38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yağmursesi valla deniz haklı hakkaeten ya kimi duysan gidiyosun bi bizi dinlemedin bende sana memorila git diyorum hale hanım sana olumsuz konuşmamış ki duruımunu anlatıp tüpe başalayabileciğini söylemiş, sadece bi başlasan ah bi başlasan bayılcaz burda seni başlatırsak akannehir akannehir akannehir akannehir

hülyacım senden haber almak güzel, şimdi WATERSS 'i merak ediyorum...
WATERSS ne güzel her birimize tatlı tatlı moral verirdi boshayallersmile o da arada uğrasa keşke... doğum olmuşmudur ? :ecrin_bebek:

her doktor değiştirmede insanın kafası daha çok karışıyor aslında... onunsöylediği diğerini tutmuyor, ama en doğru kim o bilinmiyor işte... o nedenle en azından bir tüp doktorunu bir kere denedikten sonra diğerine geçmeli... zaten duyulmuş belli başlı doktorlara itibar ediyoruz... onu da bir kez kendi bünyemizde test etmeliyiz...

önce ön yazı. valla ya yazdığım bu yazıdan herbiriniz ayrı ayrı başka sonuçlar çıkarmışsınız tek tek yazacağım elbette. ama şu sonuca kesin ulaştım ki ASLA SıZıNLE HıÇ BıŞı PAYLAŞMAM ARTIK SON DERECE DE SAMıMıYıM. YANı NASIL BU KODAR SONUÇ ÇIKARABıLDıNıZ PES PES PES

Sayın çok bilmiş deniz hanım( ne giriş ya ama kızdım çok hemde)
bikere asıl senin gitmediğin doktor yok. kimden bahsedilse gitmiş oluyorsun kesin.benim 43 yaşında bebeği senelerdir olmayan bir arkadaşım kaan kocatepe sayesinde bebeği oldu. ve sitesi de müthiş. adam işine aşık biri. ben hamile kaldığım dönem ondan randevu almıştım. o ara kalp atışı duyulmayınca gitmedim. hepte gitmek istedim ona ancak çikolata kistim olduğunu duyunca vazgeçtim. adamın tespitleri çok doğru ve çok güzel. belki çözüm odaklı olmayabilir ancak yönlendirmesi çok doğru. badenurun çikolata kisti yok rezervi gayet iyi herkes bişi söyleyerek kafası karıştı. bence rahim ne alemde gerçekten histereskopiye ihtiyacı var mı gibi soruların yanıtını tam alabileceği bir doktor.birikiminden herkes bahsediyor. demek istediğim bu. benim durumumda evet çözüm o olacağını düşünmediğim içinde gitmedim gideceğimi de söylemedim. kısaca ben badenur u doğru yönlendireceğini düşünüyorum. ha araştırır sorgular gitmezse gitmez giderse gider bunu o kendisi bilir ben nacizane fikrimi söyledim hepsi bu.
niye doktor değiştiriyorum. gittiğim doktor sorunuma çözüm olmadığı için. aynı doktorun başını beklemenin alemi ne. bir senedir tık yoksa ve gittiğim doktor parayı alıp senin yaşın 40 gidip tüp yaptırdan başka seçenek sunmuyorsa ve ben çikolata kistiyle başarıya ulaşamayacağımı bile bile sırf onların bu laflarını boğazlarına tıkmak için artık tüp yaptıracağım hemde derhal.yumurta takibi ve testlerim için gittiğim sürekli bir doktorum var şekerim zaten sadece infertilite için henüz sürekli biri yok

ben kaan kocatepenin rahimden çok iyi anladığını halen iddia ediyorum.doğru yönlendirme de yapacağından. arkadaşım onun sayesinde sorununu aştı.
küs cidden küs beni kızdırdın çünkü...kaydirigubbakcemile

