35 yaş sonrası evlilik ve bebek imkansız mı?

18-65 yaş arası genç
66-79 yaş arası orta yaş mı

Kaynak nerede ? Link yollar mısınız?

İngilizce yayinlar icin “WHO AGE GROUP CLASSIFICATION”

Turkce okumak isterseniz “Dunya Saglik orgutu yas dilimleri” yazip aratabilirsiniz.

Eklentiler

• 6FD20482-882E-4D90-988C-95CE8F8B626B.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 32
66-79 yas arasının orta yaslı sayıldıgına dair bir içerik göremedim

65 yaş üzeerine elderly yazıyor yani direkt yaşlı diyor .

66-79 yas arasının orta yaslı sayıldıgına dair bir içerik göremedim

65 yaş üzeerine elderly yazıyor yani direkt yaşlı diyor .

Benim arkadaşımın ablası var 40-41 yaşlarında yaşıtı biri ile evlendi. 42 yaşında anne oldu. Bi arkadaşım da 36 yaşında evlendi kendinden 1 yaş büyüktü eşi... iki çocuğu var...

Ah ben bu yorumu evlenmeden önce görseydim evermekten vazgeçer ve su an boşanma asamasinda olmazdim

Umarım çok mutlu bir evliliğiniz olur .Yaş inanının önemli değil önemli olan mutluluk.

Çok güzel valla keyiflendim

Benim annem kız kardeşimi 38 yaşında doğurdu aynı şekil öz ablam da 39 yaşında doğum yaptı ve ikisi de normal dogum yaptı diyeceğim o ki mümkün..

Kuzenim.Mesleginden dolayı 35 yaşına kadar ve uzun bir ilişkinin son bulması nedeniyle evlenemedi.Sonra netten kariyer sahibi kendinden 1 yaş küçük bekar birini buldu.Evlendiler.Bir kaç defa düşük yaptı sonra tüp bebekle bebekleri oldu.Size de nasip olsun

Ben 39 yaşımda evlendim. 41 de oğlumu, 42 de kızımı dünyaya getirdim. Eşimin de ilk evliliği. Ayrıca benden 4 yaş küçük. Çocuk için tedavi gerekseydi, o işlere hiç girmeme kararı almıştık. Tedavisiz oldu hatta kızım da sürpriz yumurtamız oldu. Daha iyisi sizin olsun

Maşallah mutluluğunuz daim olsun ne güzel doğal yolla mi bebeğiniz oldu yumurta dondurmuşmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…