- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
3-4 kez oldu sabahtan beri canım bende anlamadım regl oluyorum zannettim şimdilik kanama lekelenme gibi birşey yok ama jelden sonra hafif sarımsı bir akıntı oluyor arada bir jelle birlikte
sancıdan başka birşeyim yok bulantım fian yok anlamadım noluyorum
Bacakla kasık arasında oldu, karnımda oldu bilmiyorum canım hayırlısı
O kadar Gebelikte yol alındıktan sonra niye şeker yüklemesi yapılıyor neyin göstergesi oluyor ki?
Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)
B]Baharnaz, [/B]sanirim Deniz'e gebelik sitesi soruyordun. Ben kisa suren gebeligimde bu sitelere bakiyordum, bir de Ingilizce bir site var istersen.:CüvCüv:
Gebelik Hamilelik Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Jinekoloji Cinsellik Hakknda Bilgiler.www.e-gebelik.net.Gebe Hamile Kadn Sal
Gebelik ve Gebelik Belirtileri, Bebek Gelişimi, Hafta hafta gebelik
Gebelik ve Doum, Bebek Geliimi, Doum kontrol, ultrasyon grntleri,3d 4d ultrason bebek yemek tarifleri kadn gzellik moda
( Burada anlamlarinin da yazili oldugu kiz/erkek bebek isimleri de var)
var canım var. alman turşusu falan diye de satılıyor ya da benim arkadaşlarım öyle diyor. sanırım avrupadakiler de hep öyle. dikkat edersen mc donald's da falan hamburgerlerin içine konan da bunlardan. yabancılar sanırım tatlı tatlı yiyorlar :sinifsinif:-tatlicadiarzu-
Deniz Bulut sabah bu sancım olurken hafif bel ağrımda oldu ama kanama yada lekelenme olmadıbak bunuda yazdığın iyi oldu
canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişimin kalp atışlarını duyarım
Bir aksilik olmazsa inşallah pazartesi gidip burdaki hastanede tahlil yaptırıcam tekrar bu tahlil bana durumdan haber verir dimi Allah korusun bir akslik olsa değer gözükmez dimi
Şu şeker yüklemesini yapmak için niye o kadar bekliyorlar ki ben zaten diyetede başlama nedenim şekerdi Şeker hapı kullanmıştım düşmüştü sonrada hiç yükselmemişti tam tersi çok çabuk düşmeye başlamıştı ailede çok öykü var bunla ilgili. En son yükleme sonucum iyi çıkmıştı çok şükür
Ben şimdiden yememe içmeme dikkat edeyim
Evet Deniz seven cokkkk ama ben cok sevmiyorum.
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Doganin icine ettigimiz cokkk dogru, etmeye de devam ediyoruz.
Hamile arkadaslar ve Anneler, lutfen cocuklarinizi cevreci ve dogaci olarak yetistirin, sakin anneci yapmayin onlari, cok buyuk ricaaaaaaa.lmaz:
allah korusun bir aksilik olursa değer gerektiği kadar artmamış ya da düşmüş olur.
eğer senin şeker geçmişin varsa veya ailede şeker hastalığı varsa belki en baştan da bakarlar. dr zaten ilk kontrolde soruyor hem sende şeker tansiyon var mı diye hem ailede olan var mı diye. merak etme buna göre değerlendirip önlemini alırlar
çevreci yetiştirmeye çalışıcam ama anneci konusunda söz veremiyorum delikafaduldenEvet Deniz seven cokkkk ama ben cok sevmiyorum.
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Doganin icine ettigimiz cokkk dogru, etmeye de devam ediyoruz.
Hamile arkadaslar ve Anneler, lutfen cocuklarinizi cevreci ve dogaci olarak yetistirin, sakin anneci yapmayin onlari, cok buyuk ricaaaaaaa.lmaz:
erverdicim turşu konusunda seni tebrik ederim,benide geçen yıl merak sarmıştı turşu yapma merağı ama hepsini çöpe attım:))hamarat hatunsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?