Arkadaşlar merhaba,
Bayram bitti ama yine de bayramınuızı kutlarım. Yazılanlara son sayfalarda şöyle bir göz atabildim. Bir şey dikkatimi çekti. Alttan USG ile bakma konusunda korkmayın bebek düşmez, eğer bir problem oluşmışssa bebek düşer. Dr'lar zaten probu ne kadar iteceklerini biliyorlar. Benim 14. haftaya kadar alttan bakıldı sağlıklı ölçümler ancak öyle alınabiliyor. O zaman ilişki de yasak olmalı bu açıdan bakarsak. Korkmadan gönül rahatlığı ile baktırın.
Bu arada ben hamileliğim boyunca iş yerinde günde 1 Türk kahvesi içtim, 2-3 bardak da çay, çayı çok açık içiyordum.
Kızım bugün 29 günlük oldu. Salı günü kontrolü var. Ablası çok seviyor bana da yardımcı onu hazırlamaya çalışmıştım kardeşine o nedenle anlıyor onun bakıma muhtaç olduğunu bana yardımcı da oluyor. ancak geceleri büyük kızım yatağına gidip onunla da uyumamı istiyor gece yatakları dolaşıyorum denebilir.
Hamilelik bu işin balayı bebek doğduğunda bakımı biraz zorluyor insanı ben bu konuda tek başımayım, eşimden fayda yok annem sağlık problemleri nedeni ile pek yardımcı olamıyor zaten yardım etmek istese bana daha çok iş çıktığından oradan da umut yok, kızım gündüz yuvaya gidiyor ben gerisini hallediyorum bir düzene oturtmuştum ilk hafta sonunda öyle de gidiyor şimdilik sadece iki çocuk bir araya gelince ihtiyaçlarını karşılamak konusunda zorlanıyorum büyük de yemek ve uyuma konusunda problem çıkarıyor bunaldığım zamanlar genelde sabah kahvaltıları ve akşamları oluyor, inanılmaz bir tempo.
Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelikler diliyorum. Tedavide olanların da morallerini yüksek tutmalarını.
Herkese sevgilerimle..