sekreter aradı. amniosentez sonucum gelmiş. temiz herşey yolunda :teytey:delikafadulden:dance:
organ gelişimi için 22. haftada ayrıntılı ultrason var. o da bitse de alışverişe başlasam hala korkuyorum ben :kedi:
sekreter aradı. amniosentez sonucum gelmiş. temiz herşey yolunda :teytey:delikafadulden:dance:
organ gelişimi için 22. haftada ayrıntılı ultrason var. o da bitse de alışverişe başlasam hala korkuyorum ben :kedi:
a.s.
günaydınn kızlarrr olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
erverdiim günaydın geldiğin belli oluyo valla erkenci arkadaşımm a.s.
absynth; tatlım aşılaman hayırlı olsun umarım hemen tutar güzel haberler verirsinn :1hug:
denizbulut inşallah şu as sonucu gelsin de dahada mutlu olalım canım güzel güzel sonuçları alalım
a.s. :1hug:
badenur bugün doktor günü lütfen haberdar et emii bak her şey yoluna girecek :1hug: :1hug:
patiklerimm günaydın sanada benim yoğunluğum devam ediyor tatlımm a.s.
kışın daha rahat oluyorum yaz dönemi biraz zor geçiyor seninki pilot mu olucak şimdii :1hug:
canım bu işlemlerden sonra yumurta sayım ya iyice azalırsa, ya hiç kaliteli olmazsa artık...... en büyük riskkler bbunlar.... hadi lap. ve histt. yapıldığı diyelim... ya sorun çözülmezse birde kesildiğimle kalırsamm.. tüplerde gitmiş, yumurtada çıkmaz olmu..... bu saattemi bunlara girecektik... hatalı benmiyim??? o yanlış doktorları ben seçtim, güvendim inandım, ne dedilerse inandım... ne kadar ucuz ne kadar basitmişim ellerinde..
bu kadar yorulmuşluğun, bezmişliğin üstüne gücüm yokki, yeni bir maratona........ belki buraya kadar... ben şartları çok zorluyorum.......
tamam dök içini rahatla. her geçen gün daha iyi hissedecksin. işlemden sonra yumurta olmazsa döllenmezse tutmazsa sen elğinden geleni yapmış olacaksın. henüz vaktin var. böyle pes edersen ileride üzülürsün. sen elinden geleni yap gerisi allaha. hayırlısını isteyelim.
badenur canım eşin yanında mı.çık biraz dolaş evde aynı şeyleri düşüne düşüne kötü olursun.uzun yazamıyorum yarım kalacak diye.çık arkadaşım çık bir hava al.çık bir deniz havası al.şimdi dünyanın sonu gibi gelir ama inan değil..hadi canımmm.kendini daha fazla üzme.
badenur canım eşin yanında mı.çık biraz dolaş evde aynı şeyleri düşüne düşüne kötü olursun.uzun yazamıyorum yarım kalacak diye.çık arkadaşım çık bir hava al.çık bir deniz havası al.şimdi dünyanın sonu gibi gelir ama inan değil..hadi canımmm.kendini daha fazla üzme.
alkisalkisalkisaynen katılıyorum. biraz daha düşünürsen tansiyonun iyice fırlayacak allah korusun hastanelik olacaksın. lütfen düşünmeye ara ver. hava al. sana birşey olacak sonunda
Selam kızlar
önce denizbulut tatlım güzel haberini aldım inan ki çok sevindim geliyor bizim bebek hadi maşallah
şimdi Badenur cum
aldığın haberler gerçekten beni şaşırttı senin söylediğin gibi rahimdeki bu kadar problemi basit bir rahim filmi istememeleri inanılacak gibi değil lütfen nolur kendini çok üzüp tansiyonunu yukarı çıkarma :teselli:
yaşananları yaşadıklarını unutman imkansız kabul ediyorum sinirlenmekte çok haklısın bende olsam onları boğmak isterdim ama işin güzel tarafı olucak bak Hale hanım hepsi halledilir demiş iyiki gitmişşin bu durum ne kadar önceye dayalıymış acaba ?
