söz bak ben gitmiyorum bi tarafa ama tamirlik olabilirim artık icabına bakarsınız şekerimdemek beni tamir ettiniz ha! çok hoşsun...madem öyle herkes söz versin bakıyiiim.gemiyi terketmek yok.öyle tam alışıyoruz birbirimize,yok işlerdi.yok sildirdim yok oydu yok buydu.kimse gitmesin bi yere.arada tamirlik olunca iyi geliriz birbirimize.amaaaaaaannnn ne yapalım.olmazsa kimin olursa alırız birer kamera onunkini severiz karşıdan.olmaz mı?
siz verirseniz söz ben de veririm.olumunekankayizsmile
TEŞEKKÜR EDERİM ERVERDİmmbende bayılırım sabah kahvaltısında patates kızartması ve peynireguclubacismilezemuszemus artık kendine gelmişin mutlu gördüm seni süper :lepi:
deniz bulut nasılsın tatlım yoğunsun sanırım kolay gelsinn sakın çok üzüp yorma kendiniiŞeniz
hülya cım sen nasılsın yoktun uzun zamanıdr
yağmursesi kalkmamış tabii okullar tatil oldu yaa sositososito
badenurrr şekerim kafanı topladınmı çok karışıktın yakafamçokkarıştı
Kinderms canım iyiym ben de iki gündür işe döndüm bakıcı değişti bizim de pazartesi başladı işte ben de o gün evdeydim.İşler de birikti bu arada tabi işyerinde. Sen nasılsın toparlanmış ve aramıza dönmüşsün ne güzel mücadeleye devam tabi hep beraber.
[
canım günaydın canım ben beklemediyim şöyle bir haftam kaldi gibi test için hamiş testi
bu arada hanımlar akşam çok güzel kaynatmşsınız çok eğlenceliydi okurken çok keyif verdi bana
erverdi bende hala salıncağı çok severim ve biner sallanırım bulunca bide ben gondoluda çok severim
badenur senin kociş yaparda biz yapmazmmıyız resim tenis satranç hepsi var bizde bende bunları çok seviyorum hafta sonları burada bi ormanlık lağlık bir alan var oraya koşmaya yürüyüşe çıkarız
heh nazarınız değidi kocama deniz haklıymış kavga ettik bilem:)
TEŞEKKÜR EDERİM ERVERDİmmbende bayılırım sabah kahvaltısında patates kızartması ve peynireguclubacismilezemuszemus artık kendine gelmişin mutlu gördüm seni süper :lepi:
deniz bulut nasılsın tatlım yoğunsun sanırım kolay gelsinn sakın çok üzüp yorma kendiniiŞeniz
hülya cım sen nasılsın yoktun uzun zamanıdr
yağmursesi kalkmamış tabii okullar tatil oldu yaa sositososito
badenurrr şekerim kafanı topladınmı çok karışıktın yakafamçokkarıştı
hülya hayırlı olsun bakıcın. inşallah çabuk toplarsınKinderms canım iyiym ben de iki gündür işe döndüm bakıcı değişti bizim de pazartesi başladı işte ben de o gün evdeydim.İşler de birikti bu arada tabi işyerinde.
Sen nasılsın toparlanmış ve aramıza dönmüşsün ne güzel mücadeleye devam tabi hep beraber.
aaa bir tek kavgayla olmaz eşinin işten yavaş yavaş elini çekip bizim fikirsiz kocalara benzemesi lazım :jeyyar:heh nazarınız değidi kocama deniz haklıymış kavga ettik bilem:)
:)))) amannn boşver ya iş yapmasa da olur yeterki sevsinler huzur güven versinler
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
az önce endokrinoloji doktorumdan geldim, rutin tiroid kontrolüne gitmiştim ama başka bir sürü test yazdı... şeker, kolesterol, kan sayımı, vitamin d, kalsiyum, üre, albumin, t3,t4,tsh, trigliserid v.s. biirde idrarda bakılacaklar var....... neyse bunları özel sağlık karşılayacak ama aç olmam gerekliymiş.. sonraya kaldı...
arkadaşlar 11. gün çift çizgiyi bulmuştum söylemiştim, sonra 18. gün hale hanım henüz yeni çatlamış yumurta gördü değerlendirin dedi... bugün 24. günüm ve hafif lekelenmelerle adet geliyorum dedi... bu durumda hale hanımın dediğinin üzerinden 6 gün geçer geçmez hastalanıyorum (yarın başlar)... o zaman benim luteralfaz ne oldu şimdi? bu çelişkiler kafamı yoruyOR...... Sİz nasıl yorumluyorsunuz????
