365’ten geri sayıyorum

11. Gün

Sabah

6 badem salatalık domates
10-11 yeşil zeytin yeşillik
Avokado

öğlen

sebze suyu çilek dut
mercimek yemeği

ara antep fıstığı

Akşam

sebze suyu
mercimek yemeği

antep fıstığı dut

Su:2 lt

Spor:jıllıan rıpped 28.Gün
Tibet 21 tekrar

Evvet rıpped gecikmeli de olsa bitti çok şükür:) bizde yarım bırakmak yoktur:)) sanki bu seferler yaparken hiç halim yoktu sabah aç karnına olduğu için mi bilmiyorum. Ama baya zorlandım. Yoksa yaşlandım mı:)) neyse baya zor geçiyor. Bugün çok açtım. Ama yapacak biir şey yok devam:)

13. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan

öğlen

sebze suyu
Sebze çorbası fırında patates patlıcan

ara 1 muz 10 badem

Akşam

sebze suyu
nohut kabak yemeği
Salata sebze çorbası

Spor: spor salonu tabata

bugün spor yaparken aynada inceldiğimi farkettim sanki çok şükür:) kilo tablomda da görüldüğü gibi aylarca kilo veremedim artık veriyorum çok şükür. Yolumuzdan sapmadan Devam. Alıştık da sanki 🧿
Kurallar önemliymiş demek ki. Kurallar var ve üstünde fazla düşünmüyorsun. Killo vermenib sırrı:) bence bitince de bir diyet listesi üzerinden devam et. Başaracaksın.)

14. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan

öğlen

sebze suyu
fırında patates patlıcan 1 kâse nohut

ara 4 badem

Akşam

sebze suyu
Patates patlıcan
Salata sebze çorbası

Spor: -

Evvet bugün ders de çalıştığım için zaten heralde baya bitkin yorgundum.. dile kolay 14 gündür de kahve içmiyorum. Çok zor çok biraz hasta gibi hissediyorum ama halledeceğiz..

15. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan kabak
zeytin
domates yeşillik

öğlen

sebze suyu
fırında patates patlıcan 1 kâse nohut
Salata sebze çorbası

Akşam

sebze suyu nohut
sebze çorbası

Tam gaz devam yarıladık çok şükür. Alıştık da . İnşallah sonuçları çoook güzel olur:)))

18. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan kabak
1 muz 13 badem

öğlen

sebze suyu
fırında patates patlıcan 2 kâse nohut
brüksel lahanası 1 portakal

Akşam

sebze suyu nohut
sebze çorbası fırında patates patlıcan

Su:1,5 lt

Evvet 18. Gündeyiz.. kolay oluyor diyemem ama zafer bizim olacak inşallah. Devam edeceğiz 9 nisan başlangıcımız ve zafer bizim olacak 1 sene bu yoldayız..

23. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan
yeşillik domates zeytin kekik salatası

öğlen

sebze suyu
fırında patates patlıcan 2 kâse nohut
1 kase sebze çorbası

ara
Çilek portakal

Akşam

sebze suyu nohut
Salata fırında mantar
Antep fıstığı

Su: 2 lt
Spor: toprak yogası 5. Gün
Callane.tıcs 3. Gün

Dişil enerji meditasyonu 5. Gün

Evvet her şeye birden başlamak:) eski aşkım callenetıcse döndüm;) özlemişim baya ve çok iyi sıkılaştırdığını hatırlıyorum tekrardan hızlıca daralabilmeyi umuyorum:) toprak da geçen sene yine mayısta başlamıştım ve çok iyi hissettirmişti. Tekrar başladım.
Merhaba yeni hayat ve en güzele doğru yolculuğumuz devam ediyor:)

24. Gün

Sabah

domates zeytin kekik salatası 4 ceviz

öğlen

sebze suyu barbunya salata semizotu

ara
1 muz 5 badem

Akşam

sebze suyu fırında patates patlıcan mercimek çorbası
Antep fıstığı

Su: 1 lt
Spor: toprak yogası 6. Gün
Callane.tıcs 4. Gün

Dişil enerji meditasyonu 6. Gün

Evvet devam ediyoruz.. yapmaya en çok dikkat edeceğin şey calla.netıcs olsun. Zamanında nasıl inceldiğini unutma. Şahaneydi o incelmeler. Şimdi o inceliğin sebebinin bu spor olduğunu düşünüyorum. Deneylp görelim:)

Veee güncel kilomuz: 67,8 şükür:))

28. Gün

Sabah

domates zeytin fırında patates patlıcan

öğlen

sebze suyu mercimek yemeği patates

ara
1 muz

Akşam

sebze suyu fırında patates patlıcan sebze çorbası
portakal

Spor: toprak yogası 10.Gün

Dişil enerji meditasyonu 10. Gün

Evvet diyetimizin bitmesine son 2 gün… tiroidlere baktırmayı unutmuyoruz. Çok kilo veremedim gibi ama pes etmeyeceğim. Sanki daha zor kilo veriyorum artık bilmiyorum. Ama halledeceğim. İzlediğin filmdeki güzel giyinen güzel fizikli kadınlar gibi olacaksın. Sen bunu yapacaksın. Sana güveniyorum. Devam

