doktorun yaklaşımı çok enteresan geldi bana..benim doktorlarım, tüpbebekten sonra ilaçların etkisiyle doğal yoldan hamile de kalabilirsin birkaç ay bekle yönünde oldu hep...her doktorun bakış açısı farklı demek ki..limon_kabuğu benim dr yaklaşımı vücut ilaçlarla hamilelik için hazırlanmışken hemen arkasından yeni bir deneme yapmanın uygun olduğu görüşündeydi
süleyman beyden memnun olmana sevindim..tek bende aynı intibayı bırakmamış demek ki..sağlıkla kucağına al altınyunusbluestar, ben irenbe, smyrna ve kent hastanesinde denedim.son iki denemeyi de umut tüp bebekte yaptım.ilk denemem kimyasaldı.ikinci de tuttu zaten.
benim de doktorum süleyman beydi.transferi bile kaç defa bismillah çekerek yaptı.şimdi ki doktorumda öyle:))
canlarım tüp bebek sevdam suya düştü hormon testlerimide yaptırmamma gerek kalamadı ne yazıkki eşimin tayini şırnak ayın 7 sinde gitmiş olacak bugün gelen emirle böyle şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum demekki rabbim bana nasip etmeyecekmiş bunu kabullendim şu saaten itibaren sadce size haber vermek istedim nasip olmayınca olmuyor arkadşlar tüte yaptırsan ne haltta yaptırsan nasip işte ben bebek için koştukça bebek benden kaçtı bende vuruyorum artık poposuna gelmessen gelme diyorum gelmemesindede bir hayır varmış demekki hepinizi öpüyorum ve hepinizi sıkı sıkı takip ediyor olacağımm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize en güzelini versin kısa zamanda kucakalrınaza meleklerinizi versin olmayan arkadşalrda şöyle düşünsün rabbim izin vermiyor verse zaten 1 minicil şeyden oolmuyormu o bebebk hepsi bu öpüyorum canlarımmm
Zarpandit canım Arda tüp bebek değil.benimArda'dan önce bir kez,Arda ve Arda'dan sonra da iki kez kendiliğinden normal hamile kaldım canım.Ben sadece Arda'ya hamile kalınca dr'umuz bebe aspirini kullandırmıştı bana.Ama ne kadar süre içtiğimi hiç hatırlamıyorum.Sonra Arda doğdu ve ben sıkı korunurken Arda 2 yaşındayken hamile kaldım.o zaman ardanın rahatsızlıkları vardı ve dr'a da geç gittik zaten.Ben aslında o gebeliği de hiç istememiştim ama arda'nın dr'ları arda'nın gelişimi için çok iyi olur demişlerdi.Neyse dr'a gittiğimizde kalp atışını almamız gerekiyordu alamadık.Bir hafta bekledik ama gelişme olmadı kürtaş oldum 8 haftalıkken.En son normal yoldan gebeliğim de 2008 mayıs ayıydı ama o gebelikte de kan sulandırıcı birşey kullanmadım dr'um hiç vermedi.O gebelikte de kalp atışını alamadık.Yolk keseyi gördük kalp atışını alamadık yine kürtaj oldum ben 8 haftalıkken.Arda'dan önceki ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu.
Neyse biraz uzun oldu ama son kürtajdan sonra kendi kendime araştırırken kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.2009 yılı içerisinde 2 tüp bbek denedik ikisi de kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu yıl da mart ayında da ovulasyon testi ve preseedle bir kimyasal gebelik yaşadım.Benim hikayem bu.ben de seni takip ediyorum canım.
günaydın cans;daha sık girsen hocamkaydirigubbakcemile3
salamını aldım kabul ettim.hatta az önce yedimcokacimcoook
günaydın bahar;eşime bu sabah söyledim.çırağa söyle dedim.onlar bilirler nerde olduğunu.bana çatapat bulsun dedim.sırnaşık şey
Arkadaslar, evvelsi gece feci bir tayfun yasadik, binlerce agac devrilmis, kirilmis, arabalarin uzerine dusmus, evlerin catilari ucmus, yollar dal kiriklariyla dolu.... Gece tum camlar patlayacak zannettik, hic bu kadar kuvvetlisine daha once sahit olmamistim. Hep haberlerde izlemis yada gazetede okumustum. Daha bir kac hafta once Pakistan'da yasanan sel felaketini dusununce bizim yasadigimizin ne kadar kucuk kaldigini goruyorum, Allah beterinden esirgesin! Bu yil tum ulkelerde gorulen asiri sicaklik, bir yigin cesitli felaketler, global isinmanin etkilerini iyice gosteriyor, dunyanin sonu mu geliyor ne?
Hakikaten firtinadan sonra sessizlik muhtesem bir sey, buyuk bir nimet!
Bu yuzden bugunun keyfini cikaralim yarina ne olacagimiz belli degil diyorum.kaydirigubbakcemile5
Günaydın Ya şu cansın yolladığı salamı ben yiyemiyorum(
Canım kesin çıraklar bulur sen merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?