352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben söylym naptığımı eşim askere gitmeden beni annemlere bıraktı annemle aynı şehirde değiliz bu arada 13 saatlik uzaktayım annemden neyse orada ilk 3 gün çok zordu sonra alıştım annemin ark falan çok kafalar neyse 1 buçuk ay bi şekilde geçti anneanemin vefatı falan derken zaman geçti veeee sonra kayın babam yoğun bakıma yattı eşim izin alıp geldi daha sonra bende geldim 1 gün sonra kayınbabam vefat etti bende kv lere geldim geceden geceye eve gidiyoruz sabahtan geceye kadarda kvdelerdeyim çok skıldım anlatamam bende düzenimi özledim evimde temizlik yapmayı bile özledim kocama yemek yapmayı özledim bi görsen evimi halılarım toplu mutfağım boş yani buzdolabım öyle işte geçicek bi şekilde napalım yarın annemin evine gidicm yani yolcuyum eşimde pazara teslim olacak

çalışıyor olmayı öyle çok isterdim ki zaman daha çabuk geçerdi. Ama kızımı bırakamadım. Bende önceden hiçbir şey yapmasam kitap okumadan duramazdım şimdi hiç içimden gelmiyor, içimden geldiği nadir anlarda da kızım bırakmıyor :) Gerçekten çok planım vardı şunu yaparım bunu yaparım hiçbiri hoş gelmiyor.

Aynen canım bende evimi toplayıp geldim. Öyle kötü olmuştum ki toplarken evi. Eşimle vakit geçirmeyi çok özledim evimizde. Çok düzenli bir hayatımız vardı herşey altüst oldu gibi. Gidince düzenimi oturtamamaktan bile korkuyorum. Hele çalışmaya başlayınca sıfırdan başlayacam sanırım.
Senin kötü meşguliyetlerin olmuş malesef Rabbim size can sağlığı versin inşallah. Eşin döndü sanıyordum. Hayırlı yolculuklar olsun şimdiden :)

canım çalışırken zaman geçiyor haklısın ama benim nişanlım aynı işyerindeydi ben her gün daha çok yokluğunu hissediyorum.iş yerinde yolla beraber 12 saatim geçiyor zaten geri kalan zamanı evde uyuyarak yada dinlenerek geçiriyorum.kızınla ilgilenmen daha iyi canım en azından sana ihtiyacı var onunla zaman geçer zaten Allah bizede nasip eder inşallah:)

Aynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef

Aynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef

Kızlar ben evimdeyim düzenim hemen hemen hiç bozulmadı Kv lerler aynı binadayız ama ben evimden soğudum eşim askere gidince giresim gelmiyor yalnız kaldığımda kötü oluyorum ve hiç birşey yapamıyorum ne kitap ne de başka birşey hiç birşey gelmiyor içimden kendimi saldım iyice tabii ki sizin durumunuzdan iyi syılır ama eşim yokken ev bomboş anlamsız sanki.....Rabbim hayırlısıyla tez zamanda onları bize ve evlerine kavuştursun inş.

Sen buraya lazımsın canım seni geldin herkesin çeneler acıldı)

susmak yok kızlar..yoksa bu askerlik bitmez.. biz onlardan daha dertliyiz..

canım biliyodum arayacağını çok sevindim aranızın düzelmesini çünkü zor gerçekten yaşamayan bilemez.inşallah birdaha olmaz canım aynı durum

evet canım yaşayan bilemez.. ölü gibi oluyorsun..3 gün boyunca ne uyku ne yemek gözüm hiç bir şey görmedi.. biraz da sinirden tabiki çok büyük bir haksızlık yaptı.. annesi durumu bilmiyordu ben anlattım sağolsun destek oldu..o askerlik psikolojisiyle saçmalıyor dedi.. annesinin yorumları beni biraz kendime getirmişti ki.. 1 gün sonrada nişanlım aradı.. ama bu iş burada bitmez ben gelmesini 4 gözle bekliyorum.. bunları hep bir kenara yazdım bu arada desteğin içinde çook teşekkür ederim canım

çok çok şükür aklım sendeydi. Sayfaya hareket getirdin canım yaa ayağın iyi geldi :)

sağol canım benim.. ayağım iyi geldiyse sevindim.. bu asker bekleme işi git gide zorlaşıyor.. burada daha da aktif olmamız lazım :18:

evet canım yaşayan bilemez.. ölü gibi oluyorsun..3 gün boyunca ne uyku ne yemek gözüm hiç bir şey görmedi.. biraz da sinirden tabiki çok büyük bir haksızlık yaptı.. annesi durumu bilmiyordu ben anlattım sağolsun destek oldu..o askerlik psikolojisiyle saçmalıyor dedi.. annesinin yorumları beni biraz kendime getirmişti ki.. 1 gün sonrada nişanlım aradı.. ama bu iş burada bitmez ben gelmesini 4 gözle bekliyorum.. bunları hep bir kenara yazdım bu arada desteğin içinde çook teşekkür ederim canım

ne demek canım birbirimize destek için burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…