35 yaşında kafaya yumruk...

ben getireyimmi demedimki onlar istedi getirmemi çocuğu ben işimi bırakıp gittim evden...hatta benim yalnızlık korkum var onu bile aştım evimde yatıyorum artık

Cnm kesinlikle uzak dur agzim bi karis acik yazilanlari okuyorum birde sanki kizinizi simartmissiniz gitten durdan anlamiyo

Bunu yapan anneler kardeşler var herkes anne olamıyor ne yazıkki. Çocuğunuzu uzak tutun sizin şiddet gördüğünüze şahit olmasın psikolojisi bozulur. En sevmediğim şey bu hayatta tartışırsın ama seviyeyi korumak gerek ses seviyesi özellikle artmamalı. Çok abartmış annenle kardeşin

kızıma karşı her zaman böyleyim ...hatta eşimle tartıştık bi defa burada bir arkadaş dedi ki eğer kızınızı bu kadar düşünüyorsanız eşinizin kızınızın yanında bağıracağı bir ortam yaratmayın...ben de o günden bu yana eşimle bile tartışmıyorum susuyorum kızım etkilenmesin diye...

benim de öz annem benden 8 yaş küçük erkek kardeşim üzerime yürüyünce onu destekler iyi yapıyorsun afferin derr ama ciddi şaka falan değil hatta sürekli beni ona dövdürmekle tehdit eder.inanıyorum var böyle manyakalr

Ne kin varsa hepsini kusmuşlar
asla gitme bir daha.
kızının psikolojisine yazık annesine gözünün önünde şiddet uygulandı.

Ben olsam mezarlarina da gitmem acikcasi ama sen hala sebep aradigina gore affedecek gibisin

tek laf edilemez değil asla gereken yerde gerektiği şekilde zaten söylüyorlar bişiy demiyorum karışmıyorum ama inatla elinden çekiyor ve huyunu biliyor çekinde daha çok yapacak çocuk
ben müdahale etmek istedim temizlemeye çalıştım ama ben hallederim dedi...size göre abartılı olabilir tabii ne yaşadığını herkes kendisi bilir.

anneniz ve ablanız olabilir ama asla görüşmeyin bir daha onlarla ne çingene insanlarmış.

Yuh artik diyecek laf bulamiyrm..vurmak ne demek ya ..bde yigenine sen de vur falan ..daha neler duyucazz..
evet vurmak ve kucağımda çocuk annem bi tarafta ablam bi tarafta ya çocuğa denk gelse ...ama sözde çocuğu ağlattım diye...

Öz abla anne bunu nasıl yapar ya ortada bi çocuk var çok şaşırdım. Hani insanın hiç bişeye tahammülü kalmadı evet ama öz evlada kardeşedemi kalmadı

Bence anneniz ve ablanız sizin davranışlarınızdan çok da hoşlanmayıp, ara ara hakkınızda konuşuyordu. Bu bir boşalım çünkü, anlık bir olay değil.
birbirlerini doldurmaya bayılırlar zaten olabilir bu doğru...

bu arada anan bacın seni döverken kocan napıyor..madem böyle bir pislikleri var sen neden oraya gidiyon.?

Cnm kesinlikle uzak dur agzim bi karis acik yazilanlari okuyorum birde sanki kizinizi simartmissiniz gitten durdan anlamiyo
şımartmış da olabilirim kendimi savunmayacağım ama bu şımartma durumu değildi inanın ...sadece tam inatlaşma yaşı ...ben bırak döksün demedim yada sürsün demedim zorla alırsan yine yapacak dedim ama anlatınca yapmıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…