hülya hoşgelmişsin arkadaşım.bir bakıyom bir kaçıyom.koci yolda.yeniden çay demledim.
iyisin umarım.ben daha iyi...işlerinde kolaylıklar
erverdiii genemi çay demledinn şekerim sempatiksalakcinni bu nedir ya erken kahvaltı geç kahvaltı maşallah sana gelmek lazımm kaydirigubbakcemile5
erverdiii genemi çay demledinn şekerim sempatiksalakcinni bu nedir ya erken kahvaltı geç kahvaltı maşallah sana gelmek lazımm kaydirigubbakcemile5
günaydın hanımlar;TEŞEKKÜR EDERİM ERVERDİmmbende bayılırım sabah kahvaltısında patates kızartması ve peynireguclubacismilezemuszemus artık kendine gelmişin mutlu gördüm seni süper :lepi:
deniz bulut nasılsın tatlım yoğunsun sanırım kolay gelsinn sakın çok üzüp yorma kendiniiŞeniz
hülya cım sen nasılsın yoktun uzun zamanıdr
yağmursesi kalkmamış tabii okullar tatil oldu yaa sositososito
badenurrr şekerim kafanı topladınmı çok karışıktın yakafamçokkarıştı
tamam tatlım saol tavsiyeler için.
artık geçti dermişim sadece olgun yumrtanız var dediler aman tutsunda alabama ya artık beklemedeyim bişey sorayım ben şimdi yine hayıt içeyim mi yoksa bekliyeyim mi
oooooo...kızlar tatil yapmışlar.hayal adasına gitmişler,beni de götürmüşler.
yağmur tüpe başlıyormuş;hadi kırkımız karışsın inşallah yağmur.kimbilir belli mi olur.belki
karşılaşırız orada.bir çay içeriz denk gelirse
merye;senin şimdi şafak kaç?
kız yağmur.seni ilk defa denizin yerine ben sopalıyayımmı.?ama halim yok.baksana çiçek bile kopartıp gönderemedim.ben o kadar meryeye yazdım satır satır.böyle böyle böyle diye.şimdi sanki ilk okumuş gibi tekrar sormuşsun...........................
caanım hamişe yazdırmışsın da yazdırmışsın.
valla bende yazdım ama benim hergün iğne vardı denizinki günaşırı imiş
canım ben beklemedeyim hayırlısıyla allaha nasp eder inş.heppimize sağlıkli hyırlı evlat
yağmursesi canım biz geç evlendiğimiz için keyfiini çıkarıyorz valla bende senin yaptıklarını yapıyorum yatağa girince şöyle bir saat öpüp koklamak iyi geliyor huzur buluyoruz
badenur canım şiirin çok güzel valla ne diyelim tercümanımız oldun dermişim
omuzuna başımı koyduğumda yaşadığım huzuru,
yüzüne baktığımda içinden yansıyan güzellikleri,
Ellerimi tuttuğunda duyduğum sıcaklığı,
dudaklarına dokunduğumda bitmeyen heyecanı,
hiç birşeye değişmem....
meryee noldu tatlım gelişme var mıı güzel haberler var mıı
günaydın hanımlar;
erverdiyi dün gece biz tamir ettik hep beraber iyii olacak tabi var mı öyle ipi kırmak.
allah kuru iftiradan saklasın kinderim okuldayım ben hatta şuan seminer dinliyorum. arkadaş sunum yapıyor kızım çocuklara tatil bizr tatil mi 1 temmuz a kadar okula devam.yarın da ben anlatacağım sunumumu.
adamda ruh mu yok ???? çok haksızlık ediyorsunlmaz: bağlama çalıyor, resim yapıyor, spor, hobi... bunlar hayati ruhiyesi değilde dahiliye kısımlarımı ???? naniknanik sen şöyle kodumu oturtan, Çok üzgünüm çoook yemek hazır olmayınca sumsuğu koyan, çoraplarını salonun ortasında çıkaran, tv kumandası elinden düşmeyen, arada bir gaz kaçağı yapan birine düşseydin heee ?????
benim kocişte bilse arkasında onu destekleyen bir ordu kadın var bi daha iş yapmaz töbeler olsun:))
benimki arada atar ama atmadıysa valla 1 ay kalıp çürüse görmezevet.küçük bir kahkaha attım.bizim hiç farketmez.ayaklar nerdeyse çoraplarda orada atılır.ama deliliğime gelmesin.ertesi gün akşama kadar ellemem.hatta o onu ordan alana kadar.delikafadulden
kızlar çoklu oturuma döndürdük hee.Allah kocilerimizi başımızdan ayırmasın.kimseyi sevdiğinden ayırmasın.benim kocim,geçenlerde dolmuş.biraz da leyla.bana dediki,sigarayı da yeni bırakmıştı.dedi ki.benim babam 65_75 yaşlarında.ben 40.bende babam kadar yaşamak isterim.seni 25 sene daha sevmek isterim dedi .derken de ağladı.tabiii ki beni de ağlattı..o benim ömrümün yarısı..canım yavrum benim..
