inş bebeemm yaa işte inanabilsek olcazda hakkaten sizlerde böle olcaksınız bizden öncekilerde aynen böleydi inananmıyordu bzde öle
2 ewt yaa yarın diil diğer güün çıkıo inş
48 saat demesi daha zor çünkü 2 haneli rakam yaaa
ewt yaa oda bende inanamamakta ısrarcıyızuzunum canıım 92/4 yareniyim benn sizler ne güzel kısa ohh kebaap
demii sende haklısın torunumAyy ne diyeyimm sana ben dede mi dicemmm tabii nine dicemmilaçlar çarptıı valla yoksa böyle değilimmm
oyyy oyyy inanmaman normalmiş canım
ne var canım kısaysak alışamadık daha bizde
gözünle gördüğündede bi süre alışamazsın sen artıkk ne zamandır görmüyosunn sen sevdiceğinii kuzummm ?
demii sende haklısın torunumsıkıntı yok kuzu de yaaa ha 2 gün daha dersin yaniii başkada yook
ewt canım normal tabiii adama hasret kaldım herifimee yaaa sizin şafanız kadar ben görmüyorum 130 gündür sadece 1/3 bu yani
alışırsınız merak etme acemi neresiydi???
demii sende haklısın torunumsıkıntı yok kuzu de yaaa ha 2 gün daha dersin yaniii başkada yook
hatayda canım acemijandarmanın alayları kovuştur kovuştur. benim yarim jandarmada cavuştur cavuştur:)
Vayyy vayy 2 günüm kaldı böylede havamı atarım diyosunn yani helall olsun bacım
diyorum ya gelsede inanamam kuzum yaa bi 15 gün geçsin izne gelipte gitcek gibi şuan çünküü bi 15 atlatalım sonra anca inanırım yaniii120 gün sanırım eylülden beri ne nette ne başka bişi yüzünü görmedim canım:26:
benderica ederiim canıım koptuum yaaa gece gecee
yok mu bilen kimse?
bende
canım kesin olmazmş bu hesaplamalar benmki dedi bugn net tarih son bir ay belli olur demş komutan :26::26:
ee kardeeş o kadar havamız olsuun demiiiiüstüne karşı gelme bakiiimmm ooyyy oyyy
ooo çok olmuşş ya kıyamam ben sizee gelince acısını çıkarınn artık bebeğimm bol bolO psikolojiden kurtulmasıda var tabii bu askerlik hepimizii mahvettiii sende haklısm
hmm o zaman 1 haziran yapim ben... :26:
tabii canımmEvet üstlerimizsiniz gidin artık gidinn bizimde önümüz açılsınnnn
sorma kuzum yaa sabrımız denendi resmen nasıl bi sınavmış kii doguya düşmediği halde başımız beladan kurtulmadı kimse bu kadar olay yaşamamıştr heraldeallahım yaşatmasın bi daha...bu 120 daha az kuzum ondan önce 6 ay görmedim:26:ama ewt artk
GÜN DİİL ÖMÜR BİZİMDİR DİCEEEZ:+9:
İşte hayat bide daha yaşadığımız sürece başımıza neler gelcek ama inş. hepsinin üstesinden aynen böyle gelirizAhh ahh bu askerliği ne yapmalı acep kaynar kazanamı atlmalııı
Ay ben zor dayanıyorum artıkk hepiinizi çok öptümmİyi geceler görüşürüz kızlarr kendinize iyii bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?