31. Gün

Sabah

domates zeytin badem yeşillik
1 haşlanmış yumurta

öğlen

mercimek yemeği

ara
1 muz 10 badem

Akşam

mercimek haşlanmış pancar
portakal

Su: 1,5 lt
Spor: toprak yogası 13.Gün
Calla 10/21
Tibet 19 tekrar

Dişil enerji meditasyonu 13. Gün

Evvet diyetimiz bitti çok şükür. Haşlanmış yumurtayla başladık. Onu bile özlemişim:))

Alıştım iyiden iyiye. Abartmak istemiyorum artık. İstediğim fiziğe gelmeden durmayacağım. Durmak yok. İyiliğe güzelliğe devam. Bundan daha iyisü nasıl olur?
Kan tahlili sonuçlarımıza da bakıcağız umarım onlar da iyidir. Devamm..

32. Gün

Sabah

fırında patates patlıcan

öğlen

mercimek yemeği salata fırında patates patlıcan

ara
1 elma

Akşam

mezeler 1 lojma börek et buğday

Su: 1,5 lt
Spor: toprak yogası 14.Gün
Calla 11/21
Tibet 19 tekrar

Dişil enerji meditasyonu 14. Gün

Önüme gelen tatlıdan bir lokma bile almadım. Baktım etrafımdakilere onlar da bir lokma almış. Eskiden olsa o tatlıyı bitirmiştim:)
Salmamamız lazım. Öğrendiğim şu. Başta evet çok zor. Ama alışıyorsun sonra. Bunu bozmak istemiyorum. Hedefim evde olabildiğinde devam ettirmek. Dışarı sosyal ortamlarda sen sınırını bilirsin.
Yalnız ciddi anlamda midem küçülmüş çok mutluyum. Doyuyorum hemen. O kadar çok uğraştım ki. Hala tatlı yemiyorum. Ekmek yemedim. Kahve içmiyorum. Yapacağım ben yapıyorum bu işi.
Bu arada dişil enerji med toprak yoga ile dünkü enerjim mükemmeldi maşallah. Herkes bana bakıyordu. Arkadaşlarım çok güzel olduğumu ve zayıfladığımı söylediler.
Bacaklarımın inceldiğini.. callanetics sağolsun. Çok mutluyum devam

33. Gün

Sabah

domates zeytin badem yeşillik menemen

öğlen

salata
Nohut 2 kase

Akşam

yoğurtlu pancar nohut salata
Portakal elma

Spor: toprak yogası 16.Gün

Dişil enerji meditasyonu 16. Gün

Bu arada gün sayımı tatlı yemediğim günler.. dün bi tatlı yedim. Resmen midem bulandı çok kötü hissettim. Demek vücudum temizliğe şekersizliğe alışmış iyiden iyiye ohhh.
Devam ediyoruz tam motive şekilde. Diyette en tehlikeli düşman açlık. Aç kalmayacak şekilde vücudunu sağlıklı yemeklerle doldurursun hiçbir şey olmaz. Acı çekmeden halledersin. Devamm

37. Gün

Sabah

Süzme peynir 2 haşlanmış yumurta semiz otu
Erik tuzlu

öğlen

salata
mercimekli bulgır pilavı çoook özlemişim

Akşam
et köfte salata yoğurt mercimekli bulgur pilavı

Spor: toprak yogası 20.Gün
Call 16/21
Tibet 21 tekrar

Dişil enerji meditasyonu 20. Gün

Evvet dün spor salonunda ölçüm yaptırdım. Sonundaaaa yağdan vermişim. Çooook mutluyummm:)) gayet güzel bir şekilde yağdan gitmiş. Demek ki detoksum işe yaramış. Devam devam devam:))

38. Gün

Sabah

domates zeytin yeşillik
Süzme peynir menemen fırında patates patlıcan kabak

öğlen

Fırında patates
Portakal elma

Akşam
Dünden tavuk döner sarma pancarlı süzme yoğurt(tadı enfes)
Muzlu bitterli kek (ımm çok güzel regl olcam iyi geldi)

Spor: toprak yogası 22/40

Dişil enerji meditasyonumuz dün itibariyle bitti çok şükür. Darısı nicelerine:) eski aşkımdır kendisi:)
Regl olacağım biraz iştah açık. Sanırım midemin sınırlarını zorlayacak kadar yiyorum. Mideni genişletme bence. Dikkat bitanem. Dikkat. Çok uğraştın çok emek verdin. Neyseki hâlâ şekersizine devam ediyorsun. Devam bitanem. Başaracaksın. Bacakların ipince olana kadar devam..

