38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

20 gün sonrada doğuma az kalıyor galiba canım en kısa zamanda ayağında kırık iyileşir ve geçer gider canım

sağol canım evet allah korusun bebeğe birşey olabilirdi ya da bu durum doğuma yakın olabilirdi ben ayağımda alçı ile doğuma girerdim. napalım yine ucuz atlattım

canım ben senin kadar bilgiye sahip değilim ama kan sulandırıcı kullanan hamileler okumuştum sen yinede drunla görüş

prof rıza madazlı. perinatalog. asıl işi riskli hamilelik takibi yapmak. şu ana kadar normaldim ama galiba sonunda ben de riskli hamile oldum! bilmiyorumkismile

prof rıza madazlı. perinatalog. asıl işi riskli hamilelik takibi yapmak. şu ana kadar normaldim ama galiba sonunda ben de riskli hamile oldum! bilmiyorumkismile

adını birçok yerde duydum sende yazmıştın başka bir topicte bu drun adını. sürekli ona gittiğini şimdi anladım canım. 35 yaş üstü riskli gebelik diye mi geçiyor yoksa bir keresinde bir Prof tvde öyle söylemişti ? Ben beni tedavi eden drla ( Nur hnla) devam edeyim mi diyorum ama sen ne dersin ilk muayene önemli yada sonrası hangi dru tercih etmeliyim?

deniz çok geçmiş olsun bi dünya dert açmışsın başına. niye acele ediyosun bu kadar. çalsın telefon boşver. neyse olan olmuş çok şükür bebekte sıkıntı yok ama seni bağladı alçı işi. napalım herişte bi hayır vardır dicez.

valla bu şeker olayını tam araştırmadım bilmiyorum ama ben zaten öyle hamurişi tatlı meraklısı değilim eğer sorun oysa dolapta mukulata dondurma olsa ben alıp yemem hala da yemiyorum bi ramazanda biraz tatlı yeniyo illa alınıyo evde oluyo falan. ama ben düşkün değilim allahtan. bu kiloları da nasıl aldım bilmiyorum inan eşim bile diyo sen eskisinden fazla birşey yemiyosun ki diye. görenlerde yok senin o kadar kilon diyo ama ben tartıda görüyom kiloları. neyse sonra bakcaz icabına inşallah. ben dötümü oturduğum yerden zor kaldırıyorum ağır vasıtayım o yüzden ani şeyler yapamıyorum :)

waters canım allah sana kolaylık versin koşturmaca yoğunmuş. iki çocukla valla bravo ama şu eşine kızıyorum çok. bari ablasıyla ilgilense ona ilgi gösterse üstünden birazcık yük alsa hiç demiyo musun niye yardım etmiyosun diye.

baharnaz biraralar sıkıntılıydın nasıl oldun şimdi tekrar test falan mı yaptırdın yoksa doktora gitmek için beklemede misin? nası gidiyo hamilelik :)

Ayyy Denizcim yaaa cok gecmis olsun, tam gorulmedik kaza hesabi...Neyseki yine ucuz atlatmissin cokkk gecmis olsun bence sukredelim. Bebek iyi, sen iyi olacaksin, Allah'tanki daha buyuk bir kirik degil, yada dogumuna engel degil canim. Tum bunlari dusunup ona gore de durumunu degerlendirelim. Bir bakima senin gibi hareketli birisi icin (yazdiklarindan oyle dusunuyorum) dogumdan onceki zamanlarini sakin, evinde ve huzurlu gecirme adina olumlu gibi algilamaya baslasak fena olmaz degil mi? Ama kucuk buyuk kirik kiriktir tabii, yardimci bulmaniz cok iyi olmus, bebegin iyi olduguna sevindim. Fragmin 5000 kan pihtilasmasi olanlarda kullanlan bir igne, bana daha once yapildi ve bu sefer de yapilacak. Doktorunun kontrolu altinda oldugu icin sorun olmaz cunku doguma yakin son zamanlarda aspirin de dahil tum kan sulandiricilar kesiliyor ki erken kanamaya neden olmasin diye... Senin dogum daha cok 20 Kasim civari filandi degil mi? Simdi bunu 20 gun kullansan ve doktor kontrolunde var, sorun olacagini sanmiyorum. Hakikaten surekli uzanir pozisyonda olacagin ve fazla hareket edemeyecegin icin kan akisina bu igne iyi gelecek. Bu arada kucuk parmaktaki kirik cabuk geciyor, hic canin sikilmasin cok cabuk kayniyor. Ben de kucuk parmagin yanindakinin kirigi ile Nemrut Dagina tirmandim! Dag gezisinden bir gun once kuvette ayagim kaydi ve su giderine carptim, canim acimisti ama o gece gecer dedim, sabah bir kalktik benim parmak mosmor ve bomba gibi sismis! Bir daha Dogu Anadoluya teror nedeni ile gelemem diye inatla sarili ayakla daga ciktim, hic bir sey olmadi!

