365’ten geri sayıyorum

49. Gün

Sabah

2 haşlanmış yumurta peynir salatalık az dut

öğlen
kabak detoksu

Akşam

kabak detoksu bu sefer fırında idi gayet güzel oldu
1 elma 1 kırmızı erik

spor: cycle spor salonu
Su: yaklaşık 3 lt

51. Gün

Sabah

Pirinç lapası
1 elma

öğlen
sarma 1 dolma et sote
Salatalık armut

Akşam

tavuk wrap - patates kızartması

spor: -
Su: yaklaşık 2 lt

Evvet kabak detoksunu bitirdik şükür başladığımız bayramdan önceki kilomuza döndük.. tam bir kurtarıcı detox. Ama hiç enerjim kalmıyor
Acilen enerjimi toparlayacak bir şeyler yapmam lazım kendime. Takviyeler takviyeler

52. Gün

Sabah

2 haşlanmış yumurta
3 zeytin salatalık domates

öğlen
sarma
7 badem

Akşam

kıyma 4-5 kaşık makarna 5 karides jumbo
Salatalık

spor: spor salonu body fit(keyifliydi çok şükür)
Su: yaklaşık 3 lt

Evvet her sayfa ne diyor bas bas kalori açığında olun diyor. Akşam yemeklerinden sonra sadece salatalık yemeye karar verdim. E böylece kalori açığı da olur işte şahanee:))

Acayip enerjisiz hissediyorum. Bilmiyorum yaz depresyonu mu? Toprak yogamız bitti bunlarla extradan mutlu olup sonra dibe batmak saçma değil mi? Neden böyle hissediyorum? Bilmiyorum..

Ama sanırım gerçekten spor yoga antidepresanım..

O zaman yapılacak tek bir şey var. Devam..

53. Gün

Sabah

2 yumurtalı patatesli omlet
Salatalık

öğlen
sarma
Kabaklı bulgur turşu yoğurt

Akşam

et sote 4 kaşık kabaklı bulgur salata
Karpuz

spor: spor salonu yoga
Su: 2,5 lt

Bugün spor salonunda çok güzel bir şey oldu. Hoca daha tartılmadan kilo vermişsin dedi. Tartıldım ve kas aldığımı gördük:))) 🧿

Ayy nasıl sevindim anlatamam sayın seyirciler ve sevgili günlük 🧿

Çok şükür ya. Neler yaptığımı düşündüm 1 ayda her gün yoga etkili oldu belki de. Belki call. Belki açık büfedeki etler:))

Yanisi bilemiyorum. Ama çooook mutluyum çok şükür. Baya motive oldum. Bu gazla gideriz inşallah:)))

yapmak başlamak istediklerim:

Ev işlerine yardımcı olmak
Takviyelerime başlamak
Olumlamalar
Ateş yogası
Call
Oıl puıllıng
Dukan birası

55. Gün

Sabah

2 yumurta şeker domates 10 yeşil zeytin

öğlen
mercimek yemeği ayran

Ara
Patates salatası

Akşam

Bulgur pilavı nohut
Domates ayran

spor: spor salonu fit body
ateş elementi 7/21

Su:1,5 lt

Evvet selam… ateş yogasına başladım gördüğünüz üzere. Şarttı çünkü. Kendimi toparlamam, psikolojimi düzeltmek için..

Allahım bize yardım et, sağlık ver
Her şey çok güzel olacak inşallah

Biz devam

merhaba sevgili günlük:)

Seni özlemişim canım. Zor bir ay oldu inanki. Kendimizde değildik. Hala kendimize gelmeye çalışıyoruz.
Sağlığın en önemlisi olduğunu, sağlıktan başka hiçbir şeyi dert etmemek gerektiğini, hiç kimsenin önemli olmadığını lütfen lütfen unutma canım benim.
Bir de canım sıkıldığında en çok şunu düşünüyorum: bu konu 5 sene sonra önemli olacak mı? Hâlâ gündemde olacak mı?
O zaman inanki canını sıkmaya gerek yok.

O kadar kötü hissettiğim zamanlar oluyor ki, yaşamanın o kadar anlamsız olduğunu hissettiğim. Baya inişli çıkışlı oluyor duygular dengesiz oluyor hayat. Yalnız olmak istiyor, kimseyle görüşmek istemiyorum. Ve gerçekten sporun, yoganın eşsiz bir antidepresan olduğunu anlıyorum. Onlar yokken o kadar yorgun, yaşama hevessiz hissediyorum ki….

Artık alıştım bu duruma. Ne yapmak gerek bilmiyorum ama kendim için yapmak istediğim şeyleri şuraya yazayım da unutmayayım:

Ev işlerinde hep yardım, hayatımda hep çalışkanmıştım gibi hissetmek…

Vitaminlere başlamak

Meditasyonlara başlamak

O çekim gücü çalışmasına başlamak

Belki sabah sayfaları

Hadi bir gayret, yazın hep böyle hissediyosun ama bu yaşananları asla unutma ve şükret bitanem

03.08.2025

Güncel kilo: 66.00

Çok şükür 2,5 sene sonra ilk defa kilo verebildim. Demek ki gerçekten biraz sıkıntıya girmeden , kendini sıkmadan olmuyormuş. Devam hedeflere doğru asla pes etmek yok

Back
X