- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
24 ile 25 arasında dağlar kadar fark var
ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeeekendi sankii çok küçük gibii kıza laf etme kuzumm yaa oda 25 miş yaniii ne hawa atıonn
müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm adam kafayı yiyo
bizimkiler hep göçmennnkım bulgar gocmenı benm sevglmde bulgar gocmenı
kendi sankii çok küçük gibii kıza laf etme kuzumm yaa oda 25 miş yaniii ne hawa atıonn
ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee
ohhhh şimdi havalandımm uçuyorumsevdiğimden takılıyomgençsin güzelsin fıstık gibisin hadi tamam bak gönlünü aldım hemen
bencedeeee pek bii hava yaptııııahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee
aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn
sevdiğimden takılıyomgençsin güzelsin fıstık gibisin hadi tamam bak gönlünü aldım hemen
müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm adam kafayı yiyo
kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar
bnmkının hemşerisi merhabaaaaa
bencedeeee pek bii hava yaptıııı
kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar
huhuuuuu bu akşam cok havalıyız cok keyifliyiz maşallah bizeee neşeler yerindeeeesen öldürün admııı yaaa
bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyorhayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz bizdiyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler
ahah devir ekonomii devri diyon haakuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz
ahahaha aynı canım 2 seneden sora hep 2 sene sonra evlenecez dedik yıllarca
bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyorhayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz bizdiyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler
ahah devir ekonomii devri diyon haakuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?