38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yağmursesii
allah seni iyi yapsınn emii karnın kocaman olsun bebiş gelsin emiii
bide küstünmü sennn ah ahh kıyamam olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ben seni dinlemezmiyim biliyorum ki 13 temmuzda gideceksinn ama gerçekten çokda karıştırma kafan iyice karışır

ayrıca bende sana küstüm bu durumda sen benim denemem için başarısız olduğumu al işte ilaçsız noldu sanki başardın mı diye sitem ettin sanırım halbuki benim şu anda hala yaralarımı sarmakla meşgul olduğumu unuttun sanırım , umarım başarısız denemen olmaz da bu duyguyu yaşamassın yağmursesi benim kaçıncı denemem sense hiç denemedin her çareyi deniyorsun ilaçsız olması kalite için iyi denmişti ama cevap verip haklı olduğunu göstermek için bu denli söz sarfetmek zorunda değilsin mafoldum benmafoldumben

huuu huuuuuuu nettiriyonuz asayiş berkemalmiiii? ortalık sakinleşti mi? aslında bu sizin birbirinize karşı deşarj olmanızdan başka birşey değil. tamamen doktorzalakların yüzündenn. bi türlü bizi rahat hissettirmiyolar. bizde gelip burda şettiriyoruz. yani yağmur biliyosun dimi everybody loves you. herkes fikrini söyler sen yine kendi bildiğini okursun. bu hepimiz için geçerli. kimse kimseye birşey diretmiyor ama o fikirler varya insanı düşündürüyor düşünmekde bizim için yeni yollar açabiliyor. hem kızlar söylemiş ya bi doktor sana bana iyidir ama birçok hastaya göre de hiçiyi olmayabilir. aamannn boşverin işimize bakalım. hadi bakim naz yapma gel buraya. sigara içmiyon di miiiiiiiii?

erverdim ben biyere gitmiyorum sadece bazılarından bıktım yani bu deniz bulut ve kinders için geçerli sen nie üstüne alınıyorsun. ya iki cümle yazaya gelmiyo altından girip üstünden çıkıyorlar.

yok estağfirullah ne sitemi. ama ben rezervi az ve yumurta kalitesi iyi olmayan biri için ilaçsız tüpü mantıklı bulmuyorum. yumurta var yumurtayla spermin buluşması konusunda sorun yok. bunu süleyman tosun söyledi buluşma sorunun olsaydı ilk gebeliği yaşamazdın demişti. demekki sorun yumurtada. e o zaman ilaçsız olunca olacak mı dersin. bana mantıklı gelmiyor.sana sözüm yok denediğin tüp için hiç lafım yok hele.durumu anlıyorum. ancak sen de bana hale hanım die niye diretiyorsun. istatistikler hiçte bunu göstermiyor. doktor doktor geziyorsun diye kocaman bir eleştiri yapmışsın iyi de ben tüp e kime gideceğime nasıl karar vercem. tamam memorial diyorum ama bunu doğrulamam gerekmiyor mu?

erverdim ben biyere gitmiyorum sadece bazılarından bıktım yani bu deniz bulut ve kinders için geçerli sen nie üstüne alınıyorsun. ya iki cümle yazaya gelmiyo altından girip üstünden çıkıyorlar.

valla ben şimdiye kadar sana hiç böyle bi cevap vermmeiştim ama seni tebrik ederim bu anlayışın için pes diyorum o kadar

alabamacım iyi güzel söylüyorsun da sen bu lafları deniz bulutla kindersms ye söylesen diyorum. kaan kocatepe den iyi sonuç alan bir arkadaşım vardı. rahimin durumunu iyi yorumlladığını söylemişti o aklımda kaldı. badenur a onu tavsiye ettim nacizane . ayy ağzımdan girdiler burnumdan çıktılar vallahi. ağzımı açamıycaksam nie burdayım?