aslında tüpten sonraki adetim 33 günde gelmişti, bu 24 günde geliyor (yarın başlarsa 25)... eski düzene döndüm aslında hep 25, 26 günde gelirdi...
yaaaa...sen alışmışsın etli önünde sütlü önünde.bir yapmasın bak.nasıl zor geliryerimseniben
benim kocam küste duramaz geldi öptü barıştık ve işe koyuldukk ohhhlaelaelaelaelaeyaaaa...sen alışmışsın etli önünde sütlü önünde.bir yapmasın bak.nasıl zor geliryerimseniben
ya dövemem ki gücüm yetse kesin de adam siyah kuşak dövüşçü bir vuruyorum elim acıyor. ona vurmak yerine duvara vur daha iyidelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaa 2 gün otursa adam yoruldum sıkıldım dese döversin bile vallam :mymeka:
badenurcum sağlık sigortası karşılayacaksa iyi olacak güzel bir kontrolden geçeceksin. lutefal faza takılma demiştim. benimki 14. gün çatlamaya devam ederken adet 24-26. günler oluyordu. ama tabii 18. gün de fazla geç. ara çok kısa. acaba senin bu ay 2 tane birden mi yumurtan çatladı? biri başta biri 18. gün. hale hn tüp doktorları çatlama konusunda yanılmaz. onlar öyle diyorsa öyledir. progesteron eksikliğinden olur diye biliyordum prolaktinden de olabiliyormuş. her kadında arada bir olur diyor mumcu sitesi. önemli olan tekrarlamasıymış. sen bir sonraki ay da yumurta takibine gideceksin değil mi? oku ama aşağıda yazanlara takılma. hepimizin adeti zaman zaman erken zaman zaman geç olmuyor mu? yumurta günü de bazen hemen adet bitimi bazen de adetin dibinde olabiliyor. yani tıpta imkansız diye birşey yok. yeterki devamlı böyle olmasın.
Luteal faz defekti-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
benim kocam küste duramaz geldi öptü barıştık ve işe koyuldukk ohhhlaelaelaelaelae
ay ben hiç anlamam lütel faz falan ama madem daha yumurta yeni çatladıysa hemen regli olman ilginç geldiHERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
az önce endokrinoloji doktorumdan geldim, rutin tiroid kontrolüne gitmiştim ama başka bir sürü test yazdı... şeker, kolesterol, kan sayımı, vitamin d, kalsiyum, üre, albumin, t3,t4,tsh, trigliserid v.s. biirde idrarda bakılacaklar var....... neyse bunları özel sağlık karşılayacak ama aç olmam gerekliymiş.. sonraya kaldı...
arkadaşlar 11. gün çift çizgiyi bulmuştum söylemiştim, sonra 18. gün hale hanım henüz yeni çatlamış yumurta gördü değerlendirin dedi... bugün 24. günüm ve hafif lekelenmelerle adet geliyorum dedi... bu durumda hale hanımın dediğinin üzerinden 6 gün geçer geçmez hastalanıyorum (yarın başlar)... o zaman benim luteralfaz ne oldu şimdi? bu çelişkiler kafamı yoruyOR...... Sİz nasıl yorumluyorsunuz????
aslında tüpten sonraki adetim 33 günde gelmişti, bu 24 günde geliyor (yarın başlarsa 25)... eski düzene döndüm aslında hep 25, 26 günde gelirdi...
erverdi selam
mesajım geldimi
ya dövemem ki gücüm yetse kesin de adam siyah kuşak dövüşçü bir vuruyorum elim acıyor. ona vurmak yerine duvara vur daha iyidelikafadulden
yok be deniz bulut senmiyim şekerim ben ben öle kimsecikelere vurmam kıyamma vallananiknanik
okudum canım çok teşekkürler... ben zaten bu ay 3. gün prolaktin, 21. gün progesterona baktıracağım... önceki testlerimde çok az da olsa yüksekmiş, sonra bir daha kimse ölçüm istememiş...
3. gün prolaktin diğerlerini bilmiyorumsayende adım çıktı dokuza inmaz sekize alsanaalsanasmile
prolaktin normal miydi peki? oldu olacak onu da ölçtür tam olsun. yağmur ölçtürmüştü bak kaçıncı gün ölçülüyor biliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?