ben getireyimmi demedimki onlar istedi getirmemi çocuğu ben işimi bırakıp gittim evden...hatta benim yalnızlık korkum var onu bile aştım evimde yatıyorum artıkcanım bazen insanın yaramazlığa tahammülü olmuyor onlar çocuğa değil senin alınmana kızmışlar, ama tabi çok ayıp etmişler hareketleriyle, sana vurmaya hakları yok asla ne olursa olsun,kusura bakma ama mağarada mı yaşıyorlar ki sana vurma hakkı buluyorlar
kızıma durumu nasıl anlatacağımı mı düşüneyim yoksa canımın yanmasını mı...bilemiyorum işte böyle bi ailem varO nasil anne ve abla oyle yahu size vurmaya ne haklari var bilemiyorum cok urkutucu..
kızıma karşı her zaman böyleyim ...hatta eşimle tartıştık bi defa burada bir arkadaş dedi ki eğer kızınızı bu kadar düşünüyorsanız eşinizin kızınızın yanında bağıracağı bir ortam yaratmayın...ben de o günden bu yana eşimle bile tartışmıyorum susuyorum kızım etkilenmesin diye...siz kızınız konusunda aşırı hassas davranmış ve alınganlık göstermişsiniz.daha önceden kızınıza karşı bu kadar hassas olduğunuzu bilmeleri gerek.
ama eğer bu ilkse ne bileyim ben bir anane ve teyze olarak bozulurum çocuğu sakınıyor diye.ama kapıda size vurmaları çok yanlış tabi
ben getireyimmi demedimki onlar istedi getirmemi çocuğu ben işimi bırakıp gittim evden...hatta benim yalnızlık korkum var onu bile aştım evimde yatıyorum artık
benim de öz annem benden 8 yaş küçük erkek kardeşim üzerime yürüyünce onu destekler iyi yapıyorsun afferin derr ama ciddi şaka falan değil hatta sürekli beni ona dövdürmekle tehdit eder.inanıyorum var böyle manyakalrhepinize merhaba ...ağladım bağırdım rahatladım ama daha geçmemiş ki yine size koştum....sabah kızımı alıp anneme gittim bugün görmek istediler kızımı...nar suyu koymuştum kavanoza kızım için oda akmış sanırım tezgah ın üzerine....ablam geldi söyledi çıkar çamaşır suyuyla dedik ...hiçbir şekilde sorun yok bu arada....sonra kızım poğaça yerken kırıntıları yere döktü minik gırgır lar vardır bilirmisiniz?işte onlarla süpürmeye kalktı ablam sonra çocuk istedi aldı elinden ve masaya sürmeye başladı...çocuğa kızarak elinden almaya çalıştı çocuk inat etti tekrar sürdü...bende güzelce anlatırsan yapmaz ama böyle yaparsan yine sürecek dedim...(kızım 3 yaşında hem inayçı hemde yaşı gereği kendini ıspatlama çabası var)kızımı çağırıp anlattım yapmaması gerektiğini...o da bıraktı ama ablam söylenmeye devam etti.bende kızıma kahvaltını bitir gidiyoruz dedim ...ağlamaya başladı gelmek istemedi...ikna etmeye çabaladım ama olmadı...onlarla kahvaltı etmedim çok sinirlendim çünkü biz seni hep idare ediyoruz ,hiç bişiy diyemeyecekmiyiz ,böyle yaparsan çok sürünürsün vs... dediler...cevap vermedim...kızım doyunca kaldırdım kapıya götürdüm ağladı gelmek istemedi bende tekrar aldım ağlayarak kapıya çıkardım..ablam o anda hışımla gelip kafama yumruk atmaya başladı...arkasından annemde vurmaya başladı...çocuk kucağımda bu arada...ağlıyor...yeğenim kalktı 21 yaşında araya girdi bağırdı vs...çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilirmi?
tek laf edilemez değil asla gereken yerde gerektiği şekilde zaten söylüyorlar bişiy demiyorum karışmıyorum ama inatla elinden çekiyor ve huyunu biliyor çekinde daha çok yapacak çocukÖyle vurmaları filan çok yanlış tabiki de.ama siz de sanki çocuğunuza tek laf edilemez gibi bir tavırla çocuğu zorla alıp evden gitmeye çalışmalar filan abartılı. ..
çocuğa laf söyleyen teyzesi sonuçta. Siz müdahale etmeyince gırgır olayina o müdahale etmiş. Zaten o kırıntılar dökülür dokulmez sizin kalkmaniz gerekiyordu.
ablanizin siniri yegenine değil size. İki çift laf söylemiş yegenine sanki yabanciymis gibi hemen evi terk etmeler filan...abartılı gereksiz bana göre.
evet vurmak ve kucağımda çocuk annem bi tarafta ablam bi tarafta ya çocuğa denk gelse ...ama sözde çocuğu ağlattım diye...Yuh artik diyecek laf bulamiyrm..vurmak ne demek ya ..bde yigenine sen de vur falan ..daha neler duyucazz..
ikiside kocalarını boşadı emekli ...dert yok tasa yok evleri var...problemleri problemleri olmamasıçok ilginç yani bu davranışlar psikolojik problemleri mi var hastalıkları falan var mı ?
birbirlerini doldurmaya bayılırlar zaten olabilir bu doğru...Bence anneniz ve ablanız sizin davranışlarınızdan çok da hoşlanmayıp, ara ara hakkınızda konuşuyordu. Bu bir boşalım çünkü, anlık bir olay değil.
onlar beni bende onları sildim....zaten mecburen süren bi ilişkiydi eşime karşı göstermelik bi durumdu yaniBir daha kesinlikle gitme o eve.
Hic biriyle de muhatap olma artik.
şımartmış da olabilirim kendimi savunmayacağım ama bu şımartma durumu değildi inanın ...sadece tam inatlaşma yaşı ...ben bırak döksün demedim yada sürsün demedim zorla alırsan yine yapacak dedim ama anlatınca yapmıyor gerçektenCnm kesinlikle uzak dur agzim bi karis acik yazilanlari okuyorum birde sanki kizinizi simartmissiniz gitten durdan anlamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?