken.
oğlum hayatta yalnız kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum artık ben de.
Allah nasip ederse inşallah tabi.Hayırlı sağlıkli bir evladımız daha olsun istiyoruz.
Umarım burdaki bütün arkadaşlarımın duaları kabul olsun.
geçen ay doğrudürüst denememiz bile olmadı ama ben kendimi çok kaptırdım.normalde 28-29 günde bir adet oluyorum.adetimin 27.günü test yaptım silik çıktılar.29.günü 2 ayrı test daha yaptım hiç çizgi çıkmadı.3o. gün kan testi yaptım negatifti.31. gün adet oldum.
evdeki ilk yaptığım testler silik çıkmasaydı asla kan testine gitmezdim.gerek yok çünkü ama o testler benim aklımı karıştırdı.önce silik çıkıp sonra kaybolması kimyasal gebelik durumunda oluyormuş burdaki topiklerden okudum.ben de b hcg değerini görmek istedim açıkcası.kimyasal gebelik olup olmadığından emin olmak için. o da 1.2 gibi anlam ifade etmeyen bi değer çıktı.
yani kısacası o ilk testteki silik çizgilerin sebebini bulamadan adet oldum:))
oğluma hamile kalmam da uzun sürmüştü.neredeyse 20 ay boyunca onlarca test yaptım bir kere bile silik çizgi görmedim.taki gerçekten halime kalana kadar.
neyse artık önümüze bakacağız.SAT 6 nisan oldu. bi sonraki ise 5 mayıs gözüküyor.
ovulasyon testi almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda.
başka ne yapalım paylaşalım buradan.
ben dr. akontrole gitmedim daha.bu ay da deneyip olmazsa öbür ay hormon testleri için gitmeye kararlıyım.
bu arada folik asit kullanıyorum.
siz de başladınız mı.başlamayan varsa derhal başlasın çok önemlidir çünkü..
Hoşgeldin hayatım...
Ne mutlu sana 1 tane oğlun var, darısı tüm isteyenlerin başına.
Annem ve kızkardeşin için üzüldüm, çok zor günler yaşamışsın canım kolay değil.
Eşinin sana destek olması süper, bazı babalar uzak duruyo 2. bebekten.
Sana önerim yaşımızdan dolayı kendi başına denemektense bi dr. kontrolünde hareket etmen. İst.da mısın canım?
Hormonlarına kesin baktır. Boşa kürek çekme, 6 ayda bile insanın vücudu çok değişkenlik gösterebiliyo.
Regl 3. gün hormon testleri yapılabiliyo, lütfen es geçme... Akıntın falan varsa, kilo falan problemin varsa dr. hemen kaynağını gösterebiliyo, benim başıma geldi bu ay çok ii biliyorum.
Folic asit hayatımızın bi parçası oldu, kullanman süper, bilgisiz çok kişi var bende hep yol göstermeye çalışıyorum.
Tekrar hoşgeldin canım, ben gün boyu buralarda olurum hep, kafana takılan bişi olursa sor şeker
selam arkadaşlar,
beni de aranıza alırmısınız:))
yaş tutuyor nasıl olsa.yaşım 36.5. 37 demek istemiyorum daaa
bir oğlum var Allah bağışlarsa.2006 doğumlu.
geçen aydan itibaren bir kardeş düşünmeye başladım.
bugüne kadar ertelememin pek çok ağır sebebi vardı.ama yaşım da geçti gidiyor.
annemi kaybettim son 2 senem öyle gitti.bir de kız kardeşimin çocuğu olmuyor olmayacak ta eşinden dolayı.
çok ağır depresyonlar geçirdi.haliyle ben de ona ve anneme üzülmekle başka bişey düşünemez oldum.
bu ağır üzüntüler beni hamilelik fikrinden çok uzaklaştırdı.
ama eşim çok istekli.gözleri doluyor bi bebeğimiz daha olsun derken.
oğlum hayatta yalnız kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum artık ben de.
Allah nasip ederse inşallah tabi.Hayırlı sağlıkli bir evladımız daha olsun istiyoruz.
