38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Verdi karşılaşamıyormuyuz pek uğrayamıyormusun neler yapıyorsun bu meşguliyet nedir sınavda bitti sonuç açıklanmadı dimi?

merhaba bahar;bazen denk gelmiyor yaa.şöyle bir okuyorum sonra işime bakıyorum.o anda açık gözükebilirim.evet bu ara işlerim var.söylemem çok gizli:1ninca:

şaka şaka.sınav bitti. yok daha sonuç açıklanmadı.15 güne kadar belli olur ..ama ben daha şimdiden kendimi mezun görüyorum.ehhh azıcık şımartıyiiim değil mi?
ama benim dersim bitmez atrkadaşım.şimdi kpss ye hazırlanıcam.kenarda köşede bir puanım bulunsun istiyorum.şimdi çalışmıyorum.ama günün ne getireceği bilinmez.hazır olsun..bir kenarda dursun.40ından sonra işe girermişim.hayat bu ne olacağı belli değil.

boş duramam ben.bugün bir yere gittim.eğitici annelik kursuna kayıt olmaya.ekim başı gibi arıyacaklar.o zaman başlıyacak.başka bir yerden de haber bekliyorum.inşallah ordan da gelir.o daha önemli benim için.

sen sordun ben söyledim.bende haberler böyle.sana da maşallah iyi dayandın.ben asla sabredemezdim sanırım.hepsini birden görücen inşallah.hem keseyi hem de o güzelim kalp atışını.. benim olsaydı,ben kalp atışını cep telefonuna kayıt ettirecektim.sonra da bilgisayara ekran koruyucusu yapacaktım.istersen sen de böyle bir şey yapabilirsin.gördükçe daha bir emin olursun.o yanan sönen ışığın senin içinde olduğuna.benimki bir fikir...ne dersin??

meryecim yakalandım .sobe yapamadım.ben oynamıyorum.(burada mızıkçılık yapıyorum)sayılmaz!!
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şaka bir yana...umarım iyisin merye.soruların olmuş.deniz annemiz yanıtlar merak etme.nasıl olsa şimdi evde ..
ben gerçekten kaçarım.koci eli kulağında gelir.hemmmen fırınımın başına döneyim.herkese sevgiler.opuyorumnanaktan

alabamaaaaa... senin dde sonucun iyiymiş.hep iyi olsun.yazmasam aklmda kalırdı

meryecim tost istemiştin diii mi.sabah 8 de burda ol.

memnunsan değiştirme canım. benimki doğal gebelikti istedim k buyaşlar riskli yaşlar işinin uzmanı bir dr olsun.

salaklık işte. :çok üzgünüm: aldığın kiloların 2-3 kilosu sudur vüct çok su topluyor. toplamda 12 bilemediğin 15 kiloyu geçmezsen sorun yok. boşver sonra gider.

sağol canım. ama tek parmak kırık değil. parmağın bağl olduğu ayak üstüündeki kemik kırık. 2 yerden biri parmak olabilir tam anlamadım. inşallah çabuk kaynar.

Cok cok gecmis olsun, Allah korumus... Her iste bir hayir var, belki boyle evde dinlenerek gecirmeniz sizin icin daha dogru olacak. Cok sagliklar diliyorum ikinize de :)

sağol tatlım. amin.

valla onu severim. yarın tavuk alıp yaptırayım ama o tavuğu kim yiyecek tavuk yemeyi sevmiyorum şu ara:sinifsinif:

evet tam doğum zamanı da olabilirdi buna da şükür

testi istediğin zaman al. allah korusun riskli bir durum görürlerse 16. haftada amniosentez önereekler. demir ilacına genelde 20. haftadan sonra başlanıyor

herkese iyi akşamlar
geriye dönük okuyamadım arkadaşlar.deniz'in ufak kazası dışında herşey yolunda sanırım.
deniz, çok geçmiş olsun.bebek olunca o telefonlar çalıp duracak alışmamız lazım aslında şimdiden.ucuz atlatmışsın ama yine de sıkıntı olmuştur.geçmiş olsun arkadaşım.

teşekkür ediyorum aşkım allah şifa versin tamam canım valla allah var boşuna ansiklopedi demmşler

