Cnm yazdigin mesajlari fln okudumda acaba onceden planlamis olabilirlermi cunku seni cagiriyolar sonrada ne hikmetse cocugu bahane edip seni dovuyolarşımartmış da olabilirim kendimi savunmayacağım ama bu şımartma durumu değildi inanın ...sadece tam inatlaşma yaşı ...ben bırak döksün demedim yada sürsün demedim zorla alırsan yine yapacak dedim ama anlatınca yapmıyor gerçekten
hepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
gördü zaten ve kucağımdaydı çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum....çok kötüyüm cidden halaBunu yapan anneler kardeşler var herkes anne olamıyor ne yazıkki. Çocuğunuzu uzak tutun sizin şiddet gördüğünüze şahit olmasın psikolojisi bozulur. En sevmediğim şey bu hayatta tartışırsın ama seviyeyi korumak gerek ses seviyesi özellikle artmamalı. Çok abartmış annenle kardeşin
keseceğim görüşmeyi elifcim en iyisi buartık uzak dur canım baya mesafeli ol
keseceğim görüşmeyi elifcim en iyisi bu
sende şanssız sın benim gibi o zamanbenim de öz annem benden 8 yaş küçük erkek kardeşim üzerime yürüyünce onu destekler iyi yapıyorsun afferin derr ama ciddi şaka falan değil hatta sürekli beni ona dövdürmekle tehdit eder.inanıyorum var böyle manyakalr
onlarda çok meraklı lavin ....bence bilerek bile yapmış olabilirler aman evleri kirlenmesin işteTamam kızınızı sakınmışsınız, onlar da alınmış ama yumruk nedir yaa? Ben olsam asla bir daha ne o eve adım atarım ne de torun-yeğen gösteririm onlara.
gitmeyin bir daha o eve kendi evinizde durunhepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
bencede öyle bunlar doldurdu birbirini benimle ilgili sonrada ilk fırsatta kustular....evet ve kucağımdaydı ya ona denk gelse benim kafam şiştiNe kin varsa hepsini kusmuşlar
asla gitme bir daha.
kızının psikolojisine yazık annesine gözünün önünde şiddet uygulandı.
onlarda çok meraklı lavin ....bence bilerek bile yapmış olabilirler aman evleri kirlenmesin işte
asla affetme gibi bi durum sözkonusu değil sadece içimi dökmek istedimBen olsam mezarlarina da gitmem acikcasi ama sen hala sebep aradigina gore affedecek gibisin
kesınlıkleKardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış..
Diye bir söz var
düşünmüyorum görüşmeyi zaten ...birde beni suçladılar pislik diyeanneniz ve ablanız olabilir ama asla görüşmeyin bir daha onlarla ne çingene insanlarmış.
kalmamış demekki amaç ne onuda çözemedim çocuğu çok seviyorlar güyaaÖz abla anne bunu nasıl yapar ya ortada bi çocuk var çok şaşırdım. Hani insanın hiç bişeye tahammülü kalmadı evet ama öz evlada kardeşedemi kalmadı
eşim yoktu eğitimdeydi ...olayı görmedi de duymadı da hala söylemedim...ilk kez oldu böyle şiddetbu arada anan bacın seni döverken kocan napıyor..madem böyle bir pislikleri var sen neden oraya gidiyon.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?