- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
di.simdi anlıyorum ki hayatta en önemli şey evde çorbanın kaynaması elektrik suyunu ödemekmis
BirlikteEskiden eşiniz mi yapiyordu
Zor olur tabii nicin bosandınız peki36 yaşındayım kizlar.esimden boşandım.ayri ev tuttum.su aralar işyerinde uyuklayacak kadar yorgun ve gucsuzum.anladim.ki ben 36 yaşına kadar hiç yaşamamış in.kira elektrik su vs vs bütün maddi sorumlulugu benim yerime başkası almış.ev islerinden anlayan biri de değildim.bosaninca herşey daha güzel olacak diye düşünürken daha kötü oldu.
Bekarken işyerinde simarikca tartışmalara girerdim.v
Çünkü ekmek elden su gölden di.simdi anlıyorum ki hayatta en önemli şey evde çorbanın kaynaması elektrik suyunu ödemekmis.Bunlari ne geç öğrendim vs.yorgunluk için yapabileceğim birşey var mi
36 yaşındayım kizlar.esimden boşandım.ayri ev tuttum.su aralar işyerinde uyuklayacak kadar yorgun ve gucsuzum.anladim.ki ben 36 yaşına kadar hiç yaşamamış in.kira elektrik su vs vs bütün maddi sorumlulugu benim yerime başkası almış.ev islerinden anlayan biri de değildim.bosaninca herşey daha güzel olacak diye düşünürken daha kötü oldu.
Bekarken işyerinde simarikca tartışmalara girerdim.v
Çünkü ekmek elden su gölden di.simdi anlıyorum ki hayatta en önemli şey evde çorbanın kaynaması elektrik suyunu ödemekmis.Bunlari ne geç öğrendim vs.yorgunluk için yapabileceğim birşey var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?