şimdi hastanede.babasının yanında.refakatçi bakıyor ona.şimdi yalnızım ama o benle...
işte tam olarak burası çok ilginç yağmurcan. bugün reglimin 13. günü, biliyosun ben ovulasyon testi kullanıyorum, normalde 11. ya da 12. gün çift çizgiyi görürdüm fakat busefer çift çizgiyi görmediği m için e2 testi yaptırdım baktım normale göre düşük o yüzden bugün gittim doktora, üç tane yumurtan var dedi bana da gösterdi, biri 10, bir 11, diğeri de 12 mm. imiş. iki gün sonra tekrar kontrole gitcem bakalım birisi büyümüş olacak mı, ama doktora da ilginç geldi, normalde antral folikülün belli olması gerekiyo ama bunlar burun farkı ile birbirini takip ediyolar, bakalım hangisi kazanacak, ama ben soldaki yenilerden umutluyum nedense, ilk defa orda bi hareketlenme var du bakalım, acaba denizin buğday çimi tableti mi işe yaradı bilmiyorum ki?
ya erverdi sen beni dinlemiyon galiba niye çayı bu kadar çok içiyorsun azalt günde en fazla üçtane açık iç
bir arkdşın kardeşi 8 yıl sonra hamile kalmış durumu pek iyi değilmiş dr çayı günde ikitaneden fazla içme demiş bilimsel mi değilmi bilmiyorum ama bzı minerallaeıri öldürüyor gerçi yaararlıda ama
ya ben şu hayıta devam edeyimmi şimdi kızlar cevap istiyorum
canım bende gondolu çok severim.ama yanıma gelecek birini bulamıyorum.yıllardan sonra kandırdım benimkini...bize yakın yerde lunapark var.geç vakitti.gezmekten dönüşte nooolur binelim diye yalvar yakar ikna et.(adamın yükseklik korkusu var)tam ikna oldu.geldik.lunapark kapalı.buyurkafamçokkarıştı
yaaa ne derseniz diyin.çay için demeyin bişey bana.biriniz suyuma biriniz çayıma.yahuu karşı komşum çay delisi.oturdumu bir demlik hemde demli demli.kadında 4 kız var.1 tanede mevta olmuş.ya karadenizlilere ne demeli.bir sürü doğuruyorlar.benim çay diye diye öldüğüme de bakmayın.3 en fazla 4üncü bardakta dururum.zaten tadı da gider o zaman.
çayda lezzet yapıyorum arıyorum ben.8 9 çeşit çayı karıştırıp harmanlıyorum.tabiii bu yüzden de heryerinkini beğenmiyorum.
ayyy.çay dedin.açıldı çenem.ikinci sofram duruyor toplanacak.geçenlerde bir akşam.benim adam dışarıdan geldi.hadi dedi çıkıyoruz dedim nereye?sen nereye istersen.karnım da tok.çok ta enderdir heee böyle dışarı çıkmalarımız.ben tabiii ki hemen vınnn...hemen giyiniverdim.nereye gidiyoruz?dedim çay içmeye gidelim.nereye?sarayburnuna gidelim bir denizi koklıyalım içelim gelelim.hem gece ışıklar çok güzel olur.izlemesi...
gittik.aman Allahım.kapamışlar çay bahçelerini.bir de fetih günüydü o akşam.tabela var gösteriyor bilmem ne çay bahçesi diye.girdik.karanlık.ne çay bahçesi.çayın çiçeği yok.döndük hayal kırıklığıyla.benim adam asılmaz mı o levhaya.bunu niye koymuşlar buraya sökücem diye.gül gül Allah gül.:roflol:akannehir
günaydın hanımlar;
erverdiyi dün gece biz tamir ettik hep beraber iyii olacak tabi var mı öyle ipi kırmak.
allah kuru iftiradan saklasın kinderim okuldayım ben hatta şuan seminer dinliyorum. arkadaş sunum yapıyor kızım çocuklara tatil bizr tatil mi 1 temmuz a kadar okula devam.yarın da ben anlatacağım sunumumu.
erverdi laf banaydı galiba
çok çay yok güzelim su var delikafadulden
biliyorum gabakları aradım siz kızılbük diyince bilgi aldım güzel biryere benziyo. bakalım şimdilik bi rezervasyon yaptırdık ama ekincikde bi pansiyona. arabayla gezegeze gitcez. yormadan keyif ala ala. beğenmezsek başka bi tarafa geçeriz. aman tatil olsunda ne olursa olsun di mi ama.canım gerçekten çok uzak, Önce Datça'ya gidiyorsun, Oradan Mesudiye köyüne, oradan kızılbük koyuna.... arkada dağlar, önünde deniz, mavmavi gökyüzünün altındasın... sen beni dinle doğumdan sonra git, hem konforlu bir tesis yok... hani söylemiştim sana biz orada ağaç evlerde kalmıştık... sana özel ağaçtan küçük dekoratif evler... bir tesis daha vardı "gabaklar" ... gabaklardan başka da yok ... ama belki yeni yapılmıştır... allah korusun hastane falan uzak... ama datça'da merkezde iyi bir tesiste kalıp, hergün oraya gidebilirsiniz... o zaman olur...
