Ooooo Denizverdi ve Baharnaz bayagi erkencisiniz!a.s.
Aslinda ben de erken kalktim haberlere baktim, referandumu merak ediyordum. Ehhh ne diyeyim vatana millete hayirli olsun! Cokk uzucu haberler okudum, bir baba hangi parti kazandi diye sormus! Halkimizin % 20'ye yakini oyunu kullanmamis! Acaba kac kisi neye evet neye hayir dedigini biliyordu? Ve kac kisi degisikligin icerigini biliyordu, arastirmisti onceden? Ayse Aral'in bir yazisini okudum, hem Anne hem de Kadin olarak bunlari yaziyorum demis, referandum sonuclarindan once yazmis. Guvenli bir ulke, cocugumun iyi bir sekilde yetisecegi bir ulke, kimin ne yedigi ne giydigine karisilmayacak bir ulke istiyorum demis.:1ninca:
ZARPDENİİİİİİİİİİİİİİZZZ.dur gitmeden yetişeyim.al sana tost gönderiyorum.sıcacık.ama benimkiler beyaz peynirli
tostlarının kokusu buraya geldii hımmm elllerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:umursamaz::umursamaz: ama bana yok
Selam ZarpDeniz işe gittin sanırım canım kolay gelsin özlem dolu cümleler kurup gitmişsin canım kolay değil oralarda olmak.
Canım ya evet eşler ikna olmuyorlar. Ben de merak içerisindeyim. :uhm:
serpil sanırım sen kendini hazır hissetmiyorsun bencede kilo bahane olabilir. Hakkında hayırlısı canım.
DenizVerdi ZarpDenize tostuda yetiştirdin ohh ne güzel bana yokmu? benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?