Arkadaşlar ben birşey soracağım özellikle kendi evinde kalmayan evli arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ya ben acayip boşa zaman harcıyorum. Kızımla ilgilenmek dışında yaptığım faydalı hiçbirşey yok resmen. Eşimi, düzenimi özledikçe hiçbir şeyden tat almıyorum. Neredeyse zamanımın tamamını nette geçiriyorum. Sonra bu durum canımı sıkıyor ve ben kısır döngüye giriyorum iyice.
ben çok mutluyum nişanlım bugün çarşı iznindeydi azda olsa görebildim onu ikimiz içinde çok iyi geldi moral oldu artık 15 gün yeter bu moral:)yüzünü görmek bile dünyalara bedel
canım ben bekarım ve çalışıyorum başka birşey yapmıyorum nişanlım askerdeyken yapıcak birşeyler olur diyordum ama canım hiçbişey istemiyor izin günlerimde gezmek bile gelmiyor içimden kitap aldım kitap okumak istemiyorum hiç tadım tuzum kalmadı yani
ben söylym naptığımı eşim askere gitmeden beni annemlere bıraktı annemle aynı şehirde değiliz bu arada 13 saatlik uzaktayım annemden neyse orada ilk 3 gün çok zordu sonra alıştım annemin ark falan çok kafalar neyse 1 buçuk ay bi şekilde geçti anneanemin vefatı falan derken zaman geçti veeee sonra kayın babam yoğun bakıma yattı eşim izin alıp geldi daha sonra bende geldim 1 gün sonra kayınbabam vefat etti bende kv lere geldim geceden geceye eve gidiyoruz sabahtan geceye kadarda kvdelerdeyim çok skıldım anlatamam bende düzenimi özledim evimde temizlik yapmayı bile özledim kocama yemek yapmayı özledim bi görsen evimi halılarım toplu mutfağım boş yani buzdolabım öyle işte geçicek bi şekilde napalım yarın annemin evine gidicm yani yolcuyum eşimde pazara teslim olacak
çok sevindim canım senin adına. sizde mi 2 haftada bir görüşüyorsunuz?
evet canım ve haftaiçi çıkıyor çarşıya çalıştığım için sabahçı olursaö görüşemiyoruz
çalışıyor olmayı öyle çok isterdim ki zaman daha çabuk geçerdi. Ama kızımı bırakamadım. Bende önceden hiçbir şey yapmasam kitap okumadan duramazdım şimdi hiç içimden gelmiyor, içimden geldiği nadir anlarda da kızım bırakmıyor :) Gerçekten çok planım vardı şunu yaparım bunu yaparım hiçbiri hoş gelmiyor.
Arkadaşlar ben birşey soracağım özellikle kendi evinde kalmayan evli arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ya ben acayip boşa zaman harcıyorum. Kızımla ilgilenmek dışında yaptığım faydalı hiçbirşey yok resmen. Eşimi, düzenimi özledikçe hiçbir şeyden tat almıyorum. Neredeyse zamanımın tamamını nette geçiriyorum. Sonra bu durum canımı sıkıyor ve ben kısır döngüye giriyorum iyice.
Bu arada Hayırlı akşamlar topik sakinleri
iyi akşamlar hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım keyifler nasıl
nişanlımı internetten gördüm biraz iyiyim hastalığı attım diyebilirim onu görünce:)sen nasılsın
Mutlu oldum senin adına..Bende iyiyim canım daha doğrusu kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Aynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef
çok şükür ben normale döndüm.. çene çalmayı özlemişim
Sen buraya lazımsın canım seni geldin herkesin çeneler acıldı)
canım biliyodum arayacağını çok sevindim aranızın düzelmesini çünkü zor gerçekten yaşamayan bilemez.inşallah birdaha olmaz canım aynı durum
çok çok şükür aklım sendeydi. Sayfaya hareket getirdin canım yaa ayağın iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?