benim durumum tam tersi oysaki yumurtayla spermin buluşmasında sorun vardı ben sana hep demiştim senin sayıyla çok işin olmasın 3 olur 4 olur ama senin yumurtan iyi spremle birleşir ve labratuarı iyi bir yer memorial hale hanım diye diretmem ondandır kadın işini yapıyor ve seni iyi takip ediyor şimdiye kadar gittiğim diğer 3 hastaneden ve doktordan daha iyi olduğu için tecrübeli olduğum için direttim labaratuar ve hastane dahil 70 kişilik kadro var orda diğerlerinde en fazla göreceğin 20-25 kişidir buydu benim sana diretmemim sebebi ama bundan sonra ağzımı açmam

valla ben şimdiye kadar sana hiç böyle bi cevap vermmeiştim ama seni tebrik ederim bu anlayışın için pes diyorum o kadar

kindersms:"yağmursesi valla deniz haklı hakkaeten ya kimi duysan gidiyosun bi bizi dinlemedin bende sana memorila git diyorum hale hanım sana olumsuz konuşmamış ki duruımunu anlatıp tüpe başalayabileciğini söylemiş, sadece bi başlasan ah bi başlasan bayılcaz burda seni başlatırsak "

aha cevabın burda. hani böyle bir cevap vermemiştin? ben zaten günlerdir burda diyorum ki 13 temmuzdaki reglimde memorial de tüp e başlayacağım kısmetse e daha nie bu mesajı yazıpta beni üzüyorsun he?

aman canım nolur kendi içinden geldiği doktora git sakın ne beni neden başkasını dinleme çünkü ben korkarıım sen çok söyledin diye beni suçlarsın bu daha çok yaralar

daha öncede yazdım ben hale hanımla toplamda üç defa görüştüm. rahim filmimi o önermişti. ama rahime birsürü kusur buldu ve sonunda bunlar sorun değil diye toparladı epey bir konuşa sonunda. bende az önce de yazdım.madem sorun olacak bişi yok neden bunları söylüyorsunki? ben o rahim filmini bir çok yere gösterdim. ve hiç kimse sorun var diye yorumlamadı. bunlar kafamı karıştırıyor elbette. kafam karışık olsa da bir kaç gündür hep söylüyorum tüp ü memorialde hale hanım da deneyeceğim diye söyledim zaten.benim yazdıklarımı okumamışsın. doktor doktor geziyorsun memorial iyi vs diyorsun. ben zaten memorial e gideceğimi çok kez söyledim. ha çikolata kisti olan biri için ne kadar doğru bir karar o da ayrı bir konu ama denemek istiyorum

yağmursesi gerçekten ben vazgeçtim gittiğim iyi dediğim herşeyi sildim fikrim yok benim allah korusun sebep olmak istemem nedense garip bi his duydum ben kendi başarısılığımda kaldığım halde neden diretiyorum ki git diye sende haklısın lütfen beni dinleme istediğin kimse için nasıl rahat ederse öyle yap hala fikrini değiştirebilirsin ben kötü bi öreneğim başarısız oldumm başarısız oldumm

yağmurcum güzelim.sevgili hocam.senin sinirlerin bozulmuş iyice.öyle tahmin ediyorum.ne demek öyle bazılarından bıktım.bazısı kim.hepimiz biriz burda hocam.ben denizim ben kinderim ben alabamayım ben badeyim ben erverdiyim.hepimiz birbirimize birşeyler söylüyoruz.neden?çünkü düşüncelerimizi anlatıyoruz.samimi bulan.kendine yakın gören bize yazdıklarımıza cevap veriyor.ben de yeri geldi sana dr dr gezme bir karar ver dedimhepimiz söyledik.herkes söyledi.zamanında buradan giden arkadaşlar da söylediler.

şimdi bu tahammilsüzlük niye arkadaşım.hep karşımızdakinin sözünü emme basma tulumba gibi onaylıyacakmıyız.sen öğretmensin.bu böyle mi olmalı.kimse kendince doğru olanı söylememeli mi?bir konu olur.dileyen fikrini söyler.dilemeyen tınmaz bile.hani hocam bir dizi vardı.orada adanalı bir teyze vardı ne derdi hatırlıyon mu.ben lafımı oartaya koruuuummm alan alır.isteyen istediğini söyler sen de işine geleni kafana uyanı alırsın bu kadar basit.
ben ne denizin ne de kinderin seni kırmak isteyeceğine inanmıyorum.lütfen arkadaşım.kötü düşüncelerin etkisinde kalma.git rahatlıyacağın bişeyler yap.çık biraz hava al.ya da yürü.ama gel.yine gel.kafan çok karışmış senin.

