38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım yaa..tekrar geçmiş olsun.benim de adetlerim sancılı geçer.ilk yıllara göre azaldı ama genelde sancılıdır.demek bana da aspire gerekse benimde senin gibi olacak.eyvahedigeldismile.korktum şimdi.neyseki benim aldı başını gidiyor.söküldü iyice..şimdi sen anlatınca aklıma takıldı.ben memorialde takipte iken benim de kist görünüyordu(hoş ! tam emin değillerdi ya ne olduğundan...sonradan kist oldupuna karar verildi)madem tüpten önce boşaltılması gerekiyormuş.2 overde bize lazım demiş dr un...bana niye öyle bişey söylenmedi acaba?belki de dedikleri gibi önemsizdi.aspire edilecek gibi değildi...bana da bakın hem soruyorum hem cevaplıyorum kendimi..ama geliyo işte insanın aklına.ister istemez sorguluyor insan.

kapılar çok..elbet birinden gireceğiz.Allah hangisini kısmet ettiyse...hepimize hayırlısı.:Saruboceq:

evet hülya hazır suyu da satılıyor ama ben tohumu alıp robottan geçirip (daha çok çıkıyor fark var ikisini de denedim) sabah akşam aç karnına sıcak suya 1 tatlı kaşığı 10 dakika demleyip süzüp içiyordum.

alabama deniz maşallah bibililer 1er kilo olmuşlar.ik yazılarımız aklıma geliyorda.milyonlarca maşallahsağlıkla devamı gelsin.bütün testleriniz iyi çıksın.doğsunlar da hayırlı evlat olsunlar..

maşallah deniz tanımadığın görmediğin dr yok gibi...leb demeden dr u buldun.kim olduğunu.boşuna tecrübelerinden yararlanmıyoruz yani

öyledir...öyledir bu işler...benim de son denememde kan pıhtılaşması ortaya çıkmasına rağmen bir daha onda denersem fiyatta indirim teklif etmişti.1750 dolara düşürmüştü.
halbuki Memorialde öle olmadı.yapıp yapmama konusunda emin olamadılar.zaten yumurta da yoktu ya fazla....yani alırım paramı işime bakarımolmadı.hastanın sağlığını ön planda tuttuklarını söyleyebilirim.ticari kaygı yok yani.
kötü deneyimler için hepimize geçmişler ola..geleceğe bakmalı şimdi.inşallah önümüzdeki tedavin güzel sonuçlanır.emin yerde olursun...söylemişmiydin ya da yazmışmıydın.nerede yaptıracağını...bilmiyorumkismile

canım şimdi okudum.daha karar vermemişsin.bize sormuşsun.ben Memorial derim.ama sen iyice araştır.bir kaç yerle konuş.yine de aklına hangisi yatarsa hengisini uygun görürsen oarada yaptır tedavini.

Son düzenleme:
tşk ederim deniz bulut inşallah uğurlu gelirde 4.denemede kavuşurum bebişime:)rahim filmide genetik tanıda ikisinide yaptırmak istiyorum canım,sen yaptırmışmıydın?

bluestar biraz önce çarşıda aktarın önünden geçerken aklıma geldi hayıt tohumu çünkü burada okumuştum içen arkadaşlar vardı aldım canım:)bende soracaktım nasıl diye tarifini ama zaten açıklamış arkadaşlar tşkler

geçmiş ve hayırlı olsun canım. bende bir defa kist aldırdığım için operasyonun nasıl olduğunu biliyorum haydi bakalım güzel kistlerin yerine güzel ve sağlıklı yumurtaların oluşsun..
amin inşallah bluestar..çikolata kistim tekrarlamasında gerisi çok önemli değil..
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...benimde 6 sene öncesine kadar hiçbir bilgim yoktu...insan yaşayarak herşeyi öğreniyor malesef ki...
inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
alabama maşallah oğluna..
her hareketini besmele çekerek yapması çok hoşuma gitti..birde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sürekli ismimle hitap ederk sıcak konuşmaları,bende çok güzel intiba bıraktı...
bir sonra ki adetime inşallah başlayacağız..güzel temennilerin için çok teşekkür ederim..bende sizler için dua ediyorum,binbir emekle hamile kalarak 9 ay karnınızda taşıdığınız yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
canım yaranı deşmek istemiyorum ama aklı başında hiçbir doktor üst üste tüp bebek denemesi yaptırmaz hastasına..benim her tüp bebek denememden sonra doktorlarım en az 3 ay dinlenmelisin bir daha denemek için,hem bedenen hemde psikolojikmen buna hazır olmalısın dediler..senin doktorunda günahını almayayım ama umut tacirlerinden..senin için gerçekten çok üzüldüm..bir daha ki denemeni lütfen iyi bir merkezde emin ellerde yaptır..doktorlar 2.tüpbebek tutmadıktan sonra hemen araştırmayı öneriyorlar..sanırım senin doktorun bunu hiç önermedi...
güvenilir merkez sormuşsun..ben umut tüp bebekte yaptırıyorum ve inanılmaz derecede memnunum ama memorial ve bahçeci kliniği de bu işte çok iyiler..bu merkezlerden birini istiyorsan seçebilirsin...

