360 derece değişen koca

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için

Arkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
evlilikte sen-ben olmaz bizzz olur...

Ben evlilikte bu tarz şeyleri sevmiyorum. Sanki her şeyi alıp götürüyor yok benim kartım yok senin paran benim altınım muhabbetleri.
Eşiniz sen sürmezsin diyerek büyük odunluk etmiş ama altınlarımı vereyim mi diye sorup burdan aldığınız akılla mı hareket edeceksiniz gerçekten?

Ben evlilikte bu tarz şeyleri sevmiyorum. Sanki her şeyi alıp götürüyor yok benim kartım yok senin paran benim altınım muhabbetleri.
Eşiniz sen sürmezsin diyerek büyük odunluk etmiş ama altınlarımı vereyim mi diye sorup burdan aldığınız akılla mı hareket edeceksiniz gerçekten?
Hayır fikir olcak. Bin kişi ile mukayese edersin sonra kendi içine sinenı yaparsın

Hayır fikir olcak. Bin kişi ile mukayese edersin sonra kendi içine sinenı yaparsın

Duygusal konularda tamam ama bu maddi bir konu ve önemli. Herkesin bu konuda fikride kendine göre olacak. Hayata bakışına, durumuna, tutumuna..
Neyse iyi mukayese edip sizin için en doğru olanı yaparsınız umarım.

Bir tisort alirken neden danışıyorsun ki?
Gideceksin çatır çatır alıp çıkacaksın. Utana, sıkıla veya yanlış bir şey yapıyormuş gibi değil.
Kocan sorarsa da kocaman bir SANANE cevabını verirsin.

Şahsen ben artık öyle yapıyorum. :KK14:

Boyle evlilik olmaz. Araba evlilik icinde alindigindan kimin uzerine olursa olsun ortak oluyor kanunen, bunun icin olay yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Senin benim olayi işin icine girdigi zaman ben ortada bir aile goremiyorum. Ev arkadasligi ayni mesele...
Eşin tişort almana bile karistigi icin haliyle sende bu tavirlara girmişsin.

Evlilikte bu durumlar hoş olmuyor ya
“Benim-senin” olayına girildikçe “ biz” diye birşey kalmıyor ortada
Misal siz “benim altınlarım” diyorsunuz , eşiniz “benim arabam” kafasında
Eşinizle bu konuyu temelden çözmeye çalışın

Nekadar bencil bir eşiniz var size bencil demiş ama bence enbüyük bencil kendisi evli olduğunuz için benm senin olmaz ben arada bu konuda bi samimiyet göremiyorum kesinlikle altın falan vermeyin benm senin diyen adama sizde onlarda benm altınlarım vermiyorum deyin

yani kaç para harcadığının, bereden harcadığının bile hesabını tutmuşsunuz. Bu çok normal bir durum değil bence. Acaba bunu ona yansıtmış olabilir misiniz?
Verin ya da vermeyin size kalmış ama zaten onun üstüne olsa da evlilikten sonra edinilen mal olduğu için yarısı sizin oluyor. Aynı şekilde sizin üzerinize olsa da yarısı onun. Ayrıca 60bin lirasını siz verecekseniz kalanını da adam verecek sanırım.
Eşinizin tavrı hoş olmamakla birlikte, 180 derece ya da sizin tabirinizle 360 derece değiştiğini göstermiyor bu anlattığınız. Ben burada daha çok evliliği benimseyememiş bir kadın görüyorum, üzgünüm.

Şimdi altın kadının para erkeğindir derler okudum bi kac kişiyi ama şimdi araba alırsanız güzel bişey karşı değilim bu sefer araba kanunen yarı yarı oluyor altınlar ama senin bence verme harcama altınları git bankaya yatır araba istiyorsa ozaman kendisi koysun alsın saten onun koyduğu para seninde paran ama altınlar senin garantin gibi birşey bence. Ve sen sürmezsin diyor fazla aldırış etme canım sürersin illa alıp sürersin bideee kart cıkarttırt vallah bu konuyu bende yaşadım kavga kavga ede ede kartı cıkarttırdım eşime cünkü cebimde para yok işe gidiyor yok öyle bi dava bişey olcak cebimde 20 50 tl ile hi bişey olmaz.

Back
X