Umarım burdaki bütün arkadaşlarımın duaları kabul olsun.
geçen ay doğrudürüst denememiz bile olmadı ama ben kendimi çok kaptırdım.normalde 28-29 günde bir adet oluyorum.adetimin 27.günü test yaptım silik çıktılar.29.günü 2 ayrı test daha yaptım hiç çizgi çıkmadı.3o. gün kan testi yaptım negatifti.31. gün adet oldum.
evdeki ilk yaptığım testler silik çıkmasaydı asla kan testine gitmezdim.gerek yok çünkü ama o testler benim aklımı karıştırdı.önce silik çıkıp sonra kaybolması kimyasal gebelik durumunda oluyormuş burdaki topiklerden okudum.ben de b hcg değerini görmek istedim açıkcası.kimyasal gebelik olup olmadığından emin olmak için. o da 1.2 gibi anlam ifade etmeyen bi değer çıktı.
yani kısacası o ilk testteki silik çizgilerin sebebini bulamadan adet oldum:))
oğluma hamile kalmam da uzun sürmüştü.neredeyse 20 ay boyunca onlarca test yaptım bir kere bile silik çizgi görmedim.taki gerçekten halime kalana kadar.
neyse artık önümüze bakacağız.SAT 6 nisan oldu. bi sonraki ise 5 mayıs gözüküyor.
ovulasyon testi almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda.
başka ne yapalım paylaşalım buradan.
ben dr. akontrole gitmedim daha.bu ay da deneyip olmazsa öbür ay hormon testleri için gitmeye kararlıyım.
bu arada folik asit kullanıyorum.
siz de başladınız mı.başlamayan varsa derhal başlasın çok önemlidir çünkü..
basin sagolsun Allah sabir versin. bende annemi ekim 2012 de kaybettim. agustosta anneniz hasta dediler ekimde kaybettik. hersey cok ani gelisti.
insallah en kisa zamanda hamile kalirsin. ben gecen ay ovulasyon testini denedim ama beceremedim. gecen aya kadar ben senelerdir vitamin aliyordum balik yagida icinde. son 2 aydirda folikasit aliyordum. fakat bu ay hic birsey kullanmamaya karar verdim. bide boyle deneyelim bakalim.
Senin de başın sağolsun canım..Acın tazeymiş.Benim annem pankreas kanseriydi.Tam 17 ay tedavisi ile uğraştık.Çok zor günlerdi gerçekten.Mekanları cennet olsun inşallah...
İnşallah Allah hepimize nasip eder hayırlı evlatlar.
Folikasiti de mi bırakacaksın canım.
merhaba herkese.
uzun süredir yazamadım bu siteye iş yoğunluğundan dolayı..Sizleri uzaktan takip ediyor bol dua ediyorum evet 30 lu yaşlardan sonra anne olmak farklı geliyor herkese ama daha evladım dünyaya gelmeden AAAAaa 2. ci hemen yap bekeleme demeleri okadar korkuyorum ki..Psikolojimi bozuyor. Bi durun bunu sağ salim alayımda kucağıma diyip duruyorum içimden ama..Kilomda çok fazla 86 kg mım ki diyet yapıp 18 kg vermiştim ama(( Allah yardım etsin dikkat etmeye çalışıyorum..Bu arada evde kedim var oda hamile :) bugün karnında bebeklerinin hareketlerini izledim okadar duygulandım ki.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..Allaha emanet olun..Sağlıcakla kalın güzel insanlar..Bu arada yakınlarını kaybeden arkadaşlarım,Rahmetlilerin mekanları cennet bahçelerinden olsun inşallah..
merhaba herkese.
uzun süredir yazamadım bu siteye iş yoğunluğundan dolayı..Sizleri uzaktan takip ediyor bol dua ediyorum evet 30 lu yaşlardan sonra anne olmak farklı geliyor herkese ama daha evladım dünyaya gelmeden AAAAaa 2. ci hemen yap bekeleme demeleri okadar korkuyorum ki..Psikolojimi bozuyor. Bi durun bunu sağ salim alayımda kucağıma diyip duruyorum içimden ama..Kilomda çok fazla 86 kg mım ki diyet yapıp 18 kg vermiştim ama(( Allah yardım etsin dikkat etmeye çalışıyorum..Bu arada evde kedim var oda hamile :) bugün karnında bebeklerinin hareketlerini izledim okadar duygulandım ki.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..Allaha emanet olun..Sağlıcakla kalın güzel insanlar..Bu arada yakınlarını kaybeden arkadaşlarım,Rahmetlilerin mekanları cennet bahçelerinden olsun inşallah..
Ay anım benim hem sana hem kedine maşallah, duygusallık tavan yapmıştır sende. Bende daha birinciye gebe kalamadan 2.yi istiyorum. Sende iste güzelim. Ben tek çocuğum hiç kardeşim ablam yada abim yok. Tuhaf ve acı...
Zayıflıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum, Cuma olsada tartılsak hahayyyt
merhaba herkese.
Ay anım benim hem sana hem kedine maşallah, duygusallık tavan yapmıştır sende. Bende daha birinciye gebe kalamadan 2.yi istiyorum. Sende iste güzelim. Ben tek çocuğum hiç kardeşim ablam yada abim yok. Tuhaf ve acı...
Hissettiğim hamileyim kızlar. Tescili Pazar günü test yapınca sağlanacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?