erverdi tekrar teşekkürler...
çok korkma canım,benim birazda canım kıymetlidir ondan da kaynaklandı ağrı hissetmem..kendimi çok kastım,eğer rahat olabilseydim daha az ağrı çekerdim tabi birde adet sancım olmasaydı...
erverdi bazı doktorlar çok önemsemeyebilir basit kistleri,senin doktorunda önemsememiş olabilir ama ben doktoruma son denemem olucak hem madden hem manen çok yıkıldık dediğimiz için kendisi de önünde engel bırakmak istememiş olabilir...tek overde bana yeter ama iki overden daha fazla verim alırız,ben o kistler varken sana tüpbebek yapamam dedi..belki başka bir doktor önemsemeyip başlayadabilirdi..ve başlayan doktorum da oldu..tutmamıştı..
bu merkeze ve doktoruma çok güvenerek gidiyorum..çünkü burada tedaviye başlamadan önce ki ön görüşmelerimizde benden istedikleri tüm tetkikleri ve söyledikleri herşeyi güvendiğim başka bir doktora giderek teyit ettim...baktım ki bu işi sadece para için yapmıyorlar,bismillah diyerek bu klinikte tedavi olmaya karar verdim..
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..:Saruboceq:

tşk ederim deniz bulut inşallah uğurlu gelirde 4.denemede kavuşurum bebişime:)rahim filmide genetik tanıda ikisinide yaptırmak istiyorum canım,sen yaptırmışmıydın?

ben ilk tüpümden sonra şüphelendiğim için kendim çektirmek istedim ve çektirdim. biraz yapışıklık çıkt. histeroskopi oldum. rahim filmi iyi bir merkezde acısız ve tüpe göre çok ucuz. fındıkzade radyomar ve şişli ekomarda 300 dü galiba en son. bir doktorun yazması gerekmiyor. adet biter bitmez yani adet 5-9. günler gibi çektirmek lazım. hem rahimde hem tüplerde bir bozukluk var mı gözüküyor. böylece boşu boşuna tutmayacak tüpleri denemiyorsun. genetik test yaptırmadım ben daha önceden normal kürtajlarım eşimin de bir oğlu olduğu için ama yine de yaptırmak faydalı. birşey varsa bulunur ona göre önlemini alırsın. sanırım pıhtılaşma falan da vardır bu genetik testlerin içinde. bir doktora yazdırıp yaptırmak lazım

ah!! kızlar ne oldu biliyormusunuz?arabadayım bugün... şoför yolcu indiriyor.bir koku...ne güzzel bir koku.çocukluğumda oynadığım yerlere çizdiğim çatapat kokusu.çççooookk mutlu oldum.eskiye ait bir şeyi hatırlamak.çocukluğum geri geldi sanki..hoş daha büyümedim ya..bakınıcam ama ..bayram geliyor ya.. arada,kıyıda köşede olan bakkallarda olur belki.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

limon_kabuğu benim dr yaklaşımı vücut ilaçlarla hamilelik için hazırlanmışken hemen arkasından yeni bir deneme yapmanın uygun olduğu görüşündeydi

sağol denizbulutçum ben önce genetik tanıyı yaptırıp ondan sonra rahim filmi düşünüyorum canım,öncelikle iyi bir uzman arıyorum genetik tanı için

erverdiii sende hoşgeldin güzelimmm benim işler akşam akşam bööle oldum ben :bbo: :bbo: :bbo: birzdan çıkıcam arkadaşımla iftar yapıcamm :teselli:

Allah kabul etsin canım.ben bu sene maalesef 2 gün tuttum.sonrasındada sağlık yüzünden bıraktım.bana bu sene Ramazan uğramadı.bayramın heyecanı yok bende..öyle buruk işte..:çok üzgünüm:

bluestar, ben irenbe, smyrna ve kent hastanesinde denedim.son iki denemeyi de umut tüp bebekte yaptım.ilk denemem kimyasaldı.ikinci de tuttu zaten.
benim de doktorum süleyman beydi.transferi bile kaç defa bismillah çekerek yaptı.şimdi ki doktorumda öyle:))

altınyunus bende smyrnada basladım. şimdilikiyi gibi ama bilemiyorum.sen memnun kalmadınmı.doktorum funda hanım.yrn histereskopiolcam.bilgin varmı nasıl zor bir işlemmi.yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…