38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

love çıktı erverdinin ok uykusu geldi hadi bizde çıkalım kuzular sohbetiniz cidden çok harikaydı çakıldım kaldım buraya büyük bir keyfle hemde. herkese iyi geceler tatlı uykular...

şimşek çakıyor... Bu beni korkutur hep...

valla burda da çaktı.bende kaçarım.hepinizi sarıyorum.siz kocinizi sarın.hayat kısa.öpüverin kocinizi.yarına çıkmaya senet yokHAYATTAN NE TAT ÇALDINIZ O KARDIR.iyi geceler tatlı uykularınız olsun.

Son düzenleme:
ZARPANDıııııııııııTTT....NERDESıN GÜZEL ıNSAN..TATıLıN KEYFıNı ÇIKAR.BURADA ÇOK YAĞMUR VAR.a.s.a.s.:1hug:

deniiiizzzzzzzzz..kendime döndüm bibilinin annesi.patates kızarttım.domates biber.hadi kızlar ne duruyorsunuz.çayaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın ateş suu.günaydın diyorum ve çayıma dönüyorum.hoşgelmişsin aramıza.bbayyyyyyyyy

günaydınn
güzeller a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

erverdiiii sen sorma beni nerdeyim diye sor sen zarpanditi klava:
sabahın köründe patates mi kızarttın şekerim helal sana afiyet olsunn

günaydınn
güzeller a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

erverdiiii sen sorma beni nerdeyim diye sor sen zarpanditi klava:
sabahın köründe patates mi kızarttın şekerim helal sana afiyet olsunn

aç ağzını sana da vereyim.dur kızma.kinder.eee döndüm özüme.erverdiye.patates te kızartırım.çocuk ta yaparım.hahahahhahaha

şaka bir yana ne haber kinder.akşam hoş sohbetimiz oldu burada.sen de gelsene ara sıra.sen bana erkencisin diyon ama bak yeni gelen arkadaş yapmış bile kayfaltısını.
şimdi keyif çayımı içiyorum.geçtim buraya.
beni sorarsan bugün kuyruğumu kıstıracağım kuzu kuzu çapa yollarıtaştan kızım çıkardı beni baştan

GÜneŞ aÇtıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
allahım ne olur bıze aÇsın bu gÜneŞ,,,,bıze bıze bızeeeeeeeeeeherkese ıstedıĞını daĞıtsın.bana kızımı sıze ne ıstıyorsanız onu.ısteyene Çıfter Çıfter.ÜÇer beŞer.her bır ıŞıĞı yÜreĞımızı ısıtsın,umut olsun,gÜl alosun aÇsın yÜreĞımızde.benım gÜlÜm bana benzesın.resımdekı gıbı

kindercim zarpandite seslendim sonra çayım hazırdı.o arada kaynadın sen.çayı görünce seni unuttum tatlım.affet.şimdi elimde içiyorum.sana da işlerinde kolaylıklar diliyorum.al bu çallıştığın işyerinea.s.

TEŞEKKÜR EDERıM ERVERDımmbende bayılırım sabah kahvaltısında patates kızartması ve peynireguclubacismilezemuszemus artık kendine gelmişin mutlu gördüm seni süper :lepi:
deniz bulut nasılsın tatlım yoğunsun sanırım kolay gelsinn sakın çok üzüp yorma kendiniiŞeniz

hülya cım sen nasılsın yoktun uzun zamanıdr

yağmursesi kalkmamış tabii okullar tatil oldu yaa sositososito

badenurrr şekerim kafanı topladınmı çok karışıktın yakafamçokkarıştı

Kinderms canım iyiym ben de iki gündür işe döndüm bakıcı değişti bizim de pazartesi başladı işte ben de o gün evdeydim.İşler de birikti bu arada tabi işyerinde.
Sen nasılsın toparlanmış ve aramıza dönmüşsün ne güzel mücadeleye devam tabi hep beraber.

ah Hülya cım toparlandım ama genede hüzünlüyüm aralarda dalıp gidiyorum ama benim vücüt serotonini çok seviyor salgılayıp mutlu oluyorum iyi bi huyum var kaydirigubbakcemile5
canım bakıcın değiştiyse çok zor olur seninde çocuğunda bütün düzeni değişir arkadaşlardan biliyorum da bende kolay gelsin sanada canımmmolumunekankayizsmile

hülya hoşgelmişsin arkadaşım.bir bakıyom bir kaçıyom.koci yolda.yeniden çay demledim.
iyisin umarım.ben daha iyi...işlerinde kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…