38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdi kayınpederin nasılmış?

kayınpedr rahatsız yağmur.adam prostattan ameliayt olacakti.bir aydır olamıyor.hep git gel.3 gün yatırıp 5 gün yatırıp gönderiyorlar.yok kan değeri,yok.tansiyon.tam bu hafta olacaktı.şimdi de vücudu enfeksiyon kapmış.su ter döküyor adam.antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.cevap vermiyor.ateş sıtma nöbetleri geçiriyor.hayırlısı ile bi düzelse de olsa ameliyatını.Allah nerde varsa şifa versin.bütün hastalara.bize de.biz hasta değiliz ama iyileştiremiyorlar işteyerimseniben

allah yardımcısı olsun. borkoli prostata çok iyi geliyormuş. beş dakka kaynatıp suyunu içse.eğer imkan varsa tabi...

hadi hadi yağmur.yok sen onu dedin yok ben bunu dedim.ikonlarla azıcık vurun bi yerlerinize olsun bitsin.tatlıya bağlansın.
başlıycamm şu dr a da yaa.kocatepemiydi neydi.
iyi değil o dr.iyi değil.baksanıza kızları birbirine düşürdü.diyorum ve kapatıyorum bu konuyu.

herkese hayırlı geceler olsun.tatlı uykular.

buyrunnnnnnnnn iyi geceler şekerim ben de yatayorum. yarın okul var malum

Kizlar herkese selam
Ben malum nedenden dolayi cok giremiyorum. Kizim cok vaktimi aliyor.
Sizler nasilsiniz. Umarim herkes iyidir. Var mi topicte yeni hamile.
Hepinize cok sevgiler.
Hep aklimdasiniz ve bu guzel duyguyu sizin de yasamaniz icin aklima geldikce dua ediyorum

Allah hepinizi davul etsin emi?
Gecenin bi yarısı girdim topiğe bakalım ben yokken neler yapmışlar kimbilir neler kaynattılar derken, ortalık toz dumana bürünmüş. zaten herkes bişeyler söylemiş bir ben eksik kalmışım fikir beyan etme konusunda madem öyle ben de bişeyler çıtlatayım gece gece....
şimdi arkadaşlar; olur böyle şeyler, o onu bunun için söylemiştir bu bunu demek istemiştir falan demiycem, nasılsa yarına bişeyiniz kalmayacak. ama bu doktor olayları tabi hepimizi laçka etti. kolay değil, bilimsel araştırma sonucu bu. bebek yapma konusunda ciddi çaba sarfeden kişilerin yaşadığı stres, kanserli bir hastanın hastalığını yenmek için gösterdiği çaba esnasında yaşanan kaygı ve stresten daha fazlasına yol açıyomuş, boru değil bu, hepimiz harbi stres altındayız, kimselerle paylaşamayıp güçlü rolü oynadığımız bilinçaltı pıtırcıklarımızı birbirimize anlatıyoruz, birbirimize kızıyoz da, gülüyoz da, olacak böyle şeyler, sonuçta hepimiz bi haritanın bölgeleriyiz, dağlarıyız, tepeleriyiz, gölleriyiz, bütün dereler, akarsular, nehirler gün gelecek birleşecek ve açık denizlere dökülecek, hep beraber bi gün açık denizlerin sularında kaynaşacağız ben inanıyorum bebişlerimizle birlikte.
bırakın olumsuz herşey dünlerde kalsın, yarınlara cıvıl cıvıl başlayalım, yeni umutlarla, yeni paylaşımlarda bulunalım, hatta hep birlikte bir yaz pikniği yapmaya ne dersiniz, kaynaşma partisinde buluşup doya doya gülelim hep birlikte

günaydın kızlar;bugün kursta son günümüz.veda gibi olacak.bende şimdi etimek tatlısı yapacağım.

myenn;bir piknik ha....olur olur.ben varım.yapmalı şöyle güzel bir organizasyon...ama bak! orda da saç saça başbaşa girerseniz ayırmam ona göre haaa
oturur seyrederim sizi.hahahhah:roflol::roflol:
opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

dışarıda çok güzel bi serinlik var yaz aylarında çok görünmeyen güzel bi hava o yüzden dikkat edin üşütmeyin

erverdi kolay gelsin canımm oooh gene sana çay tatlı keyfi çıktı hadi bakalım :1hug:

roniyam tatlımm hadi sonuna geldin canımm herşey yolunda gitsin inşallah :1hug:

myendlesslove sanada günaydın şekerim inşallah yaparız pikniği a.s.

günaydın canım.sanada herkese de gününü aydın görmek steyen herkesea.s.
datlımı yaptım.şantiyi koydum dolaba soğusun.şimdi de çay suyu koydum.e ne duruyorsun.haydeeeeeeeeeeeeecokacimcoookbuyrunnnnnnnnn

Herkese günaydın olsun kızlarrr.
Yağmurcum haklısın sen Badeye öneride bulunmak istedin üstüne kaldı yanlış anlaşıldın biraz. ama sonuçta açıklamanı yaptın umarım anlaşılmıştır. Ben ne denizin ne kinderin niyetinde kötü birşey görmüyorum. herkes yanlış anlayabilir ya da karşı fikre sahipse bunu beyan edebilir. ya da eğer bulunduğu yerden öyle görüyorsa bunu gördüğü şekilde ifade edebilir.

