355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommmadam kafayı yiyo

aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn

ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee
bencedeeee pek bii hava yaptıııı
aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn

kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar

müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebiiamaa bana kalsan bi 3 4 sene diommmadam kafayı yiyo

bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyor hayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz biz diyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler

kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiiiyıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar

ahah devir ekonomii devri diyon haa kuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz

ahahaha aynı canım 2 seneden sora hep 2 sene sonra evlenecez dedik yıllarca

ahah devir ekonomii devri diyon haa kuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz

ben kendimi yakıştıramıyorum yaa kuzenim evlendi çok yakın zamanda onun yüzüklerini takıyorum deneme amaçlı elime bile yakışmıyr gibi sanki annesinin ayakkabısını giymiş kız cocugu
senin olunca alışıyon mu?

bizler bir erkek bir kadındaki hesap 8 9 yılı tamamlar hala evlenemeyiiizzzbencede 3 falan normal 25 26 yaşında olcaz oda normal yaniii yalan mııısen kaç yaşındasıınn???

ee öle tabiii şimdi kim para harcayacak hazır warkeen masrafsıızooww o topa hiç girme canıımsıkıntılı oralar biraaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…