çok güldüm vallahi benimki de aynısından bu kadar olur yani. bizim ilk çocuklarımız kocalarımız bu anlaşıldı. allah eksikliklerini göstermesin kimseyi de ayırmasın .benimkinin eve gelince ilk işi çoraplarını çıkarıp salona atmak olur ki genel de ben ona bi bakış fırlattığım için bi tanesini yerden alıp kafama geçirir, bilmiyom gözünüzde canlandırabildim mi durumun vehametinidelikafadulden
ayyy ayy inanmıyorum yahu bu cümlelerin altına benimde ben de yazsam cuk oturur.biz de de tam tersi o bişey yapsa ben kıyamıyorum. valla doğru dersin yağmurağa,
aslında bizim tavrımızdan böyle belki de
ama yok anacım be, bizimkini bi evde bırak öylece kalır yani zamanında denedim ben bunu, öyle bi masumlaşır, öyle bi çaresiz, kınalı yapıncak pozisyonuna girer, öyle bi bakar ki bana içim erir, yüreciğime basasım gelir onu, saçımı süpürge edesim gelir, yine yeni yeniden...
allah ayırmasın tatlım. ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun allah da size bıcırık versin. hepimize versin.kızlar çoklu oturuma döndürdük hee.Allah kocilerimizi başımızdan ayırmasın.kimseyi sevdiğinden ayırmasın.benim kocim,geçenlerde dolmuş.biraz da leyla.bana dediki,sigarayı da yeni bırakmıştı.dedi ki.benim babam 65_75 yaşlarında.ben 40.bende babam kadar yaşamak isterim.seni 25 sene daha sevmek isterim dedi .derken de ağladı.tabiii ki beni de ağlattı..o benim ömrümün yarısı..canım yavrum benim..
şimdi hastanede.babasının yanında.refakatçi bakıyor ona.şimdi yalnızım ama o benle...
canım bende gondolu çok severim.ama yanıma gelecek birini bulamıyorum.yıllardan sonra kandırdım benimkini...bize yakın yerde lunapark var.geç vakitti.gezmekten dönüşte nooolur binelim diye yalvar yakar ikna et.(adamın yükseklik korkusu var)tam ikna oldu.geldik.lunapark kapalı.buyurkafamçokkarıştı
yaaa ne derseniz diyin.çay için demeyin bişey bana.biriniz suyuma biriniz çayıma.yahuu karşı komşum çay delisi.oturdumu bir demlik hemde demli demli.kadında 4 kız var.1 tanede mevta olmuş.ya karadenizlilere ne demeli.bir sürü doğuruyorlar.benim çay diye diye öldüğüme de bakmayın.3 en fazla 4üncü bardakta dururum.zaten tadı da gider o zaman.
çayda lezzet yapıyorum arıyorum ben.8 9 çeşit çayı karıştırıp harmanlıyorum.tabiii bu yüzden de heryerinkini beğenmiyorum.
ayyy.çay dedin.açıldı çenem.ikinci sofram duruyor toplanacak.geçenlerde bir akşam.benim adam dışarıdan geldi.hadi dedi çıkıyoruz dedim nereye?sen nereye istersen.karnım da tok.çok ta enderdir heee böyle dışarı çıkmalarımız.ben tabiii ki hemen vınnn...hemen giyiniverdim.nereye gidiyoruz?dedim çay içmeye gidelim.nereye?sarayburnuna gidelim bir denizi koklıyalım içelim gelelim.hem gece ışıklar çok güzel olur.izlemesi...
gittik.aman Allahım.kapamışlar çay bahçelerini.bir de fetih günüydü o akşam.tabela var gösteriyor bilmem ne çay bahçesi diye.girdik.karanlık.ne çay bahçesi.çayın çiçeği yok.döndük hayal kırıklığıyla.benim adam asılmaz mı o levhaya.bunu niye koymuşlar buraya sökücem diye.gül gül Allah gül.:roflol:akannehir
sen sonuç beklemiyor musun ne hayıtı? önce bir sonucu öğren sonra hayıt falan
erverdi laf banaydı galiba
çok çay yok güzelim su var delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?