38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

klava:klava:bu kadar çabuk mu pes ediyorsun.?eşinin tayini çıksın.olsuuun.demokraside çareler tükenmezmiş.bak Zarpandit.taaaaaaaaaa Seul'den gelecek yavrularını almaya.eşi bıraktı yavrularının yarısını.Zarpandit'te yap bozunu tamamlıyacak.sen de oynayabilirsin bu hayat oyununu.tabiii istersen.
:umursamaz:

Günaydınnnn güzeller

a.s.a.s.a.s.
ooo bende benden başka kimse yolktur diyodum sabah erken diye maşallah bütün kızlar toplanmışız :1hug: :1hug:

Zarpdeniz
canım geçmiş olsunn valla çok korkarım bende fırtınadan allah korusun bi gecede alıp gidiyo dediğin gibi yarına çıkarmıyız belli değil :1hug: eğer can mal kaybı yoksa rahat rahat gez güzelimm :1hug:

Erverdiii
canım çatapat mı patlatırdın sen bende yapardım ama korkardım bi kere mantar tabancasını yanlışlıkla eimde patlatmıştım elimin hertarafı kızarmıştı seni yaramaz kız seni çatapat patlıcan ha :1hug:a.s.

limonkabuğu
sanada günaydınn

denizbulut
ve Alabamam günaydın şekerler ikinizi de tebrik ediyorum topickin yakışıklılarına iyi bakıyosunuz maşallah :1hug: :1hug: a.s.

Baharnaz taze hamile umarım her şey yolundadır

yemek iyi geçti hocam...hem annemin de doğum günüydü.yemekten bir müddet sonra da ona yaptığım doğum günü tatlısıyla kutladık.sonra herkes dağıldı ev boş kaldı.yalnız iki firemiz vardı.iki penopozlu teyzem gelemediler.eksikliğini hissettim.daha az güldük:çok üzgünüm:

serpil02 canım ne oldun hemen pes etmişin eşin ordu mensubu sanırım yapma lütfen yurdumun hemen hemen heryerinde orduevleri var nerde istersen ordaki orduevinde kalarak tedavini yaparsın bide eşin zaten bi gün lazım sana gerisi sana kalmış lütfen hemen teslim olma şırnak olunca moralin bozuldu sanırım

günaydın kinder;

yok ben hiç tabancayla oynamadım.ben çatapatı yere çizerdim.minik minik ateş çıkartırdı ya.bir de ne güzel bir koku salardı.dün o geldi aklıma da.
ben çatapata hızlıca taş basar kaçardımsempatiksalakcinni

kinder;sen kinderdeniz yaparsan ben de denizverdi yaparım.belli mi olur deniz bize hep balık veriyor.belki bu sefer??denizlerde var bişey var..hem ben deniz ismini gerçekten de sevmişimdir kimi zaman olsa ismini deniz koyardık diye konuşmuşuzdur eşimle..kıza dsa olur bibiliye deyerimseniben

şimdi kalkıyiim artık buradan.tülleri attım yıkanıyor.amaaann camlara da pek bakmamışım bu sıralar.çıkarmasam görmiyeceğim.:roflol:
onları sileyim.çalışanlara hayırlı işler.uğrayanlara hoş sohbetler.arada bakarım haaa..hoşçakalıııınn.

ooo süper kaydirigubbakcemile5 bende taşı basıp uzaktan bakarsın hani bazen tutuşmaz geri dönersin bu sırda başlar ateş çıkmaya bide kız kaçıran vardı uçardı bööle arkasında duman amann bende nefret ederdim ondan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aaa bende bende hem korkar hem yapardıkk sırnaşık şey:roflol:
sen şimdi bulursan aynısımı yapıcaksın

selam canım herşey yolunda 3 hafta sonrası bekleyişim devam ediyor paniklerimle nazlarımla :) belirtiler yok oluyor buda kafama takılıyor sanırım ilk randevuya kadar böyle geçicek hayırlısı canım inşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Şu kızkaçıran varya gerçekten beni kaçırırdı eve kaçardım bir daha da çıkmazdım :)))

sen ne tatalısn böyle ya ohaoldumsmile harbiden cesaret veriyorsun moral veriyorsun güç veriyorsun günaydınn canımm bugün biraz geç geldim ofise sabah eşim bana serpoş sen hamilesin dedii :)))))) ben böyle oldum:1shok::1shok::1shok::1shok: bugün adet günüm hesaplayıcılra göre pc göre

canım benim eşimin son tayin yeri burasıydı tayin yoktu ama biranda şırnak falan oldu canım evet dün büyük bir şoktu sadce şırnak olsa iyi öteside var bu işin bakalım evet nasip kısmet yeni yeni kendime geliyorum durmak yok yola devam değilmi :))))

canım benim evet zarpandit i örnek alacağım durmayacağım tahlilerimi yaptıracağım canım dün bir anada duygularım arapsaçına dönmüştü evet güçlüyüm bırakmayacağım ve rabbim izin verirse başaracağım canım canın turşu istiyormuu???

Serpil şimdi oldu canım kaydirigubbakcemile5 böyle olmalısın bu işin sonunu getirmelisin hayırlısıyla canım

turşu isteğim o günlerdeki gibi kriz şeklinde değil canım o dönem bulantımla birlikte oluyordu şimdi bulantımda yok o kadar yoksa hamile değilmiyim diyorum bazen :) sabrediyorum bekliyorum canım ayın 21 inde filan giderim dra herhalde o zaman belli olur herşey hayırlısı canım

bal gibii hamilsen,n canım negatifi çağırma :)) tatlım benim hamileleiğinin tadını çıkart keyfine bakk

Günaydın kızlarrr
bahar deniz hülya kinders erverdi limonkabuğu cans zarp hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.
çok şükür bugün kü halimize. zarpandit canım çok geçmiş olsun kimbilir nasıl korkmuşsunuzdur. allah yardım etsin kimseyi naçar bırakmasın canım.
serpoş toparlanmışsın aferim bravo sana kızların dediği gibi vazgeçmek yok. inşallah kocan haklı çıkarda hamişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…