35 yaşında kafaya yumruk...

canım bak sana ne dıyecegım
sen cocugunu cok sevıyorsun bende cok sevıyorum
ben ona bır tokat vurmadan buyuttum ona cıgırmadan onun kafasını yemeden buyuttum ve buyutuyorum
o yuzden ona gelecek bır gram seye tahammulum yok
fakat sen cok fevrısın ve korumacısın bakın bende boyleyım
o hala aglasın bende aglarım kıyamam
fakat cıkısların cok anı
esınlede bıseyler yasıyorsun bu olaydada haklısın ama olayı hemen buyutuyorsun ve baska bır boyuta getırıyorsun
senı suclamıyorum fakat kendını korumaya al
bu gıdısle etrafında kımse kalmayacak bıraz rahatlamaya bak

canım insan annesi ve ablası ile her konuda tartışabilir hatta kanlı bıçaklı bile olabilir ama konu ne olursa olsun yaş ne olursa olsun şiddet asla ama asla olabilecek bir şey değildir.. hele ki küçücük bir çocuğun yanında..

bazı arkadaşlar demiş ki ablanız/anneniz kızınıza bir şey diyebilir fazla tepki göstermişsiniz diye.. kesinlikle katılmıyorum çocuk sizin doğru veya yanlış siz yetiştiriyorsunuz.. siz müsaade etmedikçe kimse hiçbir şekilde yetiştirilmesine karışamaz.. sevmekse sevmek ama kimse çocuğa ikazın nasıl yapılması konusunda asla sizin tarzınızın dışına çıkamaz.. ister beter çocuk olsun ister şımarık ister terbiyesiz.. yanlışınızı size söyleyebilirler ama çocukla ilgili müdahale kimsenin hakkı değildir..
daha iyi çocuk yetiştirdiğini düşünenler kendi çocuk yapsın veya herkes kendi çocuğunun terbiyesine baksın..

ayrıca belli ki yılların içinde yaşadıklarınız da var.. bütün bunlar ışığında anne/abla da olsa bence görüşmeyi kesmeniz en doğrusu.. gerekiyorsa görüşmeme nedeninizi ucundan kıyısından eşinize de biraz anlatabilirsiniz.. tabi detay vermeden.. sonra bir de ilerde onun başa kakması ile uğraşmamanız için çok detay vermeniz iyi olmayabilir..

benim naçizane düşüncelerim bunlar..

Cnm yazdigin mesajlari fln okudumda acaba onceden planlamis olabilirlermi cunku seni cagiriyolar sonrada ne hikmetse cocugu bahane edip seni dovuyolar

başta dedim ki ne var kızsın söylensin sonunu okuyunca şok oldum.
ben yeğenlerime kızarım da uyarırım da bizimkiler alınmaz o ayrı mesele ama vurmak ne demek ya.
nasıl bir saygısızlıktır o

gördü zaten ve kucağımdaydı çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum....çok kötüyüm cidden hala

sende şanssız sın benim gibi o zaman

Tamam kızınızı sakınmışsınız, onlar da alınmış ama yumruk nedir yaa? Ben olsam asla bir daha ne o eve adım atarım ne de torun-yeğen gösteririm onlara.
onlarda çok meraklı lavin ....bence bilerek bile yapmış olabilirler aman evleri kirlenmesin işte

gitmeyin bir daha o eve kendi evinizde durun

Yumruk ne ya. anlamiyorum. Ne olursa olsun siddet cok barbarca geliryor. Isterlerse hakli bile olsalar yumruk ya da vurmak nedir ya.
Bir daha yüzlerine bakmazdim herhalde. Bu ne ya cok sinirlendim.

Ne kin varsa hepsini kusmuşlar
asla gitme bir daha.
kızının psikolojisine yazık annesine gözünün önünde şiddet uygulandı.
bencede öyle bunlar doldurdu birbirini benimle ilgili sonrada ilk fırsatta kustular....evet ve kucağımdaydı ya ona denk gelse benim kafam şişti

onlarda çok meraklı lavin ....bence bilerek bile yapmış olabilirler aman evleri kirlenmesin işte

Aman alsınlar evlerini müze yapsınlar. Bazı arkadaşlar da aynısını demişler, acaba planladılar mı ne yaptılar?
Bu arada Eşin biliyor mu durumu?

Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış..
Diye bir söz var

Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış..
Diye bir söz var
kesınlıkle
bızde 1 sene once abımlerle bu sekılde bır kavgaya tutustuk( abım benı bıldıgınız hırpaladı)
hatta konum bıle vardı
daha sonra once babamın bızım yuzumuzden kalp krızı(malesef) gecırmesınden oturu mecburen sonrada dolaylı olarak barısmıs olduk
sımdı mı
hersey eskıye dondu

Öz abla anne bunu nasıl yapar ya ortada bi çocuk var çok şaşırdım. Hani insanın hiç bişeye tahammülü kalmadı evet ama öz evlada kardeşedemi kalmadı
kalmamış demekki amaç ne onuda çözemedim çocuğu çok seviyorlar güyaa

bu arada anan bacın seni döverken kocan napıyor..madem böyle bir pislikleri var sen neden oraya gidiyon.?
eşim yoktu eğitimdeydi ...olayı görmedi de duymadı da hala söylemedim...ilk kez oldu böyle şiddet

Kaç yaşında bayan sonuçta tabikide vurmaları yanlış çocuga bile vurunca gururu inciniyor ki bu olay için bu kadar olay çıkmsı çok yanlış çocuk bunları büyüdüğünde hatırlayacaktır. Eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…