allahım biri bana yardım etsin alabama erverdi badenur neolur söyler misiniz ben memorial e gideceğimi daha önceden yazmadım mı hem topikte hem alabama sana özelden yazmıştım bunu bugün. konu sen hale hanım diyorsun da ben illa gitmem demem değil ki ben de hale hanım a gideceğim ama eleştirdiğim şeyler elbette var. sorun ne biliyor musun? bugün badenur a kaan kocatepe dediğim anda deniz bulut ve senin bana yazdığınız yanıt. onun dışında sorun yok arkadaşım yok. kimse dedi diyede gidip tüp yaptıracak değilim zaten önerileri dinlerim aklıma yatanı uygularım herkeste olduğu gibi bu bende de böyle. sen bu konuda rahat ol. küsme sebebimi çarpıttın. ben kalen küsüm bu da ayrı bir konukaydirigubbakcemile

Girip arada yazilanlari okuyorum, belki bir mujdeli haber bulurum diye bir umidim var.
Benim yazacak birseyim yok. Haftada bir, sirf birsey yapiyorum sanayim diye akupunktura gidiyorum, bugday cimi haplarimi iciyorum bunun disinda biraktim kendimi kendi haline :)
Pazar gunu esimin memlekete gidecegiz bir sonraki pazar gunune kadar, sonraki haftasonu 2 yasindaki bebegiyle uzaklardan gelen arkadasimi gormeye uzun hafta sonu gecirmeye bodruma...
E bu seyahatler bana bayagi bir iyi gelecektir.
donunce rahim filmi cektirip sonuca gore bir yol cizmeye calisacagim.
Dun ablamin gittigi bir falci 5 aya kadar bir oglan bebek haberi alacaksiniz demis, artik bu seviyeye bagladim kendimi boyle bir sey duyunca haber kabul edip seviniyorum :) Biraz da takmazlik hali geldi ki sormayin, hani kismet ne zamansa o zaman olur, olmazsa Allah'in bir bildigi vardir filan denir ya gercekten boyle davraniyorum hayret ede ede kendime. 3 ay onceki manyak halimden eser yok sanki. Tabe bunda dis gebelik vs korkularinin da payi buyuk olsa gerek. Hala tup deyince tuylerim diken diken oluyor.
Hani elimden gelse butun bildiklerimi unutucam, bilmek evet iyi guzel ama biraz da saf ve aptalca inanmak iyi oluyor galiba. Gecenlerde annemlerin komsusu teyze bana, evladim bugune kadar kim istemis te cocugu olmamis dedi, once guldum icimden cooook dedim ama sonra dogru soyluyorsunuz neden olmasin ki derken buldum kendimi. En azindan olmadigina emin olana kadar boyle demeye devam edebilmeyi umuyorum.
Falci ne demis, 5 ay sonra gelecekmis, sihirli degnek degecek ve bizim oglan gelecek :)
Simdi ben haber verene kadar her ay birinden iyi bir haberler bekliyoruz :)

yok be güzelim. ne sinirlerim bozulması okul tatil olmuş,evim boya yapılmış, temizlik bitmek üzere bugünlerde ciddi anlamda keyfim yerinde aslında. ben taa geçen aydan beri memorial de tüp e başlayacağımı söylemedim mi? bunu herkes biliyor ama konu bu değil. konu geriye dönüp bak lütfen. insanlar özgür iradesiyle bir doktor öneremez mi? kaan kocatepeyi önerdim hay önermez olaydım. deniz bulut ve kimdersms bisürü şey yazmış. artıkta bu topikte öylesine bulunayım bari nede olsa birileri beni azarlar dimi:1shok:

kızlar hatırlıyormusunuz karamel gitmeden önce birşey yazmıştı.bir arkadaşı varmış.evliymiş bir de oğlu varmış.arkadaşı eşinden ayrılmış oğlu da kendi hayatını yaşıyormuş.demişki.çok hata yaptımkoca gitti oğlan da kendi hayatını yaşıyor..hiç dost biriktirememişim. bu beni çok etkilemişti.

lütfen arkadaşlarr.güller.biz kenetlenelim.zaman birbirine destek olma zamanı.küsme darılma. zamanı değil.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.zaten yeterince üzüntümüz var.bak alabamacım kız hamile bebişini alıp gitmedi halaa burda.demek bişeyler buluyor kli halaa aramızda.lütfen uzamasın.
dün akşam ne güzel sohbet vardı burda.nooooooluyorsunuz yaa..nazarmı olduk ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…