38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz hafif sancı filan da normal derler. eğer artarsa veya kananman olursa arar gidersin. sen kendin merek edersen kan testini tekrar edersin. sonuçta ne olursa olsun beklemek dışında birşey kalmıyor. bir arkadaşın tüp sonucu gebeliğinde kanaması olmuş 2 ay yatmış. onun da sancısı varmış dr bele vuran sancı olmadığısı sürece normal demiş ama şiddetlenip (kanamyla) bele vurmaya başlarsa bebek düşüyor demekmiş. allah korusun. arkadaşım şimdi iyi. senin de değerler iyiydi.. iyidir herşey. bir de kasıklarda hafif adet sancısı gibi sancı olması da normal bu da hamilelik berirtisi.

O kadar Gebelikte yol alındıktan sonra niye şeker yüklemesi yapılıyor neyin göstergesi oluyor ki?

24. hafta civarı bebekten anneye mi ne geçen hormonlarla hiç şekeri olmayan birinde bile şeker yükselmesi olabiliyormuş. ailede şeker olanlar daha çok risk altında. 24. hafta civarı şeker yüklemesi tüm hamilelere yapılıyor. birşey bulunursa önce diyet veriliyor. düzelmezse hamilelik insülini varmış ona başlanıyor. kontrol altına alınabildiği sürece tehlikesi yok.

zarpandit geçmiş olsun allah beterinden saklasın. doğanın içine ettik tüm dünyanın dengesini bozduk hep beraber. valla bunları düşündükçe insanın canı sıkılıyor

Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)

var canım var. alman turşusu falan diye de satılıyor ya da benim arkadaşlarım öyle diyor. sanırım avrupadakiler de hep öyle. dikkat edersen mc donald's da falan hamburgerlerin içine konan da bunlardan. yabancılar sanırım tatlı tatlı yiyorlar :sinifsinif:-tatlicadiarzu-

B]Baharnaz, [/B]sanirim Deniz'e gebelik sitesi soruyordun. Ben kisa suren gebeligimde bu sitelere bakiyordum, bir de Ingilizce bir site var istersen.:CüvCüv:

Gebelik Hamilelik Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Jinekoloji Cinsellik Hakknda Bilgiler.www.e-gebelik.net.Gebe Hamile Kadn Sal

Gebelik ve Gebelik Belirtileri, Bebek Gelişimi, Hafta hafta gebelik

Gebelik ve Doum, Bebek Geliimi, Doum kontrol, ultrasyon grntleri,3d 4d ultrason bebek yemek tarifleri kadn gzellik moda
( Burada anlamlarinin da yazili oldugu kiz/erkek bebek isimleri de var)

Deniz Bulut sabah bu sancım olurken hafif bel ağrımda oldu ama kanama yada lekelenme olmadı bak bunuda yazdığın iyi oldu
canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişimin kalp atışlarını duyarım
Bir aksilik olmazsa inşallah pazartesi gidip burdaki hastanede tahlil yaptırıcam tekrar bu tahlil bana durumdan haber verir dimi Allah korusun bir akslik olsa değer gözükmez dimi

Şu şeker yüklemesini yapmak için niye o kadar bekliyorlar ki ben zaten diyetede başlama nedenim şekerdi Şeker hapı kullanmıştım düşmüştü sonrada hiç yükselmemişti tam tersi çok çabuk düşmeye başlamıştı ailede çok öykü var bunla ilgili. En son yükleme sonucum iyi çıkmıştı çok şükür
Ben şimdiden yememe içmeme dikkat edeyim

Saol canım benim bu 3 ünüde sık kullanılanlara ekledim biraz ruhen toparlanayım inceliycem :))

Evet Deniz seven cokkkk ama ben cok sevmiyorum.
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Doganin icine ettigimiz cokkk dogru, etmeye de devam ediyoruz.
Hamile arkadaslar ve Anneler, lutfen cocuklarinizi cevreci ve dogaci olarak yetistirin, sakin anneci yapmayin onlari, cok buyuk ricaaaaaaa.lmaz:

allah korusun bir aksilik olursa değer gerektiği kadar artmamış ya da düşmüş olur.
eğer senin şeker geçmişin varsa veya ailede şeker hastalığı varsa belki en baştan da bakarlar. dr zaten ilk kontrolde soruyor hem sende şeker tansiyon var mı diye hem ailede olan var mı diye. merak etme buna göre değerlendirip önlemini alırlar

çevreci yetiştirmeye çalışıcam ama anneci konusunda söz veremiyorum delikafadulden

zarpandit5 geçmiş olsun canım,allahtan birşeyiniz yok en azından ama bana öyle geliyor ki bu küresel ısınma ile birlikte bu tür felaketleri daha çok yaşayacağız gibi((

Baharnaz cım iki prof.ikide doç.muayene edip herşey çok normal dediği zaman insanın inanası geliyor bu kadar işinin profesyoneli olmuş kişilere,onun içinde birşeye gerek duymadık,ama son konuşma ilk başta yapılsaydı tabiki bizde hepsini yaptırırdık canım.

erverdicim turşu konusunda seni tebrik ederim,benide geçen yıl merak sarmıştı turşu yapma merağı ama hepsini çöpe attım:))hamarat hatunsun valla

Erverdi annenin doğum günü kutlu olsun benim içinde öp onu karşılaştığında hep birlkte allah uzun ömürler kısmet etsin size canım:)

erverdicim turşu konusunda seni tebrik ederim,benide geçen yıl merak sarmıştı turşu yapma merağı ama hepsini çöpe attım:))hamarat hatunsun valla

atma atma artık.şimdi turşukur lar çıktı.doldur kavanoza malzemeyi.yap turşukurla suyunu.oluyor.artık atmıyorum ben.çok yaparsam herşeyini hazırlıyorum.komşuma yaptırıyorum suyunu.tadından tuzundan iyi anlıyor onlar.az yap.turşukurla yap.atmazsın.yerimseniben
anneme sağlık dileğin için teşekkürler.hepimizn ailesine sağlıklar .....

baharnaz sancıların bir gelip bir kaybolan hamilelik sancılarıdır.leken bile olsa korkma hemen.çoook kırmızıyı görmedikçe korkma.

zarpandit canım öncelikle geçmiş olsun benim bir sonraki tedavimi sormuşsun. haziranda 6. denememi yaptırdığım için ancak ocakta gidebileceğim.../COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…