38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hımmmm.iyi iyi yaptır yaptır hepsini.ben yaptırmıştım.daha başlamadan.somra başlayınca da bir sürü tahlil çıkıyor.hepsi biraraya gelmesin.

sahi;senin iş durumun ne oldu?tüpü düşünmeye başladıpına göre askıya aldın.hem tüp hem yen iş zor olur

benim de 17inci günlerde olur ilaç kullanmadığım zamanlarda yumurtlama.haşimato bende de var.seninle aynıyız galibakaydirigubbakcemile5

ayda yılda bir kere öyle olta atar gibi hep aynı mesajı göndermek hiç hoş olmuyor.gerçekten yardımcı olmaksa amacınız söyleyin ben şu şu hastanede çalışıyorum.şu kadar yardımımız var.ismim sanım şudur diye çıkın ortaya.
diğer türlü doğru birşey olmaz 'ı da anlamadım doğrusuçünkü diğer türlü gibi geldi bana.

.bakın.ÇİDER var.kuralları var.dileyen gidiyor üye oluyor yardımını da görüyor.eğer sizde böyle bir kurumsanız açıklayınız.!!

sayende adım çıktı dokuza inmaz sekize alsanaalsanasmile
prolaktin normal miydi peki? oldu olacak onu da ölçtür tam olsun. yağmur ölçtürmüştü bak kaçıncı gün ölçülüyor biliyordur

prolaktinde tam sınırda çıkmıştı hatta çok az fazlaydı hatırladığım... hepsini yaptıracağım...

kızlar bana müsade.yavaş yavaş hazırlanıyiiim.gideyim şu her aylık yumoşa bir baktırayım.görüşmek üzere hoşçakalın.sizi seviyorum 38 in gülleriopuyorumnanaktan

badenur canım prolaktin e çok dikkat lütfen. o çok büyük etkenmiş gebeliğin oluşmasında.

canım ilk doktorum 2 yıl önce istemiş, 25,17 çıkmış... referans aralığına göre en fazla 25 olmalıymış...... bu durumda sınırdan çok az fazla... ama bu testi hepsine gösterdim, ne fazla dediler, ne de tekrar yaptıralım dediler, hale hn.'da dahil... ama ben tekarr yaptırıp gözlerine sokup, neden? niçin? soracağım...

bunu da ayzayım çıkıyorum.
badenur canım hernekadarda referans aralığına göre pek yüksek değilse de yüksek işte. 12 lerin üzerini bazı doktorlar yüksek buluyor. senin fsh iyi. sanırım 1. etken prolaktinse 2. si myomların yeri gebeliğe engelse yetti işte. hale hanım tüp doktoru ben gene de bu konudan çok iyi anladığını düşünmüyorum. tüpse denedin. artık yeter ilk önce tedavi sonra tüp bence. kaan kocatepe ye gitsen adam senin sürecini tek tek ele alıp adın adım gitse diyorum.hale hanım benim rahim filmine bakıp tüpünde genişleme var. 1 cm lik myom baskı yapmış rahime diye olumsuz konuştu konuştu en sonunda bunların hiç biri gebeliğe engel olacak şeyler değil dedi. madem değilde neden söylüyorsun ki.prolaktinini düşürüp yardımcı ilaç kullanarakta hamile kalabilirsin bence yumurta sayında güzel

ben iyice herşeyi didikleyeceğim canım, öyle paldır küldür tüp müp yok artık... Kaan Kocatepe önerinide araştıracağım sağol...

zerrin özer'in sesinden dinlemişsinizdir mutlaka... şimdi sizde kime söylemek isterseniz onun için söyleyin opuyorumnanaktan

Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile
Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile
İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile
Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile
Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile
Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile

kaan kocatepeye de gitmiştim sempatiksalakcinni 3 yıl önce. 3 aylık klomen kullanırken takibe bu ne diyecek diye. bir arkadaşımın da senelerdir normal kontrol kadın doğumcusu. sonuç : sıradan bir gebelik doktoru. iyi tanınmış. güzel bir internet sitesi var, çok müşterisi var ama infertilite hele çukulata kisti endometriozis miyom şu bu gibi önemli konularda yetersiz. neden o? ben ona bu konularda güvenmezdim.
yagmur ben de karar vermek için 4-5 doktora gitmiştim (tüp için bahçeciden sonra aynı ay içinde) ama karar da vermiştim. ne diye bu kadar dr değiştiriyorsun? memorial da tüp mü yapacaksın tamam. bir de yumurta takibi ve testleri yaptırmak için bir dr bul yeter. kaan kocatepe nereden çıktı yahu?
bir de bir doktoru mu merak ediyorsanız goggle a ismini ve kadınlar kulübü yazın. yazı çıkarsa okuyun. en iyi böyle bilgi ediniliyor. dr hakkında infertilite de değil hamilelik takibinde yazı çıkmışsa boşverin. hamilelik doktoru ayrı infertilite doktoru ayrı riskli gebelik (perinatalog) doktoru ayrı. karıştırmayın. yazı hiç yoksa da boşverin gitsin.

Son düzenleme:

tamam şekerim tamam sen sakin ol... tamam gitmeyiz bilip bilmeden.. zemuszemus

ne çok şey araştırıyorsınuz şu proklaktin ne ya ben var ya hiç bir şey yapmadım sadece nededilerse onu yaptım
benim sadece e 2 me bakıyorlardı hiçbir test yapılmadı sizde ne çok şey varmış zaten benim bu gittiğim dr ne vitamin ne balıkyapğı hiçbir şey önermedi bile sadece e 2 okadar
benim dr çok mu bilgisiz acaba dhea yı sakın alma bırak demişti
bide bende hiç ağrı sızı kalmadı dünden beri ne bel ağrısı ne başka bişey artık ne çıkacak çok merak ediyom ama

tamam şekerim tamam sen sakin ol... tamam gitmeyiz bilip bilmeden.. zemuszemus

yok kız ben yağmura kızıyorum. her dakika ondan bundan duyup bir dr çıkarıyor hiçbiri de infertiliteci değil. hamile doktoru ne anlar yumurtadan rezervden çukulata kistinden miyomdan! hatta direk bunları alalım da diyebilir.
bak şimdi ben bu yağmuru nasıl dövmem :mymeka:
hah fırsat çıktı delikafadulden

aaaa sonra da kızıyor bana bana ne bu sefer de ben küsücem :umursamaz:

canım sen yenisin. ilk başta biz de senin gibiydik. burada senelerini harcamış arkadaşlar var. artık kendi kendimizin doktoru olduk. i,nşallah hiç bunları öğrenmeden kavuşursun bebişine

hülyacım yeni bakıcınız hayırlı olsun hadi işleri hafiflet daha sık gel özledik seni.

erverdi canım geçmiş olsun allah şifalar versin.

Alabamacığım sağolasın arkadaşım Deniz bulut, Erverdi Bade hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.İşlerden de soğudum sanki o kadar uzak kalınca ama tabi ki yapmak zorundayım.
Alabama sen tatile ne zaman çıkıyorsun canım.Bizim rezervasyon da 5 temmuz'da.Biz de Ege'de olacağız.Zaten Oğlan doğduktan sonra Akdenize hiç inmedik daha sıcak ve uzak diye.Biz de kendi arabamızla gidiyoruz.Senin şimdi çocuksuz son tatilin tadını çıkar iyi dinlen şimdi bir daha bu kadar rahat olamıycaksın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…