36 yaşında sudan çıkmış balık hissi

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
36 yaşındayım kizlar.esimden boşandım.ayri ev tuttum.su aralar işyerinde uyuklayacak kadar yorgun ve gucsuzum.anladim.ki ben 36 yaşına kadar hiç yaşamamış in.kira elektrik su vs vs bütün maddi sorumlulugu benim yerime başkası almış.ev islerinden anlayan biri de değildim.bosaninca herşey daha güzel olacak diye düşünürken daha kötü oldu.
Bekarken işyerinde simarikca tartışmalara girerdim.v
Çünkü ekmek elden su gölden di.simdi anlıyorum ki hayatta en önemli şey evde çorbanın kaynaması elektrik suyunu ödemekmis.Bunlari ne geç öğrendim vs.yorgunluk için yapabileceğim birşey var mi

alışma sürecindesin bir süre sonra rutine döner o zaman kendine zaman ayırıp hayatın tadını çıkarabilirsin bence

Hiçbir sorumluluk almıyordunuz ne ev içinde ne ev dışında. Iyimis valla.kolay gelsin o halde. Gerçek dünya ya hoş geldiniz. Durum buysa eşiniz evlilikten yorulmuş olmalı. Zira evlilik bir şeyleri paylaşmak olunca anlamlı. Tüm yük bir tarafa yıkılınca o taraf önünde sonunda altında kalıp pes ediyor.

di.simdi anlıyorum ki hayatta en önemli şey evde çorbanın kaynaması elektrik suyunu ödemekmis

Bence şuan yaşadığınız güçlükten böyle düşünüyorsunuz.
Ne yani bir kadın evli olmadan yaşayamaz m ı?
Annem senelerdir bu saydiginiz isten fazlasini yapiyor. Ustune üstün hem anne hem baba.

şimdiye kadar nasıl hiç bir işe el atmadığınızı anlayamıyorum.
böyle insanları hiç anlayamayacağım sanırım.
ama ne kadar geç öğrenirseniz öğrenme süreniz de o kadar uzun olur.
yorgunluk da çok çabuk geçmez ama alışıyor insan.

36 yaşındasınız bir zahmet hayatınızın sorumluluğunu üzerinize almaya alışın.

Boşanmak elbette zor ve esktra bir durum ama bu yaşa kadar rahat yaşamış, işlerinizi başkasının yapmış olması da doğru değilmiş bir noktada.

Zamanla alışırsınız, çok matah bir evliliğiniz yoktu en nihayetinde.

Zor olur tabii nicin bosandınız peki

Valla boşandığınıza üzülmemişsiniz hiç iş yapmk size zul geliyor...
Kendınızı toparlayın.
B, D vitaminleri için.
Bolca yürüyün.

Valla seni bi görsem tutup silkeleyesim var :))))
Bırak artık bu mutsuz böcük modunu
Koskoca kadınsın, bu işleri ve daha ağırlarını milyonlarca insan yapıyor kimseye bir şey olmadı
Toparlan artık, tamam yorulmuşsundur zor bir süreç geçirdin, taşınma , ev arama , kafanda gelgitler ama bir durul artık

Yapmayın Allah aşkına bu kadar dramatize etmeyin. Aç yatan insalar var evlerine götürecek ekmek bulamıyorlar.

Pozitif olun biraz. Aç değilsiniz açıkta değilsiniz.kiranızı faturanızı ödeyecek, hayatınızı idame ettirebilecek paranız ve işiniz var.

Hele bekarken işyerinde şımarıkça tartışmanızla bugün yorgun oluşunuzun ne alakası var onu hiç anladım

Ayrı ev tutuyosan demek ki ödeyebiliyorsun, git gez toz başkasını bul hemen pişman olma moduna giriyorsun yapma !!!tek kişisin ev işinde ne var biraz relaxx rahatlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…