Tekrar cok gecmis olsun canim, bol bol yazisir artik.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Serpil, ben de Denizverdiye katiliyorum, bu hormon ilaclari bayagi bir kilo aldiriyor. Eger zayifim diye uzuluyorsan hic uzulme bende 50 kilo olsam ohhh ne guzel olur diye dusunurum, 49 da kabulum! Fakat nicin bu kadar baslamaya hevesliyken birden bire tam karsit dusuncelere girdin bilmiyorum ama umarim yakinda toparlarsin.

Alabama, sekerinin dusuk ciktigina sevindim, umarim cok zor olmakla birlikte bayramda cok tatli yememisindir. Bu aralar sanirim biraz daha fazla dikkat etmekte fayda olabilir.

Kacak Kinderss ve Beyaz neredeler acaba?naniknanik

Cok cok gecmis olsun, Allah korumus... Her iste bir hayir var, belki boyle evde dinlenerek gecirmeniz sizin icin daha dogru olacak. Cok sagliklar diliyorum ikinize de :)

Deniz bulut, simdi aklima geldi. En iyi iyilesmeyi saglayan yiyeceklerden birisi, tavuk suyuna corba! Umarim yardimcin sana bol bol corba yapar. Sanirim alci parmaklarla topuk arasinda degil mi? Koltuk degnekleriyle mi yuruyorsun? Bu aralar bol bol esine DVD ismarla, uzanirken izlersin. Acil sifalar diliyorum.:Saruboceq:

Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutlar daha nice bayramlara sağlık mutluluk ve neşe içinde bebeklerinizle girmenizi dilerim.

Geçmişe bir baktım herkes iyi sanırım.Deniz Bulut çok geçmiş olsun canım.İnan görülmez kaza dedikleri bu herhalde.neyse bebeğe birşey olmaması çok iyi tabi.20 gün hiç anlamadan geçer canım sen dinlenmene bak nasıl olsa bu zamanda doğum da yok.bebek olsaydı zor olurdu da şimdi bence keyfini çıkar.

Baharnaz sanırım bugün test yaptıracaktın ama senden ses çıkmamış vaz mı geçtin yoksa.

Alabama arada bir sancı gibi birşey oluyor yine ama takmamaya çalışıyorum ilk randevuya kilitlendim canım.

Hülya59 canım kan tahlili yaptıracaktım eşim izin vermedi, randevuya erken gitmemede izin çıkmadı o yüzden bekliyorum 3.haftayı doldurmayı şimdi 6 + 1 im

ZarpDeniz orda geçerli bir sigortamız yok ama canım Nur hnma devam etmeyi düşünüyorum ( en azından tedavi sürecini biliyor birbirimizi tanıdık) sadece benim kafama takılan ileri yaş olduğum için riskli gebelik uzmanı filanmı bulsam acaba diyorum bazen Denizede onu sormuştum ama çıktığı için cevabı alamadım.

canım çok çok geçmiş olsun.lütfen şimdiden sonra dikkat et olur mu?pıhtılaşma iğneni mutlaka vurul.hem senin hem bebeğinin sağlığı için çok önemli.daha önce yazmıştım hatırlarsan.neyse dr kontrolündesin.

şu çocuk sağ sağlim bir doğsa...rahat edeceğiz.lütfen dikkat et .o Allahın bir lütfu..bütün bebekler öyle..tekrar çok geçmiş olsun.:1hug:

Deniz Verdi karşılaşamıyormuyuz pek uğrayamıyormusun neler yapıyorsun bu meşguliyet nedir sınavda bitti sonuç açıklanmadı dimi?

çok erken pes ettin tüp ilaçları kesin kilo aldııyor bana üç kilo bıraktı edepsiz ilaçlar çok canımı sktı ama birde hamileikten şimdiye kadar 3 kilo aldım

kendini yine bakıma al canım herikisini birden yap ama senin canın istemiyorsa artık onun ötesine geçilmez

yine ben birşye sorayım arkadaşlar benim şu ikili test sonucunu alamadım gittiğimde çıkmamıştı şimdi almam lazım ama dr gitmeye korkuyorum hep dr giidiyorsun diyecekler diye şimdi cuma gidip alsam çok geç kalırmıyım birde test istediğim gibi değilse ne yapabilecem ki
ve benim demir ilacı almam gerekiyormu 3 aydan sonra diyorlar ama dr sorayım mı yoksa bütün hamşlere üç aydan sonra veriliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…