bak bence Hale hanımı dinle operasyonlara başlamadan senin çok sayıda kaliteli yumurtalarını toplayıp dölleyip saklasınlar senin operasyonlardan sonra tekrar denenir ne kadar ymurta varsa alınıp tekrar birleştirip transfer de yapılır bence önce yumurtalarını toplat ve embriyo olarak saklat sonrada tedavine başla inşallah başaracaksın
canım eşim dün işe gidemedi benim yüzümden, bugün görüşme sonrası gitti mecburen... dışarı çıkamam başım dönüyor, bir arkadaşım geleck onu bekliyorum. herkesi endişelndirmek istemiyorum ama öfkemi kusmam lazım...
lütfen bana yol haritası çizin.. çok karışığım nerden başlayacağım bilmiyorum.
badenurr lütfen çok düşünüp sinirlenme sakin ol tansiyonunu yükseltme başın mı dönüyor bi şeyler yedin mi
Badenur'cum bence bir de bahçeci'ye git ve de başka da bir yere gitme. Türkiye'nin en iyi bir kaç doktorundan ikisine gitmiş olacaksın. Diğerinin de söylediklerini dinle ve her ikisini karşılaştır. Sonra da bizlerle bu iki doktorun söylediklerini paylaş, biz de ona göre sana bir fikir vermeye çalışalım.
Şu kızdığın doktorlara da içinden geleni yaz. Sinir oldum valla hepsine. Ama lütfen umudunu hiçbir zaman kaybetme arkadaşım...
arkadaşının gelicek olması çok iyiymiş.buradan insan duygularını tam ifade edemiyor.en azından ağlarsın sarılırsın.bir dayanak olur.böyle bir zamanda bunları anlatabileceğin bir arkadaşa sahipsen çok şanslısın.
ben böyle çok deli olduğumda.kırar dökerim.bul balkonunda bir köşecik.at kır gitsin.beni rahatlatır.çok ta iyi gelir.farzxet ki dr un kafasında patlatıyorsun.burda da yaptım değil mi deliliğimi...ne yapıyiiiim bana iyi geliyor.
ben su bardağı tercih ediyorum..en başta da sevmediklerini kır.
iyi geldi mi.azıcık gülümsedin mi?
inan gerçek bunlar...şimdi benim makinenin çizdiği kulplular var.sırada bekliyorlar.yakın olsaydık beraber kırardık.salya sümük:1hug:
daha kaçtım kızlar.arada bakarım size.açığım ama
biraz sakinleşeyim yiyeceğmcanım
bende bahçeci yi düşündüm ilk etapta, önce görüş alayım sonra da operasyonlar için iyi bir isim bulayım diyorum... sakinleşmem lazım biliyorum... bu öfke nasıl dinecek ki? öncesinde mi tüp? sonrasında mı? ona karar vereyim...
canım geçmiş olsun. ameliyatla senden sadece kist mi alındı? göğüsler duruyor mu? şimdi radyoterapi ve kontrol ile mi devam edeceksin? allah kolaylıklar versin yardımcın olsun zor bir tedavi. inşallah hiçbir zaman tekrarlamaz. burada yağmur arkadaşımıza hep derdim ama senin için daha da önemli sigarayı bırak lütfen. sigara ve tek bir kadah alkol bile kanserde öldürücü etkiye sahip. önce sağlık sonra bebek.
canım bu işlemlerden sonra yumurta sayım ya iyice azalırsa, ya hiç kaliteli olmazsa artık...... en büyük riskkler bbunlar.... hadi lap. ve histt. yapıldığı diyelim... ya sorun çözülmezse birde kesildiğimle kalırsamm.. tüplerde gitmiş, yumurtada çıkmaz olmu..... bu saattemi bunlara girecektik... hatalı benmiyim??? o yanlış doktorları ben seçtim, güvendim inandım, ne dedilerse inandım... ne kadar ucuz ne kadar basitmişim ellerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?