Hanımlar merhaba,
Ben döndümmmm :)
Sürpriz olarak bayramdan bir gün önce bana gelenler geldi ve ayrıldım işten. Dediler ki ay sonuna kadar dur bari, dedim yok 1 dk. daha duracak sabrım kalmadı. Aldım çantamı geldim eve. Sonrasında da hemen manavgata annemin yanına gittik. Pek iyi geldi tatil.
Bu ay işten-güçten yine zamanlamayı tutturamadık, ona yanarım. Neyse...
Deniz, çok geçmiş olsun, allah korumuş. Acil şifalar dilerim.
Erverdi, pardon ben görmeyeli nick değişmiş, yakışmış da :) Denizverdi, sen de yeni girişimler peşindesin sanırım. Gönlüne göre olur inşallah herşey.
Zarpdeniz, senin de nick güzel olmuş :)

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım, öperim. Herkese selamlar...

hoşgeldin abcdef..dönmüşsün.tatilini de yapmışsın.hadi bakalım.kolay gelsin.bol sabırr:Saruboceq:

Denizverdi, aferin sana, hem de kocaman bir yildizli pekiyi daha gonderiyorum. "Egitici Annelik Kursu" pek tuttum ben bu kursu, ilerleyen zamanlarda neler ogrendigini de paylasirsan sevinirim. KPSS sinavi icin hazirlk ta super! Evet zamanin ve hayatin bize neler getirecegi belli degil, neden olmasin, "Hayat 40'inda basladigina gore" sen de hazirliklarini yapiyorsun fena mi?kaydirigubbakcemile3

Absynth, Ohhh be cok sukur! Hosgeldin! Cok iyi yapmissin, tatil de ustune harika olmus! Neyse artik bu ay vaktiniz olduguna gore organik denemelere baslayabilirsiniz.:1hug:

Merye, bence internetteki gebelik sitelerine bir goz atmani oneririm, cunku bir cogunda hafta hafta gebelik sureclerini, annenin ve bebegin durumunda ne tur degisiklikler olabilecegini, beslenmeden tutta, kisisel bakim, kiyafetler, isimler, her turlu bilgiye kadar var. Daha once yengenin soyledigi su an sana yanlis gelen bilgiler icin de uzulme, gecti artik...Ama en azindan birisi bir sey soylediginde baska kaynaklardan da iki kere kontrol etmekte fayda olabilir.yerimseniben

Babydeniz, tatil yaramistir umarim.zemuszemus

Deniz bulut, sen tavugu aldir, corbani da afiyetle ic canim, geriye kalan tavugu da olmazsa dondurucuya koyarsin esin gelince yer. Agrin sizin var mi?

Alabama, Merye, Baharnaz ve diger hamile arkadaslar, Deniz Bulut'un basina gelen kazadan sonra kimse banyodayken calan telefonlari acmak icin acele etmiyor hatta hic umursamiyor tamam mi? Tabii bu hepimiz icin gecerli bir sey ama hamileler iki kere dikkat lutfen!kaydirigubbakcemile5

Absinth işten ayrılmışsın çok iyi yapmışsınsonrada tatile giderek ohh sefam olsun :) Yazından da anlaşılacağı üzre rahatlamışsın sevindim canım.

Merye
bekleme canım sonucun çıkmışsa almalısın kullanman gereken ilaçlarıda zamanında kullanmaya başla canım. Senin ve bebişin sağlığı için

DenizVerdi canım süpersin hiç dinlenmeden şimdide KPSS ama bu yıl yapılacağı belli değil canım. Birde yaş sınırı var. Bu kayıt olucağın "Eğitici Annelik Kursu" daha mantıklı ve çok güzel. Ben geçen yıl milli eğitime gittiğimde böyle bir kurs vardı bana çocuğunuz olması gerekiyor demişlerdi ( Hatta sanırım bu kurs Milli Eğitimin.
"Yardımcı Eğitmenlik" diye bir kurs vardı Kız Meslek Lisesi Ticaret Odası İl Özel İdaresi Ortak açıyorlar 2,5 aylık filan bu sertifikada işe yarıyor özellikle kreş, anaokulu gibi yerlerde Her yıl 1 kez filan açıyorlar bunuda takip edebilirsin istiyorsan canım.

Ben ilk randevumu sabırla ( sabırsızlıkla) bekliyorum :) yok canım ben kayıt filan yapmam hiç öyle düşüncelerim olmaz bilmiyorum belki yaşayınca o an insan heyecanlanırsa filan :uhm:

Hani saat 8 nerdesin tost nerde çay hazır ama tost yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…