38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkür ederim.o senin görüşün.hayrola?adet geçti mi? kaç gün geçti?geçtiyse beta hcg de kesin çıkar.idrar testlerine güvenme..benim 1 hafta geçtiğnde çıkmamıştı.ancak 15 gün geçince çıkmıştı..bu hormonlara güven olmuyor.

durmak yok tabiii.yumurtan varsa devamm.bak benim azaldı.2 3 tane çıkıyor artık her ay..yine bile böyle iken düşünüyorum.(tabiii düşünmekle uygulamak farklı şeyler)ama izin çıkmıyor yaptırmama.başka mok var. bende.sende de başka bi sorun yoksa elbette devam et.ben istesem de başlıyamıyorum.senin böyle bir şansın varken elinle geri mi iteceksin bebeğini.

topiğinnn çıtırlarıı güçlüü savaşçılarıı hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hah şöyle...siz önden gidiceksiniz .ben sizi ittiricem arkadan.sonra da kısmet yaaa ......denermiyim bilmem.koca göbşlerinizle siz itersiniz beni.amannn hadi kıyamadım.buradan destek olun yeter.şimdi iterken çocuklara bişey mişey olur. üstüme kalır yenisini de yapamam.:roflol::roflol::

amaaaaann.kendim çalıp kendim söylemişim.ağustos böceği gibi...sayfaları doldurmuşum.artık çıkıyorum.tülümü asıcam.camlar tamam.sonra market alışverişi.öncesinde de fatura ödemesi yapıcam.hoşçakalııııın.sevgiyle kalın.

Süper canım. Hamileliğinin tadını çıkart. Canım Umut Tüp sanırım Bahçeci'nin bir kolu değil mi?

Maaşallah maaşallah size...:sm_cool:

Serpil aynen tüm arkadaşların sana dediği gibi canım. Pes edilecek bir durum yok. Bir şekilde fırsat yaratmalısın. Bu senin elinde. Kolaylıklar diliyorum...

Çoook geçmiş olsun arkadaşım. Allahtan başınıza birşey gelmemiş. Öpüyorum tatlım...

aferin canım. bak zarpandit taaaa seullerden geliyor. ne var bir merkezle görüşüp anlaşırsınız eğer toplama günü gelemeyecekse eşin sperm bırakır dondurulur. bu şekilde 1 değil 10 tüp de denenir. yeterki iste. hem inşallah bugün adet olmazsan testi ne zaman yapacaksın? bir bakmışsın hamilesindir boshayallersmile

Kızlar evham yaptığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama şimdi de sancı giriyor ( hastaneyi aradım hemşireler sancınız şiddetlenirse ve kanamanız olursa tekrar arayın dediler beklemekten başka ve dua etmekten başka elimizden ne gelir dimi

yapma yapma evham falan ,
ama benim bildiğim kasık ağrısı oluyo adet sancısı gibi zaman zaman o yüzden çok telaşlanma emi inşallah her şey yolunda gidecek olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hayırdır baharnaz nasıl bir ağrı ki bu dayanılmayacak gibi mi yoksa bildiğin kasık regl ağrısı gibi mi? hayatım hiç bişi olmuyo diyodun herşey durdu diyodun ben tam anlayamadım. herhangi bi kanama vs bişi yok dimi?

3-4 kez oldu sabahtan beri canım bende anlamadım regl oluyorum zannettim şimdilik kanama lekelenme gibi birşey yok ama jelden sonra hafif sarımsı bir akıntı oluyor arada bir jelle birlikte
sancıdan başka birşeyim yok bulantım fian yok anlamadım noluyorum
Bacakla kasık arasında oldu, karnımda oldu bilmiyorum canım hayırlısı

Baharnaz, icini ferah tut guzelim. Biraz sabir, kendine baska mesgaleler bul ki kendini dinlemekten vazgecebilesin. Jelle gelen sarimsi akinti normal onu hic takma, hemsire ile gorustugun iyi olmus. Umarim sanci kaybolur gider, sen de rahatlarsin canim.opuyorumnanaktan

Baharnaz, aslinda cok tursucu degilimdir ama siz bu kadar tursu muhabbeti yapinca ben de yapayim dedim. Bir de buradaki tursular, hem tatli, hem sarimsakli hem de tuzlu, ucu bir arada yani, ben oyle sevmiyorum. Degerini bir kez daha kan verip yeniden baktir istiyorsan, eminim iyice yukselmistir . Simdi keseyi ve kalp atislarini bekleyecegiz baska care yok canim. Biraz daha sabir...opuyorumnanaktan

Arkadaslar, iyi dilekleriniz icin hepinize cokkk tesekkur ederim, sagolun.
Cok sukur bugun firtina filan yok ama hala etraf dal kiriklariyla dolu, buyuk agaclari kaldirmislar, sirayla dallari toplamaya baslayacaklar sanirim.

Denizverdi, benim de Zarpdeniz olarak degistirdigimi umarim okumusundur canim. Annecigine saglikli bir yas diliyorum, sizden gelecek torunlari da oksasinlar.:Saruboceq:

Alabama,, evet ben cok korktum, her an tum camlar yere inecek patlayacakmis gibi bekledim, inanmazsin. Allah daha buyugunden esirgesin.
Seker sonucun cikti mi? Umarim normaldir. Ben de bir kez yaptirmistim.Vucudumda sekerin gec emildigi ortaya cikmisti.

Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)

O kadar Gebelikte yol alındıktan sonra niye şeker yüklemesi yapılıyor neyin göstergesi oluyor ki?

Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)

Ha ha ha...o nedenle zaten ben sevmiyorum. Burada herseyin icinde bir parca misir surubu dedikleri bir serbetten var! Hatta bibersalcasinin icinde bile....Ama biber salcalarini cok seviyorum, harika bir tadi var.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…