- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Selamümaleyküm sabahınız hayrolsun..
canlarım tüp bebek sevdam suya düştü hormon testlerimide yaptırmamma gerek kalamadı ne yazıkki eşimin tayini şırnak ayın 7 sinde gitmiş olacak bugün gelen emirle böyle şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum demekki rabbim bana nasip etmeyecekmiş bunu kabullendim şu saaten itibaren sadce size haber vermek istedim nasip olmayınca olmuyor arkadşlar tüte yaptırsan ne haltta yaptırsan nasip işte ben bebek için koştukça bebek benden kaçtı bende vuruyorum artık poposuna gelmessen gelme diyorum gelmemesindede bir hayır varmış demekki hepinizi öpüyorum ve hepinizi sıkı sıkı takip ediyor olacağımm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize en güzelini versin kısa zamanda kucakalrınaza meleklerinizi versin olmayan arkadşalrda şöyle düşünsün rabbim izin vermiyor verse zaten 1 minicil şeyden oolmuyormu o bebebk hepsi bu öpüyorum canlarımmm
Denizbulut ve Alabama, bebekleriniz kilosu neredeyse ayni, masallah!
Erverdi, yemek nasil gecti?
Baharnaz, biraz sakinledin mi? Tursu durumlari nasil? Bugun ben de pancar tursusu yaptim, en cok rengini seviyorum.cokacimcoook
Beyaz, umarim kendini daha iyi hissediyorsundur.opuyorumnanaktan
Limonkabugu, gelecek ay tedaviye baslarsaniz ayni surecleri birlikte yasayacagiz.yerimseniben
Babydeniz, umarim yeni bir merkezde yeni bir doktorla basariyi yakalarsiniz. Rahim konusunda Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugu soyleniyor, bir arastirin derim. Size herhangi bir teshis konmus muydu? Cunku E2 degeriniz guzel, FSH biraz yuksek ama dusebilir. Sperm hareketliligi de onemli bir unsur. Tuplerin acik, yapisik ve iltihapli olmadigindan emin olmaniz gerekiyor. Acibadem'de cok bilinen bir hastane ve bir arkadasim orada tedavi gordu, bir cok basarili tedavilere tanik oldugunu da soylemisti.
Bazilari, bazi doktor ve merkezden memnun ve oneriyor; bazilarindan da maalesef ayni onerileri alamiyoruz. Biraz da nasip kismet sanirim. Biz elimizden geleni yapalim da gerisi Allah'a kaliyor.:Saruboceq: :Saruboceq:
Bluestar, yakinlarda yeni bir tedaviyi dusunuyor musunuz?
Absynth, isler hala yogun mu?:hulya:
Cans, yuvaya geldin mi artik?
Ismini yazamadigim herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kinder;
yok ben hiç tabancayla oynamadım.ben çatapatı yere çizerdim.minik minik ateş çıkartırdı ya.bir de ne güzel bir koku salardı.dün o geldi aklıma da.
ben çatapata hızlıca taş basar kaçardımsempatiksalakcinni
günaydın kinder;
yok ben hiç tabancayla oynamadım.ben çatapatı yere çizerdim.minik minik ateş çıkartırdı ya.bir de ne güzel bir koku salardı.dün o geldi aklıma da.
ben çatapata hızlıca taş basar kaçardımsempatiksalakcinni
ooo süper kaydirigubbakcemile5 bende taşı basıp uzaktan bakarsın hani bazen tutuşmaz geri dönersin bu sırda başlar ateş çıkmaya bide kız kaçıran vardı uçardı bööle arkasında duman amann bende nefret ederdim ondan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
klava: klava:bu kadar çabuk mu pes ediyorsun.?eşinin tayini çıksın.olsuuun.demokraside çareler tükenmezmiş.bak Zarpandit.taaaaaaaaaa Seul'den gelecek yavrularını almaya.eşi bıraktı yavrularının yarısını.Zarpandit'te yap bozunu tamamlıyacak.sen de oynayabilirsin bu hayat oyununu.tabiii istersen.
:umursamaz:
serpil02 canım ne oldun hemen pes etmişin eşin ordu mensubu sanırım yapma lütfen yurdumun hemen hemen heryerinde orduevleri var nerde istersen ordaki orduevinde kalarak tedavini yaparsın bide eşin zaten bi gün lazım sana gerisi sana kalmış lütfen hemen teslim olma şırnak olunca moralin bozuldu sanırım
Serpil niye hemen kaçıyorsun
eşinin tayinin çıkması bebiş yapmanıza engel değil ki canım Zaten fedakarlığı yapacak olan sensin eşin değil. Çünkü hep hastaneye sen gidiceksin bir 15 gününü ayıracaksın canım misafirhanede kalırsın
Hatta Zarpanditlerin yaptığı gibide yaparsınız eşin hiç gelmez. Serpil o kadar çok işi yalnız başına başarmış bri olarak senin güçlü olduğuna inanıyorum ve tek başınada yapabilirsin canım. Yoksa sonrası için büyük pişmanlıklar duyarsın giden her ay için.
topiğinnn çıtırlarıı güçlüü savaşçılarıı hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Serpil şimdi oldu canım kaydirigubbakcemile5 böyle olmalısın bu işin sonunu getirmelisin hayırlısıyla canım
turşu isteğim o günlerdeki gibi kriz şeklinde değil canım o dönem bulantımla birlikte oluyordu şimdi bulantımda yok o kadar yoksa hamile değilmiyim diyorum bazen :) sabrediyorum bekliyorum canım ayın 21 inde filan giderim dra herhalde o zaman belli olur herşey hayırlısı canım
topiğinnn çıtırlarıı güçlüü savaşçılarıı hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?