çok bilmiş hatun ben hale hanıma kaç kere gittim bil bakalım. üç kere. ne yapptı peki hiççç bişi. hem sen beni hiç takip etmemişsin. ben hatta dün yazdım tekrar bunu memorial de tüp yaptıracağımı da söyledim temmuzun 13. deki reglimde.olmayacağını bile bile üstelik bunu yapıyorum. çikolata kisti gebelik şansını yüzde kırk düşürüyorken ve yaş rezervde buna eklenince şansım yüzde beş bile olmadığını bile bile deneyeceğim. bir tüp doktoru seni tüpten başka neye yönlendirir hiç bişiye elbette.hem hale hanım ın o nerdeyse hiç ilaç kullanmadan yaptığı tüp denemesinden pek bir sonuç alındığını da sanmıyorum ya hadi hayırlısı.
diğer taraftan rahim filmim hakkında ayrım saat konuştu olumsuz bişiler söyledi. myomum baskı yaptığını rahimde yamukluk oluştuğunu sonra da bunların bir zararrı yok tüp e başlayabilrisin dedi. madem öyle neden olumsuz şeyler söyledi peki?
doktor değiştirme sebebimi deniz e yazdım sende okursan sevinirim.

hülyacım senden haber almak güzel, şimdi WATERSS 'i merak ediyorum...
WATERSS ne güzel her birimize tatlı tatlı moral verirdi boshayallersmile o da arada uğrasa keşke... doğum olmuşmudur ? :ecrin_bebek:
waters i merak etmişsin şekerim. gayet iyiymiş. boya yaptırmış evine. çokta yoğunmuş. üç gün rapor vermiş doktor. büyük kızıyla ilgilenecekmiş. perşembe işe başlayacakmış. topiğe girme şansı pek olmamış. geçen gün bir girip geri çıkmış.

doğru doktoru bulmak bana göre o kadar kolay değil. ha giderim işime gelmeyen yanlış bişi varsa gitmem bir daha ama tek doktor belkide görmeyecek senin eksiğini gediğini

Son düzenleme:
canım sen gerçekten sinirlendin mi? yapma tatlı arkadaşım... vallahi burada herkes birbirine bildikleriyle yardımcı olmaya çalışıyor, Deniz'de, sende, diğerleride, ... çokta iyi oluyor... bazen bu bilgiler sayesinde hemen yön değiştiriyoruz, pusulayı doğruya çeviriyoruz.. zaten bunun için buradayız öyle değil mi? bu savaşta tedavilere, doktorlara karşı bildiklerimizi birleştiriyoruz... sonunda güçleniyoruz...
tabiki araştıracaksın, beğenmediğine gitmeyeceksin.... önce içine sinecek, sonra mantığın kabul edecek... bunu sağlayana kadar araştıracaksın, araştıracağız...
bak bu konuyada üzüldüm gerçekten, Sırf doktorları haksız çıkarmak içinde tüp yapma... evet hangi doktora gitsen hemen tüp yapalım diyor, bu ispatlı... çünkü onlar sadece maddi kısmıyla ilgileniyor, bence sen kistini halletmeden tüp olayına girme... ben olsaydım öyle yapardım, o kadar masraf ve o kadar psikolojik savaş... yazık vallahi... birkaç gün daha iyice düşün derim... böyle düşünürken tüp yapıp birde tutmazsa, ya da transfer olmazsa ben "demiştim" diyeceksin, ama olan sana olacak... şu kist nasıl hallolacak bilmiyorum ama onun varlığı madem şansını bu kadar azaltıyor çok iyi düşünmen lazım...
ben hale hanıma gittim ama birde süleyman beye gideceğim... histeroskopi içinse farklı iki ayrı doktordan görüş alacağım... yani artık içime sinmeyenin üzerini çizeceğim, bu en tabii hakkımız, değerlendirmeleri iyi yapmak lazım... artık canımı ve de paramı kimseye kolay kolay emanet edememm. hadi sakinleş olumunekankayizsmile

bak benim ilk tüpü yapan profösöre herkes süper diyor mükemmel... ama ben bir daha onu hatırlamak bile istemiyorum, bu kadar zamanı o yüzden kaybettim... cahilliğime geldi, o yüzden ben beğenmem, öbürü bayılır... bu hep yaşanıyor zaten... benim derdimden bi haberdir, diğerinin derdine merhem olur... amannnn :hulya:
Erverdi ve ben hale hanımı hep sorguluyoruz, demekki içimize sinmeyen şeyler var..