Erverdi canım doğrusun ben hala burdayım çünkü burda kendimi dostlarımın arasında hissediyorum. hepinizi tanıyorum siz beni tanıyorsunuz. ve hamile olduğum için burda işim bitmedi. hiçbirzaman bitmeyecek. tamam birinci leveli atladık ama bakalım daha önümüzde ne engeller var dimi ama. o engellerde inşallah yoktur ama varsa bana kim destek olacak tanımadığım insanlardan daha çok siz tutcaksınız kolumdan. aynı şekilde ben kime lazım olursa destek olacağım. Ayrıca ben hepinizin hamileyim haberini almadan bebelerini kokladığınızı görmeden sizden kopmayı düşünmüyorummm.

canım hepimiz aynıyız demekki ben de aynı senin gibi kendimi rüyalara fallara bağlamış ordan alacağım mutlu haberlere ciddi ciddi kendimi inandırıyodum. gayet doğal değil mi? insan kendi ile başbaşa kalınca olacağına inanmak istiyor. inşallah olacak canım o umutlar bizi mutlu sonlara taşıyor allahın izniyle. en güzelini o kadın demiş ben ona sonuna kadar son damlasına kadar inanıyorum BUGÜNE KADAR KİM İSTEMİŞTE ÇOCUĞU OLAMAMIŞ. süper bir cümle eninde sonunda olacak. Bana da 6 yıl uğraşıp sonunda bebek sahibi olan bir arkadaş her kadın bir gün anne olacak eğer istiyorsa demişti. ben buna inandım inanmak istedim. inşallah devamı da gelir.
canım hoşgeldin iyi olmanıza sevindim allah dualarını kabul etsin. öp mis kokulunu bizim için.

kinder;iyimisin?roniyam doğurdu ya?kızı var.ondan giremiyor fısatı da olmuyor.sen hadi sonuna gelmişsin demişsin güzelim..bu gün tam uyanamadık galibaa

Evet Erverdi yazık insanlara allah yardım etsin çok zor. yağmurda maşallah iyi yağdı hala da yağacak. artık bu büyük şehirler bu nüfusları taşıyamıyo. artı bifilm seyretmiştim şimdi ismini hatırlamıyorum. gerilim filmiydi ve doğa insanlardan intikam alıyordu. insan böyle sırf kendini düşünerek yakar yıkar doğayı mahvederse doğa sadece tek bir hamleyle hepimizi yutar. duyarlı olmak lazım duyarlı olmak lazım hem doğaya hem hayvanlara karşı. yoksa bu böyle daha bi 100 yıl gitmez.

QUOTE=erverdi;13900794]kinder;iyimisin?roniyam doğurdu ya?kızı var.ondan giremiyor fısatı da olmuyor.sen hadi sonuna gelmişsin demişsin güzelim..bu gün tam uyanamadık galibaa[/QUOTE]

ay evet yaaa
şaşırdımm valla
roniyam lütfen çizelgeni kaldırrr
bende ona bakıp allahım diyorum yanlışmı hatırlıyorum bebek sarılık bile atlatmıştı vah bana akannehir vahlar bana akannehir

alabama;canımsın:1hug:.....
büyük harflerle yazdığın şeyler tartışılır canım.ama şimdi tartışma zamanı değiil.herkes neyi düşlüyorsa o olsun .öyle olmasını umarım.
ben kendi adıma söyliyeyim.sizin bebekleriniz de benim bebeklerimkaydirigubbakcemile5
yanındayım yaniii.

amanııınnn kızlar size yazıcam derken çaydanlığımda su bitmiş.tam zamanında yetişmişim.neyse demledim.karnım da gurladı heee.ben çağırdım siz gelmediniz naaapıyiiim.hadi baayyyy.

tamam tatlım tartışmayalım sen de haklısın ama ben inanıyorummmm öptüm çok işe gidiyorum ordan devam ederizzz. aynen benim bebeğim senin bebeğinn.

Arkadaşlarım :1hug:
bu topicte ne zaman hamile haberi aldıysam tüylerim diken diken oldu gözlerim yaşardı kendim hamile kalmışım gibi mutlu oldum zor bi savaşın içindeyiz aynı taraftayız omuz omuza savaşıyoruz o yüzden bu fikirler hep daha iyi olunsun diye beyan edildi savaşı kazanalım diye söylendi inşallah başarırız yenilgiye uğradığımızda toparlamaya çalıştık yaralarımızı birlikte sardık ben daha 10 gün önce aldım kötü haberi o yüzden hakikaten yüküm şu anda ağır ve yorgunum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…