Ayyy ananeminki oturmaktan ve uyumaktan olacakti, cok okumaktan bahsedince onu da okutmusum yukarida...
mutfağı çamaşır suyuna boğdum geldim.ameliyat arası verdim ..verdim de sayfakar dolmuş bile.okuyayım
Baharnaz, sen Memorial'in diger topigi ile de yazisiyorsun. Orada olumsuz sonuc alanlar icin arayip, ilgi gosterdiler mi? Beyaz icin uzuluyorum, evet olumlu olmasini hepimiz herkes icin istiyoruz ama bu isin bir de diger tarafi var- hic istemesek te-....Olumsuz sonucu ogrendikten sonra bir randevu ayarlanmiyor mu ? Sen olumlu sonucu aldiginda tekrar cagirmislardi degil mi? Sonrasi ne oldu?boshayallersmile
ben nur hanım ı aradım ve dört saat sonra o bana döndü dedi negatif biz seni bayramdan sonra arayacağız ve randevu vereceğiz dediler ama halen tık yok. yani aramaları gerektiğini ben biliyorum da neyse aramasınlar sorun yok.sadece onlar için eleştirimin bu olduğumu o gün vanilyaya yazmak istemiştim.Yooo benide aramadılar canım ben kendim gidip günü geldiğinde oraya kan testimi verdim bana beklemeyin dediler ama ben orda sonucu beklemeye kararlıydım olumlu yada olumsuz :) sonuç olumlu olunca dr aradı sonucunuz olumlu dedi o kadar ben kendim drun yanına gittim kullanıcağımın jelin reçetesini filan yazdırdım. 2 gün sonra testi tekrar edin dediler yine oraya gittim sonucu evde bekledim Nur hn aradı 2.sonuçta iyi testi tekrarlamana gerek yok dedi 3 hafta sonra muyaeneni olabilirsin dedi bu kadar. Sonra görüşmeye gelin filan diyen olmadı ben yine arayıp randevu aldım.
Ama bence Beyazın arayıp görüşme içn randevu alması gerekiyor bence gerekli en azından hazır süreç bilgileri tazeyken konuşmalı bence. Sonraki tedavisi için bilgi olur.
Diğer topiğe yazarım şimdi sonucu olumsuz olanlar napmışlar?
c anlı canlı bulmuşken az durayım.herkese merhabaaaaabahaaarr zarpdeniiiz
Günaydın herkese
DenizVerdi Müdür kızlara iyi bir ders vermiş canım :))))
ZarpDeniz pazartesi hastanede olucam Beyazın hastaneye gitmesiyle ilgili bilmiyorum orda olurmu canım, diğer topiclerede birşey yazmıyor.
Kursa kaydım yapılırsa başlıycam sertifika konusunda da pek anlayışlı olmazlar zannediyorum ama
Daha önce Web tasarımına gittiğimde bir bayan vardı evleniceği için son 1 ay gelememişti galiba sınava girememişti neyse
Sende tatile gidiyorsun ohh ne güzel tatil bol oksijen depola sende canım
( herkes tatile gidiyor, geliyor bende gitmek istiyorum yaaa)
DenizVerdi Niçinlerinin karşılığını doldurmuşsun canım ama sessizlikten kaçamazsın sessizlik senledir
Hepimizin ailesinde benzer buyuklerimiz var canim.Ayyy ananeminki oturmaktan ve uyumaktan olacakti, cok okumaktan bahsedince onu da okutmusum yukarida...
Denizverdicim, sana " Hersey oldugunu hissettigin bir yasam" dilerim canim. Kisinin kendine surekli bir seyler katmasi kadar guzel bir sey olamaz sanirim, sen bence kendini gayet guzel tatmin ediyorsun. Ilerki yaslarda da buna devam etme istegini ben de destekliyorum bunu uzmanlar da oneriyor. Bir muzik aleti calmayi ogrenme, yeni bir dil ogrenme, bir el becerisi vs. gibi...Bunlar erken bunamayi, hayattan elini etegini cekip olmeyi beklemeni engelliyor. Benim kayinvalidem ve kayinpederim her ikisi de 80 kusur yasindalar, bize valizlerinde kitaplarla gelirler, evlerinde de hep bir okuma saatleri vardir. Ne yazikki bu bizim kulturumuzde cok da olamayan bir sey! Biz de en basit kitap okumak "hobiler"arasina girer halbuki kitap okumak yasamin bir parcasidir, dis fircalamak gibi... Anneannem de 80 kusur yasinda ve olumu bekliyor, 13 yasinda evlenmis, 7 yil sonra pespese 4 cocugu olmus. Ya anane birseyler yap boylu tum gun boyunca oturmaktan ve okumaktan bunalmiyor musun dedigimizde, yokkkk ben iyiyim boyle diyor.:umursamaz:
Hepimizin daha cok farkinda olarak yasamamiz dilegiyle...kaydirigubbakcemile5
Vanilya, siir guzeldi, iyi geldi, sozlerini yeniden hatirladim, tesekkurler.opuyorumnanaktan
oooo ben yazarken katılımlar olmuş.beyaz vanilya size de merhaba
merye aşağıdasın gördüm senisengözlerimebaksanab sana da merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?