355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yaniii.ogluna ne dıe anlatıyorsun dmı.annemle gel konus.bunlar cıddı kararlar benm dmemlemı olcak.snra benmkı bana anlattı dıe babası anneme dıyor bırbırne herseyı anlatıyorlar dıe.ama evdeykende ogluna ee ne dedı gızem dıyormus.ıkı yuzlu yani.sen bılerek anlat ogluna snra bana soleyınce sasırmıs gıbı yap.5 yıldır ev var dıe evlendırmek ıstedı apar topar bızı.mıllete oyle dedık ev var dedıkr rezıllıge bak.smdı soran olunca artık megerse yokmus o ev derım ... parası olmasa keske yok ondan dıcem.okdar parası olan ınsan ne dıe cocuguna bunu ypar.dıorum tamam ben 40 bın deıl 20 bınlk masraf cıkarırım onlara yeeterki sana borc cıkmasın dıorum adam yok ozmnda 10 bınını o vercek dıo.boyle bı mantık varmı ya yazık!

bı hersey bellı olsun.bız evlenelım.onlar olcak mı yanımızda ınan bılmıyorum.eger olmazlarsa avclarını yalarlar.su durumda ılk torunu ben verıcektım onlara ama artık hc bılmıom.hıııc umrumda olmaz.kızları bı yandan kendılerı bı yandan benı okdar uzduklerki ne hakları var.bundan snra yok ole.baska sehırde yasarım ztn artık hc bı anlamı yok ızmırde yasamanında.cok gormek ısterse kendısı gorurki sanmıorum babasını gormek ıstıcenı.belkı annesi...

Yani sonradan sana daha büyük bi zararları olcaktı belkide en başta böyle yüzlerini göstermeleri iyi olmuş bi yandan aslında.. Erkek arkadaşının ailesinin bu durumundan hiçmi haberi yoktu ya en azından seni uyarsaydı bizimkiler böyle böyle diyee:26:

yani o apaçık inadına yapıyor o zaman canım başka açıklaması yok..birde şimdi etraftaki insanlara açıklama yapmak zorunda kalıyor insan 2 aile arasında olmuyor herşey akrabalar tanıdıkların ağzı durmuyor sonuçta..2nizin arasında birşey olsa iki gün küser sonra bulur ortta yol halledersiniz 3., 4. kişiler gerçekten sinir bozucu ya boşver siz birbirinize sıkı sıkı sahip sıkın şu zor zamanlarda ilişkinizi yıpratmasın bunlar sakınn

babası benm yanmda kac kez evden kovdu oglunu.ben blıyordum ne kdar pinti cimri yuzsuz olduklarını.onun tek dedıgı sey evde oturmamıza ızın verıyorlar oldu.bende dedımb bak yarın bı gun kavga edersın cıkın evden der dedım.okdar demezler dedı.işte buyur bole oldu.. yoksa oda blıyor kımn ne oldnu.utanıyorda onlar adına.onun ıcın buruk bı durum.ypcak bsy yok artık....

cok gecmiş olsun cnm yaaa ciddi bişey yoktur inşallah hava değişimi verirler inşallah ama sağlığı daha önemli tabiki :26:

sağol canım benim işte şuan için pek bi sıkıntı yok ama ilerde allah korusn mide kanserine yol açıyomuş.. ondan şimdi tedavisi olcak kesin onun için hava değişimi kesin gibii.. İyi olsunda hava değişimii olmasada olur. tabii olursada fena olmaz hanii. .)

ınsallah canım benım bakalım nolcak.suan msj da atmıyor pek.gorumcenın ynında bıde dıger kardesıde var aynı evde 3 u.kız smdı buna sırnasır adım gıbı bılıom.bende dedım sakın yuz verme flan.bu sferde benı bogma demeye baslıyor.ne hali varsa gorsun valla bu saatten snra umrumda deıl..

ınsallah canım benım bakalım nolcak.suan msj da atmıyor pek.gorumcenın ynında bıde dıger kardesıde var aynı evde 3 u.kız smdı buna sırnasır adım gıbı bılıom.bende dedım sakın yuz verme flan.bu sferde benı bogma demeye baslıyor.ne hali varsa gorsun valla bu saatten snra umrumda deıl..

PES başka bişey denmez bu insanlaraa söylecek bişey yok kii ne dense az kalıyo canım nasıl insanlara çatmışsın sen..

üzülüyorum sana canım ya uzun dönem asker bekleyip sevdiğine kavuşmuş biri olarak senden güç alıyorum şafak sayarken ben bitiyormuş apaçık örneği var önümde diye..en güzel en mutlu zamanlarınızı böyle mahvediyorlar sen üzerine gitme boşver canım yinede siz iyi olunca bir şekilde yoluna girecek o yada bu şekilde ama içine sindirmiyorlar ya bunu sen artık bir ömür ısınamazsın bu insanlara.

inşallah düzelir bir an önce halledersiniz herşeyi uygun bi şekilde yaa sevmezler istemezler anlarımda bari saygı duysunlar kendi cocukları yasayacak seninle :26:

valla çattım ypcak bsy yok ne yazıkkı :/

ısınamam ısınmamda.benım babam yok yani belki yasıyordur ama gorusmyoruz bıle.en azından ben yok dıyebılıyorum.o varken boyle rezıllk cekıyor.baba demeye bın şahit.kendı halıme sukredıyorum o yuzden.yarın bı işte egıtıme baslıyor.ınsallah kalıcı olurda bı sure para bırktırrı.babası o evde yasıcaksanda kuralları var demıs o evın.yanı faturaları faln oducekmıs.saka gıbı of.benmkı umarım para bırıktırır cok snır oluyorum allahım ya.kafama yorganı cekıp bıdaha cıkasım gelmıyor bıktım artık....

PES başka bişey denmez bu insanlaraa söylecek bişey yok kii ne dense az kalıyo canım nasıl insanlara çatmışsın sen..

tabi fena olmaz kim hayır diyebilir ki ilaç olur size ama tabi Rabbim korusunda tedavisini olup iyileşsin :26:

Güçlü ol kuuzum böyle insanlarla anca böyle baş edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…