inş cnım bende kısa donem beklıycektım sizler gibi fakat astegmen olarak gitti şans işte kısmetvura vura bıze vurdu
Iyi canm ya sıkıntısı yok cok şükür çok rahat da işte özlem coook var
oooooooooooooofffffffffffffffffffffff bi bitmedi gitti bugün yaaaa geç zaman artık geç yaaaaaa geçte bitsin bu gün haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok sıkıldıııııımmmmmmmmmm
inş cnım bende kısa donem beklıycektım sizler gibi fakat astegmen olarak gitti şans işte kısmetvura vura bıze vurdu
.)) sende gelıceksın az kaldı kuzumm.herkes bir gun gunesin dogusunu ızlıcek ınanın bana
asteğmen olarak mı gitti canım ama olsun rahat en azından onu biliyorsun
o hepimizde var canım ya malesef yapacak bişey yok(
aha benden bitane daha geel arkadaşım geelll sende bendensin sıkıntıdan patlamak üzeresinn
canım herşeyde bi hayır vardır böyle düşün dua et içini ferahlat..
biliyorum bebeğim geçecek bitecek elbet bu zamanda işte bu ara çok sıkıştırıyo şafak beeeee
kısmet tabiki vardır bunda da bi hayır kendi isteğiyle mi gitti oraya yoksa kısa dönem başvurupta öyle mi çıktı şansına???
kızlar elime kına yaktım harflerimizi çok şiriin oldu
kına gecemde de böyle yaptırcam.Ben hiç sevmem kınayı kokusu çok itici geliyor ama bunu çok sevdim
Eki Görüntüle 887048 Eki Görüntüle 887049
evet cnm astegmen olarak gitti notları cok yuksektı herkez buyuk ıhtımal ondan dıyolar . bu yaz dugun olucaktı okadar emındık kısa doneme cok alıstırmıstık kendımızı takiii acıklanana kadaraynen oyle rahatlıgı cok ıyı 2 gun carsıya cıkıyo telefon var rahat üst oldugu için paralı yapıcak askerlıgı ama parada pulda gozumuz yok ya keske kısa donem olsaydı dıyoruz
evet cnm astegmen olarak gitti notları cok yuksektı herkez buyuk ıhtımal ondan dıyolar . bu yaz dugun olucaktı okadar emındık kısa doneme cok alıstırmıstık kendımızı takiii acıklanana kadaraynen oyle rahatlıgı cok ıyı 2 gun carsıya cıkıyo telefon var rahat üst oldugu için paralı yapıcak askerlıgı ama parada pulda gozumuz yok ya keske kısa donem olsaydı dıyoruz
kısmet böyleymiş cnm hayırlısı böyleymiş en azından rahatı yerinde ya gerisi önemli değil
valla öyle bu ara nedense öyleyim cnm yaaaa sanki zamana kilit vurulmuş gibi gözüm saate iliştiinde hep 5 dk geçmiş oluyo sadecee
olsun kuzum vardır bi hayır mutlaka hiç üzülme canını sıkma vakti zamanı gelmeden olmuyor işte rahat ol sen
inşallah canım benim ne kalmış ki şurada güzel haberlerini de duyarız mutlu oluruz
merhaba iyi diyelm iyi olalım sen nasılsın
Saol CNm nasıl olsun işte asker yoluvalla bende cok özeniyorum ya sızın yıne kısa dönem benım uzun donem (
oooooooooooooofffffffffffffffffffffff bi bitmedi gitti bugün yaaaa geç zaman artık geç yaaaaaa geçte bitsin bu gün haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok sıkıldıııııımmmmmmmmmm
Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden
vurursa vursun ayakta durabilmek
Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek
Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek '
Özdemir ASAF
gizemciğim sen sayfama gelin demiştin bi daha desene:) tlefonda görmüştüm bi daha bulamadım:)
calisiyorum memurum caniminşallah öyledir :)) sen niye askersin canım geçici mi gittin
şafak sayısını hep böyle az gördüğüm yarenler ( size göre dayanılmaz olabilir evet ama bizim için 50 ler harika bi şafak şuan için) hep aynı şeyi söylüyolar artık dayanamıyorum şafak çok sıkıştırıyor falan diye sanırım tahammül kalmıyor özlem hasret son safhada korkuyorum açıkcası bende mi son 50ler de böyle olucam diye.. 352 lere bakıyorum mesela çoğu aynı tahammülleri kalmamış neşeleri yok eskisi gibi acaba bizde mi öyle olcaz kızlar:26:
işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))
AÖF değil mi ben de çalışayım diyorum. Ben de ilahiyat okuyorum. Benim ki biraz hobi gibi. Ama yine de başladık uzamasın geçeyim istiyorum. Bu hafta AÖF haftası artık. Çalışalım beraber
kızlar bugun ben bılmem esım bılıre kayıt yaptrdımbende sans yok ama bakarsın cıkar .p
Ben de kayıt yaptırmıştım ona. Baya oluyor ama dönmediler. Size çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?