- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
erverdi kayınpederin nasılmış?
kayınpedr rahatsız yağmur.adam prostattan ameliayt olacakti.bir aydır olamıyor.hep git gel.3 gün yatırıp 5 gün yatırıp gönderiyorlar.yok kan değeri,yok.tansiyon.tam bu hafta olacaktı.şimdi de vücudu enfeksiyon kapmış.su ter döküyor adam.antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.cevap vermiyor.ateş sıtma nöbetleri geçiriyor.hayırlısı ile bi düzelse de olsa ameliyatını.Allah nerde varsa şifa versin.bütün hastalara.bize de.biz hasta değiliz ama iyileştiremiyorlar işteyerimseniben
yok be güzelim. ne sinirlerim bozulması okul tatil olmuş,evim boya yapılmış, temizlik bitmek üzere bugünlerde ciddi anlamda keyfim yerinde aslında. ben taa geçen aydan beri memorial de tüp e başlayacağımı söylemedim mi? bunu herkes biliyor ama konu bu değil. konu geriye dönüp bak lütfen. insanlar özgür iradesiyle bir doktor öneremez mi? kaan kocatepeyi önerdim hay önermez olaydım. deniz bulut ve kimdersms bisürü şey yazmış. artıkta bu topikte öylesine bulunayım bari nede olsa birileri beni azarlar dimi:1shok:
buyrunnnnnnnnn iyi geceler şekerim ben de yatayorum. yarın okul var malumhadi hadi yağmur.yok sen onu dedin yok ben bunu dedim.ikonlarla azıcık vurun bi yerlerinize olsun bitsin.tatlıya bağlansın.
başlıycamm şu dr a da yaa.kocatepemiydi neydi.
iyi değil o dr.iyi değil.baksanıza kızları birbirine düşürdü.diyorum ve kapatıyorum bu konuyu.
herkese hayırlı geceler olsun.tatlı uykular.
herkese günaydın arkadaşlar
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
dışarıda çok güzel bi serinlik var yaz aylarında çok görünmeyen güzel bi hava o yüzden dikkat edin üşütmeyin
erverdi kolay gelsin canımm oooh gene sana çay tatlı keyfi çıktı hadi bakalım :1hug:
roniyam tatlımm hadi sonuna geldin canımm herşey yolunda gitsin inşallah :1hug:
myendlesslove sanada günaydın şekerim inşallah yaparız pikniği a.s.
Girip arada yazilanlari okuyorum, belki bir mujdeli haber bulurum diye bir umidim var.
Benim yazacak birseyim yok. Haftada bir, sirf birsey yapiyorum sanayim diye akupunktura gidiyorum, bugday cimi haplarimi iciyorum bunun disinda biraktim kendimi kendi haline :)
Pazar gunu esimin memlekete gidecegiz bir sonraki pazar gunune kadar, sonraki haftasonu 2 yasindaki bebegiyle uzaklardan gelen arkadasimi gormeye uzun hafta sonu gecirmeye bodruma...
E bu seyahatler bana bayagi bir iyi gelecektir.
donunce rahim filmi cektirip sonuca gore bir yol cizmeye calisacagim.
Dun ablamin gittigi bir falci 5 aya kadar bir oglan bebek haberi alacaksiniz demis, artik bu seviyeye bagladim kendimi boyle bir sey duyunca haber kabul edip seviniyorum :) Biraz da takmazlik hali geldi ki sormayin, hani kismet ne zamansa o zaman olur, olmazsa Allah'in bir bildigi vardir filan denir ya gercekten boyle davraniyorum hayret ede ede kendime. 3 ay onceki manyak halimden eser yok sanki. Tabe bunda dis gebelik vs korkularinin da payi buyuk olsa gerek. Hala tup deyince tuylerim diken diken oluyor.
Hani elimden gelse butun bildiklerimi unutucam, bilmek evet iyi guzel ama biraz da saf ve aptalca inanmak iyi oluyor galiba. Gecenlerde annemlerin komsusu teyze bana, evladim bugune kadar kim istemis te cocugu olmamis dedi, once guldum icimden cooook dedim ama sonra dogru soyluyorsunuz neden olmasin ki derken buldum kendimi. En azindan olmadigina emin olana kadar boyle demeye devam edebilmeyi umuyorum.
Falci ne demis, 5 ay sonra gelecekmis, sihirli degnek degecek ve bizim oglan gelecek :)
Simdi ben haber verene kadar her ay birinden iyi bir haberler bekliyoruz :)
canım hoşgeldin iyi olmanıza sevindim allah dualarını kabul etsin. öp mis kokulunu bizim için.Kizlar herkese selam
Ben malum nedenden dolayi cok giremiyorum. Kizim cok vaktimi aliyor.
Sizler nasilsiniz. Umarim herkes iyidir. Var mi topicte yeni hamile.
Hepinize cok sevgiler.
Hep aklimdasiniz ve bu guzel duyguyu sizin de yasamaniz icin aklima geldikce dua ediyorum
alabama sanada günaydın şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?