355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayyyy bak bnm kafadan biri daha var cok sevindimmm ama bebek istiyorum ben böle minnak minnak yerim bn gelecekti bebişimiiii annem bi kardeş yapsaydı böle olmazdı işteeeee

sene hesabı dersen 25 normalde 24.5 bile yok yani aahahahah

Bende öyleydimm aama insan başına gelmeyince tam anlamıyo dıştan hep önyargıı.. Ben yüzük takmıyorum ya takamıyorum eşimde sinir oluyo niye takmıyosun diye sevmiyorum ya zorla bi yere giderken anca onun haricinde yüzük takmam benimkide tam tersi yüzüğünü çıkarmaz hayattav

ee öle tabiii şimdi kim para harcayacak hazır warkeen masrafsıızooww o topa hiç girme canıımsıkıntılı oralar biraaaz

oww tutumluu kuzuuu anladım canım .)

ayyyy bak bnm kafadan biri daha var cok sevindimmm ama bebek istiyorum ben böle minnak minnak yerim bn gelecekti bebişimiiii annem bi kardeş yapsaydı böle olmazdı işteeeee

ahaha ama öyle yaa
onu bende çok istiyorum canım sende benim gibi tek misin yoksa?
neyseki şimdi benim kuzenler evlendide bebekleri oldu biri yeni doğdu biri 2 yaşında oldu 2 yaşında olanı her gün görüyom öyle kapatıyoruz arayı

sene hesabı dersen 25 normalde 24.5 bile yok yani aahahahah
oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa
oyun havası istiyorum
ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarııııhoobaaaa

oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr

yokk bi abim bi ablam varda onları ne yapayım kazık kadarlar bnm bi tane kuzenim var sadece onunda bebişi 2 yasında sevmeye doyamıyorum ama yinede bnmde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…