355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Iyi canm ya sıkıntısı yok cok şükür çok rahat da işte özlem coook var

o hepimizde var canım ya malesef yapacak bişey yok (

oooooooooooooofffffffffffffffffffffff bi bitmedi gitti bugün yaaaa geç zaman artık geç yaaaaaa geçte bitsin bu gün haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok sıkıldıııııımmmmmmmmmm

aha benden bitane daha geel arkadaşım geelll sende bendensin sıkıntıdan patlamak üzeresinn

inş cnım bende kısa donem beklıycektım sizler gibi fakat astegmen olarak gitti şans işte kısmet vura vura bıze vurdu

canım herşeyde bi hayır vardır böyle düşün dua et içini ferahlat..

.)) sende gelıceksın az kaldı kuzumm.herkes bir gun gunesin dogusunu ızlıcek ınanın bana

biliyorum bebeğim geçecek bitecek elbet bu zamanda işte bu ara çok sıkıştırıyo şafak beeeee
inş cnım bende kısa donem beklıycektım sizler gibi fakat astegmen olarak gitti şans işte kısmet vura vura bıze vurdu

kısmet tabiki vardır bunda da bi hayır kendi isteğiyle mi gitti oraya yoksa kısa dönem başvurupta öyle mi çıktı şansına???

kızlar elime kına yaktım harflerimizi çok şiriin oldu

kına gecemde de böyle yaptırcam.Ben hiç sevmem kınayı kokusu çok itici geliyor ama bunu çok sevdim

asteğmen olarak mı gitti canım ama olsun rahat en azından onu biliyorsun

evet cnm astegmen olarak gitti notları cok yuksektı herkez buyuk ıhtımal ondan dıyolar . bu yaz dugun olucaktı okadar emındık kısa doneme cok alıstırmıstık kendımızı takiii acıklanana kadar aynen oyle rahatlıgı cok ıyı 2 gun carsıya cıkıyo telefon var rahat üst oldugu için paralı yapıcak askerlıgı ama parada pulda gozumuz yok ya keske kısa donem olsaydı dıyoruz

valla öyle bu ara nedense öyleyim cnm yaaaa sanki zamana kilit vurulmuş gibi gözüm saate iliştiinde hep 5 dk geçmiş oluyo sadecee

sansına cıktı cnm herkez istermıs uzun donem paralı olarak yapmak cıkmazmıs bızde ıstemedık ama cıktı ıste bızımda sansımz

kısmet böyleymiş cnm hayırlısı böyleymiş en azından rahatı yerinde ya gerisi önemli değil

olsun kuzum vardır bi hayır mutlaka hiç üzülme canını sıkma vakti zamanı gelmeden olmuyor işte rahat ol sen

valla öyle bu ara nedense öyleyim cnm yaaaa sanki zamana kilit vurulmuş gibi gözüm saate iliştiinde hep 5 dk geçmiş oluyo sadecee

şafak sayısını hep böyle az gördüğüm yarenler ( size göre dayanılmaz olabilir evet ama bizim için 50 ler harika bi şafak şuan için ) hep aynı şeyi söylüyolar artık dayanamıyorum şafak çok sıkıştırıyor falan diye sanırım tahammül kalmıyor özlem hasret son safhada korkuyorum açıkcası bende mi son 50ler de böyle olucam diye.. 352 lere bakıyorum mesela çoğu aynı tahammülleri kalmamış neşeleri yok eskisi gibi acaba bizde mi öyle olcaz kızlar:26:

İnşallah haticem ya.bi gelsinde.ben size duyurcam tüm haberlerimi burdannn .)

mervecim bizde uzun dönem yaptık hemde parasız bende dıyorum kı okdar çile çektik bari para alsaydı.bize bi yararı olurdu en azından işte herkes kendi durumundan yakınır napcaksın bu işler böyle.ama inan zaman öyle ya da böyle geçiyor.biz okadar sıkıntı ıcınde bıtırıyorsak sizde Allahın ıznıyle bıtıreceksınız.sabır iste Allahtan sadece

bu gece bitmedi harbiden yaaa.herkesler çıldırmış durumda

'' birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek '' işte bizimkide o misal... İnsanlar dibindeki adamı yüreginden siler unutur.biz uzakken yollarını bekleriz bir tek gülüşü için telefonda kırk takla atarız

haticem sayfam http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...uzsonra-nisandugunbebek-gtgtgt-mutlu-son.html arada gelin bana fikirler verin .))

inşallah canım benim ne kalmış ki şurada güzel haberlerini de duyarız mutlu oluruz

merhaba iyi diyelm iyi olalım sen nasılsın

Saol CNm nasıl olsun işte asker yolu valla bende cok özeniyorum ya sızın yıne kısa dönem benım uzun donem(

oooooooooooooofffffffffffffffffffffff bi bitmedi gitti bugün yaaaa geç zaman artık geç yaaaaaa geçte bitsin bu gün haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok sıkıldıııııımmmmmmmmmm

gizemciğim sen sayfama gelin demiştin bi daha desene:) tlefonda görmüştüm bi daha bulamadım:)

Baya sayfa olmuş kızlar burada

Ben eşimden fırça yedim yaa

Arkadaşımın kınası vardı bugün. Şimdi geldim eve. Saat 21 gibi aradı. Kınadayım dedim. Ne zaman çıkacasın dedi daha kına bile yakılmadı dedim. 1 saati bulur dedim. Bana trip attı. Bu saate niye kalıyorsun. İyi kapatıyorum ben sen eğlen orada Dedim aşkolsun 1 aydır hiç bir kere bile akşam çıktım mı çıkmadım. Üstüne de kınası yani arkadaşımın ne yapabilirim :S

Bir de nasıl oluyorsa bir şekilde telefonum kapalı olsa mutlaka o zamanda arıyor:S Bugün şarjım bitti bi 15-20 dakika kapalı kaldı telefonum. O zaman aramış. Bir arıyorum telefon kapalı. Bir arıyorum saat kaç olmuş kınada. Keşke hiç aramasaydım filan dedi

Offf offff offff.

Bir de 40 kişilik yerde 70 kişilerdi. Şimdi oraya 80 kişi daha getirmişler. Manyak mı bunlar :S Koğuşlarda 5 kişilik yer bulduk oraya geçtik, yorganla uyuyacağız bu gece dedi :S Meğersem öncesinde üstlerine hiçbirşey almadan öylece yatıyorlarmış :S:S

Tam bir saçmalık bu askerlik.

canım şimdi bile öyle değil miyiz birimizin keyfi olsa birimizin olmuyor birbirimizle moral buluyoruz keyfimiz yerine geliyor bir süre sonra o zmanla da öyle olacaktır şafağın sıkıştırdığı yerde biz rahatlatacağız birbirimizi 50 leri görelim bi yeter ki şimdiden onun tasasını çekme:13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…