- 10 Haziran 2020
- 22
- 36
- 3
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
Maşallah mutluluğunuz daim olsun ne güzel doğal yolla mi bebeğiniz oldu yumurta dondurmuşmuydunuz
Başka insanların düşüncelerinden daha çok aslında bu benim kendi isteğim.32 yaşında evlendim. 35 yaşında bir çocuğum oldu. Şu an 38 yaşındayım ve 1 aylık bir çocuğum daha var. Hiçbir zaman geç kaldığımı düşünmedim bir şeylere. Çocuk için de acele etmedim. Kendimi hazır hissettiğimde yaptım. Başka insanları ve düşüncelerini boşverin. Bu sizin hayatınız. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.
Tedaviyle mi oldu yumurta dondurdunuz mu acaba mutluluklar diliyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin inşimkansiz ise suan imkansizi yasiyorum 36 da evlendimve 2. hamileligim
Ne güzel mutluluğunuz daim olsunBen 39 yaşımda evlendim. 41 de oğlumu, 42 de kızımı dünyaya getirdim. Eşimin de ilk evliliği. Ayrıca benden 4 yaş küçük. Çocuk için tedavi gerekseydi, o işlere hiç girmeme kararı almıştık. Tedavisiz oldu hatta kızım da sürpriz yumurtamız oldu. Daha iyisi sizin olsun ❤
Keşke 35 imi bekleseymisimMerhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
tesekkurlerTedaviyle mi oldu yumurta dondurdunuz mu acaba mutluluklar diliyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin inş
Cocugunun olup olamayacagi o testlerle mi belli oluyor haftaya randevum var doktorda bebek sahibi olmaya bir engel var mi diye baktirmak istiyorm. 33 yasindayim hayatimda henüz kimse yokÇocuk olma durumunun ilk evlilik onuncu evlilik olsun fark etmez.
Problem olmaz ise hemen hamile kalırsınız.
Evlenince hemen bı rahim filmi çektirir, hormon testi, eşinize de sperm testi yaptırırsınız. Herşeyi öğrenmiş olursunuz.
40 yaşında evlenen bı tanıdığım hemen çocuğu oldu.
Samimi arkadaşlarımızda 20 li yaşlarda evlendi fakat çocukları olmadı.
Bu işler Allah'ın nasip kısmeti.
Öncelikle, İnşallah tez vakitte evlenir anne olursun.Cocugunun olup olamayacagi o testlerle mi belli oluyor haftaya randevum var doktorda bebek sahibi olmaya bir engel var mi diye baktirmak istiyorm. 33 yasindayim hayatimda henüz kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?