41. Gün

Sabah

kırmızı elma

öğlen

filtre kahve
Poğaça simit
Tavuk but et mantı
Azıcık tatlı

Akşam

et mezeler salata çiğköfte ekmek

Spor: toprak yogası 27/40

Evvet saatin kaçı olursa olsun toprak yogası yapılmadan uyunmadı onca yorgunluğa rağmen:))
Bugün yoğun bir gündü eğitim için antalyaya gidildi. Yogamız bize hayatın her anında iyi ki yaşıyorum hissiyatı veriyor çok şükür. Ve çok sevdiğim eski tulumuma da girdim çok şükür ve arkadaşım belin incecik olmuş dedi:))
Her zaman ileriye devam

41. Gün

Sabah

Yumurta pişi patates kızartması peynir
Mantar

öğlen

latte mozaik pasta

Akşam

Bulgurlu sarma
Kuşbaşı sote
Patlıcan salatası pancar

Spor: toprak yogası 29/40

Gördüğümüz gibi tatlı yediğimiz günler sayılmaya değer değil ihihhi:))

Evvet güzel bir haftasonuydu. Çok şükür giydiğim her şeyin yakıştığı, kendimi sevdiğim, beğendiğim ve sorunlarım ve kafama taktığım şeylerin diğer insanlarla aynı olduğunu farkettiğim bir gündü.
Mesela havuza girenleri gördüm. Herkesin kusuru, göbeği, selülitleri vardı. En güzelinin bile . Kimse kusursuz değildi.
Biraz rahatladım açıkçası. Meğer ne önemliymiş. Ama farkettiğim bir de şu oldu ince hissetmenin mükemmel hissettirdiği.
Callanetıcın gerçekten işe yaradığını farkettim. Bırakmamayı düşledim.
Çabuk doyduğumu keşfettim. Çabuk tatmin olduğumu. Ve kilo vermeye en faydalı şeyin bu olduğunu farkettim. Çabuk doyunca ve spor yapınca ince kalıyorsun.
Sağlıklı beslenmeyi arzular oldum. Güzel gelişmeler var. Canım bedenime güzel bakma isteğiyle doldum. Çok şükür.

Güzel bakacağım. Vitaminlere başlama hedefim var. Hedefler:
Oıl puıllıng
Schusler demir d vitamini omega selenyum magnezyum
Fıtness araştırma
Dukan birası
Kefir ve kuruyemiş
Yatmadan 4 saat önce yemeği kesme
Ekran süresi dışında sosyal medya ile ilgilenmeme
İnsanlara değil kendine konsantre olma
Annene yardım etmek lütfen ve lütfen
Diğer insanların düşündüğünü umursamama

Unutma ve unutma. Sen varsan herkes var. Sen yoksan kimse yok. Gözünden gördüğün herkes sen olduğun için var. Yoksan yoklar. Kendini önemsemeye ve hayatın keyfini çıkarmaya devam et. Sevdiklerinin kıymetini bil ve hayatını gönlünce yaşa.
Farkındalıklı mutlu huzurlu aşklı nice senelere 777 şükürler olsun..

45. Gün

Sabah

2 haşlanmış yumurta peynir zeytin badem yeşillik peynir

öğlen
8 badem salata mercimek yemeği

Akşam

Ayran mercimek yemeği salata
Antep fıstığı

Spor: toprak yogası 37/40

Evvet çok az kaldı inşallah tatilimize.. yoruldum ve dinlenmek istiyorum. İple çekiyorum. İyi gidiyor her şey. Kilo verdim ve inceldim gerçekten mutluyum. Cal bir mucize 100e tamamlamayı çok istiyorum. Devam..

48. Gün

Sabah

2 haşlanmış yumurta peynir

öğlen
kabak detoksu
7 badem
1küçük muz

Akşam

Domates rendeli kabak detoksu(nispeten daha iyi oldu)
1 elma

Su: yaklaşık 3 lt su

eevvet çok şükür tatilimizi de bitirdik geldik:) gerçekten iple çekiyordum çok şükür sağlıkla tatilimizi yaptık geldik.
E tabi biraz kilomuzu da aldık geldik:)
69larda çıktım. Aman sakın ha sakın bir daha 70 görmek istemiyorum. Aslaaaaa.

O yüzden başladık mı eski aşkımız kabak detoksuna;) 1. Gündeyim. Aç mıyım açım:)
Ama biliyorum ki bununla bütün tatilin yükünü atacağım.

Buraya yazayım da aklımda olsun. Mantığı oturtmak adına. Nil.y keçe.i postları bence çok faydalı. Unutacak olursan aklında olsun.

O bile tatilden 4-5 kilo alarak dönmüş:))

İşin sırrı detokslarda salmamakta ve yüzde 80 temiz yüzde 20 sağlıklı beslenmekte bence. Çözdün olayı tebrikler:)))

Ve ağırlık çalışması deniyor. Bunu da göz ardı etmeyelim.

Ben 60a kadar devam diyorum Allahın izniyle. Yapacağızzz.

Ve tabi en büyük mucizem call. O bi mucize. Şöyle bir şey oldu. Tatil için kıyafet denerken yıllar önce giydiğim beyaz elbisem oldu 🧿 bu tamamen cal mucizesi. 🧿 inşallah 100e tamamlamak hedeflerim arasında.

Vee tabi bir toprak yogası daha bitti. Ona da bin şükür . Acaba ateşe başlayacak mıyım? Bakacağız…..

Bu güzel yolculukta devam bitanem. Sonuçlar çoook güzel olacak

Back
X