ay yine çok kızdırmışım. evet ilk tüpten önce 3, ilk tüpten sonra galiba 4 dr a gittim doğru doktoru bulmak için (hepsi tüpçüydü) hamile kalınca da bebeği göreyim diye ilk 3 ay 4 belki 5 doktora gittim (aynı doktora her hafta gidersem dert anlatmak zor oluyordu ben de böyle çözdüm rahatladım) . bunların da hepsi düz jinekologdu rıza bey hariç. yaa benim de kızdığım mesela hale hanımı beğendin. süleyman beyi de. ama arada bunlardan önce veya sonra başka doktorlara da gitmek istiyorsun ama onların hepsi sorununa çözüm üretecek doktorlar değil.
bir de badenur da çukulata kisti yok ama ikinizin hastalığı da aynı : endometriozis. badenur endometriozis olduğunu söylemişti senin çukulata kistini okurken de endonun bazen çukulata kisti şeklinde görüldüğünü okudum. hatta çukulat kisti (ndometriozis yazıyor). kısaca hastalığınız aynı belki ikinizde de yumurta kalitesini bozan bu hastalık. inşallah birinizin derdi çözülse diğerinin de çözülecek.
badenur un fazladan rahim miyom problemi de çıktı ama şu rahim filmini çktirsin onu düzeltmek kolay.
ben kağan kocatepeyi ağzı çok laf yapan belki hamilelik konusunda bilgili (öyle olması gerekir) ama yumurta takibi çatlaması konusunda zayıf buldum. yani infertilite için uygun değildi. ilav olarak rahim düzeltilecekse de yine bu konuda uzman bir doktorun yapması en iyisi. her jinekolog bu konuda da uzman olmayabiliyor.
neyse umarım bir süre sonra sinirin geçer barışırız. kaç kşi kaldık bu topikte biz de birbirimize küsüp gidersek :1rolleyeslumunekankayizsmile

kızlar!! ne olmuşsunuz yaaa.bende tamirci var mı diyecektim ki....oooooooooooooo sizi kim tamir etsin.ne oluyor buraya böyle bakıyiiim.klava:

ben kime gideyim kime ağlıyayım.ühühühühühühühühüüh.sizde küsüşmüşsünüz.aman tekerleme gibi oldu.gülüm soldu ühühühüühühühüühüüüüüüüüüüüüüüüüümafoldumben

zaten yine yalnızımm(burda içimi çektim)

yaaaa bn hep yalnızım boşver yok mu bu akşam seninki?

yaaaa nooluyor size.burası küsme yerimi?yahu bir barışında bende anlatayım derdimi.
deniz yağmurklava:ne oluyorsunuz güllerim.açın gezin kk yı varmı böyle birliğin olduğu bir forum.millet bir giriyor ayyy şöyle oldu ayyy böyle oldu deyip derdini anlatan kaçıyor.bir daha ki derdine kadar.halbuki biz öylemiyizburası farklı.kimsenin kimseye nazı geçmese kim kime küser.hadi barışın artık.sen yağmur hocam;koskoca öğretmensin.bak hocam diyorum.tamam belki ufacık tefeciksin ama öğretmen olmuşsun.sen deniz hadi sende büyüklüğüne ver.hadi bakıyiiim....bekliyorum güzel yazıları

yağmur sen bugün söz vermedin mi burada bana.söz buradayım bi yere gitmiycem diye.eeeee şimdi ne oldu ha....dün akşam ne güzel kaynatmıştık.bak deniz de gelmiş.gel sen de onu döv.rahatla.hep o mu seni dövecek(deniz sen buraları okuma)

oh!! iyi valla.kendim yazıp kendim okuyorum.kendi çalıp kendi oynar gibi...

gelmeyin gelmeyin siz!sakın gelmeyin
beni yapayalnız bırakın buradamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…