355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gözünle gördüğündede bi süre alışamazsın sen artıkk ne zamandır görmüyosunn sen sevdiceğinii kuzummm ?

Ayy ne diyeyimm sana ben dede mi dicemmm tabii nine dicemm ilaçlar çarptıı valla yoksa böyle değilimmm
demii sende haklısın torunum sıkıntı yok kuzu de yaaa ha 2 gün daha dersin yaniii başkada yook

oyyy oyyy inanmaman normalmiş canım
ne var canım kısaysak alışamadık daha bizde

ewt canım normal tabiii adama hasret kaldım herifimee yaaa sizin şafanız kadar ben görmüyorum 130 gündür sadece 1/3 bu yani
alışırsınız merak etme acemi neresiydi???

gözünle gördüğündede bi süre alışamazsın sen artıkk ne zamandır görmüyosunn sen sevdiceğinii kuzummm ?

diyorum ya gelsede inanamam kuzum yaa bi 15 gün geçsin izne gelipte gitcek gibi şuan çünküü bi 15 atlatalım sonra anca inanırım yaniii120 gün sanırım eylülden beri ne nette ne başka bişi yüzünü görmedim canım:26:

hatayda canım acemi jandarmanın alayları kovuştur kovuştur. benim yarim jandarmada cavuştur cavuştur:)

hatayda canım acemi jandarmanın alayları kovuştur kovuştur. benim yarim jandarmada cavuştur cavuştur:)

anladım canım hayırlısı tez zamnada kavuşuun sizdeee
cenderme cenderme diyon yaniiii

Vayyy vayy 2 günüm kaldı böylede havamı atarım diyosunn yani helall olsun bacım

ee kardeeş o kadar havamız olsuun demiiiiüstüne karşı gelme bakiiimmmooyyy oyyy

ooo çok olmuşş ya kıyamam ben sizee gelince acısını çıkarınn artık bebeğimm bol bol O psikolojiden kurtulmasıda var tabii bu askerlik hepimizii mahvettiii sende haklısm

ooo çok olmuşş ya kıyamam ben sizee gelince acısını çıkarınn artık bebeğimm bol bol O psikolojiden kurtulmasıda var tabii bu askerlik hepimizii mahvettiii sende haklısm

sorma kuzum yaa sabrımız denendi resmen nasıl bi sınavmış kii doguya düşmediği halde başımız beladan kurtulmadı kimse bu kadar olay yaşamamıştr heraldeallahım yaşatmasın bi daha...bu 120 daha az kuzum ondan önce 6 ay görmedim:26:ama ewt artk
GÜN DİİL ÖMÜR BİZİMDİR DİCEEEZ:+9:

İşte hayat bide daha yaşadığımız sürece başımıza neler gelcek ama inş. hepsinin üstesinden aynen böyle geliriz Ahh ahh bu askerliği ne yapmalı acep kaynar kazanamı atlmalııı

Ay ben zor dayanıyorum artıkk hepiinizi çok öptümm İyi geceler görüşürüz kızlarr kendinize iyii bakınnn

İşte hayat bide daha yaşadığımız sürece başımıza neler gelcek ama inş. hepsinin üstesinden aynen böyle geliriz Ahh ahh bu askerliği ne yapmalı acep kaynar kazanamı atlmalııı

ewt kuzum ama allahım kötü acılar tecrübeler yaşatmasıın:2:
askerlikkkkk yansıııııınnnnnn mııııııııııııııııı???YANSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…