35 yaşında kafaya yumruk...

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?

Yuh

ya annem ablam çocuğuma kızsa falan ben alınmam açıkcası ama kimisi alınıyor, tabi size kapıda vurmaları gerçekten yanlış o konuda haksızlar yapmaya hakları yok kesinlikle, siz madem kızınıza kızılmasına kızıyorsanız gitmeyin birdaha zaten onlarda da ayar yokmuş anladığım kadarıyla uzak durun en güzeli

bu nedir ya bunun için insan şiddet mi uygularmış hemde çocuğuna ve kardeşine başka ne sorun var ki sadece bunun için bu kadar tepki gösterilmez çünkü

çocuğuma kızmalarına içerlemedim...ama inatçı olduğunu biliyorlar yapma dersen yine yapacak ama anlatırsan güzelce yapmıyor...ve bu huyunu biliyorlar

bu nedir ya bunun için insan şiddet mi uygularmış hemde çocuğuna ve kardeşine başka ne sorun var ki sadece bunun için bu kadar tepki gösterilmez çünkü
gözle görünür başka bişiy yok...ama eski konularımdada var pek iyi olduğumuz söylenemez özellikle annemle ablamsa herşey sadece bende olsun tarzında biri...ama konuşmaya gelince asla öyle olduğunu anlamazsınız

çocuğuma kızmalarına içerlemedim...ama inatçı olduğunu biliyorlar yapma dersen yine yapacak ama anlatırsan güzelce yapmıyor...ve bu huyunu biliyorlar

canım bazen insanın yaramazlığa tahammülü olmuyor onlar çocuğa değil senin alınmana kızmışlar, ama tabi çok ayıp etmişler hareketleriyle, sana vurmaya hakları yok asla ne olursa olsun,kusura bakma ama mağarada mı yaşıyorlar ki sana vurma hakkı buluyorlar

O nasil anne ve abla oyle yahu size vurmaya ne haklari var bilemiyorum cok urkutucu..

siz kızınız konusunda aşırı hassas davranmış ve alınganlık göstermişsiniz.daha önceden kızınıza karşı bu kadar hassas olduğunuzu bilmeleri gerek.
ama eğer bu ilkse ne bileyim ben bir anane ve teyze olarak bozulurum çocuğu sakınıyor diye.ama kapıda size vurmaları çok yanlış tabi

Öyle vurmaları filan çok yanlış tabiki de.ama siz de sanki çocuğunuza tek laf edilemez gibi bir tavırla çocuğu zorla alıp evden gitmeye çalışmalar filan abartılı. ..

çocuğa laf söyleyen teyzesi sonuçta. Siz müdahale etmeyince gırgır olayina o müdahale etmiş. Zaten o kırıntılar dökülür dokulmez sizin kalkmaniz gerekiyordu.

ablanizin siniri yegenine değil size. İki çift laf söylemiş yegenine sanki yabanciymis gibi hemen evi terk etmeler filan...abartılı gereksiz bana göre.

Hayır canım neden sana olsun. Olaya çok şaşırdım da. Tamam o an sana sinirlenmiş olabilirler de kocaman insanlar neden şiddete yöneldiler birden?
anlamadım hiç bu boyuta gelmemişti belkide artık burada yaşamaya karar verdi ablam ayağımı kesmek için bir çözüm buldu kendince

Yuh artik diyecek laf bulamiyrm..vurmak ne demek ya ..bde yigenine sen de vur falan ..daha neler duyucazz..

çok ilginç yani bu davranışlar psikolojik problemleri mi var hastalıkları falan var mı ?

valla olayları bu noktaya getiren ne bilmiyorum ama azıcık gururun varsa bi daha görüşme derim..
vallahi ciddi bi durum yok dedim ya eski konularımdada vardır...zaten güllük ballık bi durum yoktu eşime yansımasın diye hep idare ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…