38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdicim, sana " Hersey oldugunu hissettigin bir yasam" dilerim canim. Kisinin kendine surekli bir seyler katmasi kadar guzel bir sey olamaz sanirim, sen bence kendini gayet guzel tatmin ediyorsun. Ilerki yaslarda da buna devam etme istegini ben de destekliyorum bunu uzmanlar da oneriyor. Bir muzik aleti calmayi ogrenme, yeni bir dil ogrenme, bir el becerisi vs. gibi...Bunlar erken bunamayi, hayattan elini etegini cekip olmeyi beklemeni engelliyor. Benim kayinvalidem ve kayinpederim her ikisi de 80 kusur yasindalar, bize valizlerinde kitaplarla gelirler, evlerinde de hep bir okuma saatleri vardir. Ne yazikki bu bizim kulturumuzde cok da olamayan bir sey! Biz de en basit kitap okumak "hobiler"arasina girer halbuki kitap okumak yasamin bir parcasidir, dis fircalamak gibi... Anneannem de 80 kusur yasinda ve olumu bekliyor, 13 yasinda evlenmis, 7 yil sonra pespese 4 cocugu olmus. Ya anane birseyler yap boylu tum gun boyunca oturmaktan ve okumaktan bunalmiyor musun dedigimizde, yokkkk ben iyiyim boyle diyor.:umursamaz:
Hepimizin daha cok farkinda olarak yasamamiz dilegiyle...kaydirigubbakcemile5

Vanilya, siir guzeldi, iyi geldi, sozlerini yeniden hatirladim, tesekkurler.opuyorumnanaktan

Baharnaz Gunaydina.s.

Eger kursa gitmek istiyorsan o zaman sadece gidebildigin kadar git ve ogrendiklerin de yanina kar kalir. Son karar senin canim.
Pazartesiden sonra haftasonu icin bir yerlere kacin bence, simdi en guzel zamanlar, ben sonbahari cok severim, bir cok kimseyi huzunledirir ama...
Boga burcunda olanlar, yemek yemeye cok duskunler ve cok istahlilar. Yukselene gore tabii ozellikler degisiyor. En azindan bebeginin istah sorunu olmayacak ne guzel degil mi?:ecrin_bebek:
Beyaz'da Nur Hn.aramadi diye gonul koydugu ve ilgisiz davrandiklarini dusundugu icin ben sen O'nu ara diye yazdim hatta Pzt. gidersen Baharnaz da orada olacak dedim.

Ayyy ananeminki oturmaktan ve uyumaktan olacakti, cok okumaktan bahsedince onu da okutmusum yukarida...

:) evet farkettim canım maalisef bizim yaşı ileri olanlarımız böyle aynı davranış biçimi.

Boğa burcunun yemek seçmemesi ne güzel eşimde bu huy tam tersi ve beni mahvediyordu. iyi olcak bu durum sempatiksalakcinni:))))

mutfağı çamaşır suyuna boğdum geldim.ameliyat arası verdim ..verdim de sayfakar dolmuş bile.okuyayım

Baharnaz, sen Memorial'in diger topigi ile de yazisiyorsun. Orada olumsuz sonuc alanlar icin arayip, ilgi gosterdiler mi? Beyaz icin uzuluyorum, evet olumlu olmasini hepimiz herkes icin istiyoruz ama bu isin bir de diger tarafi var- hic istemesek te-....Olumsuz sonucu ogrendikten sonra bir randevu ayarlanmiyor mu ? Sen olumlu sonucu aldiginda tekrar cagirmislardi degil mi? Sonrasi ne oldu?boshayallersmile

Yooo benide aramadılar canım ben kendim gidip günü geldiğinde oraya kan testimi verdim bana beklemeyin dediler ama ben orda sonucu beklemeye kararlıydım olumlu yada olumsuz :) sonuç olumlu olunca dr aradı sonucunuz olumlu dedi o kadar ben kendim drun yanına gittim kullanıcağımın jelin reçetesini filan yazdırdım. 2 gün sonra testi tekrar edin dediler yine oraya gittim sonucu evde bekledim Nur hn aradı 2.sonuçta iyi testi tekrarlamana gerek yok dedi 3 hafta sonra muyaeneni olabilirsin dedi bu kadar. Sonra görüşmeye gelin filan diyen olmadı ben yine arayıp randevu aldım.
Ama bence Beyazın arayıp görüşme içn randevu alması gerekiyor bence gerekli en azından hazır süreç bilgileri tazeyken konuşmalı bence. Sonraki tedavisi için bilgi olur.

Diğer topiğe yazarım şimdi sonucu olumsuz olanlar napmışlar?

ben nur hanım ı aradım ve dört saat sonra o bana döndü dedi negatif biz seni bayramdan sonra arayacağız ve randevu vereceğiz dediler ama halen tık yok. yani aramaları gerektiğini ben biliyorum da neyse aramasınlar sorun yok.sadece onlar için eleştirimin bu olduğumu o gün vanilyaya yazmak istemiştim.

canım sertifilaya fazla takılma yaa.bende diksiyona misafir olarak katılmıştım.sadece sertifikan olmuyor.bize önemli olan birşeyler kapmak.dünyadaki hangi annenin en iyi annedir diye serytifikası vardır ki?bence sertifika önemli değildir.önemli olan alacağımız dersetn ne kazanırsak kardır.bu benim düşüncem tabiii.

yok ..galiba ben sessizliği pek sevmiyorum.sanırım bu yüzden sürekli şarkı söylerim.sadece ders yaptığım zaman isterim.hiç ses olmasınbit tık bile olmasın zil çalmasın.hiçbirşey bölmesin beni.en küçük dış uayarandan etkileniyorum.bunun dışında sessizlikle pek aram yok.

sen de pazartesi gidiyorsun.senin sessizliğin bozulsun inşallah.gelince halehopu çeviricez burda.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ayyy ananeminki oturmaktan ve uyumaktan olacakti, cok okumaktan bahsedince onu da okutmusum yukarida...
Hepimizin ailesinde benzer buyuklerimiz var canim.

Benim kayinvalidem de 75 yasinda ve aktif olarak zorlu sporlari hala yapiyor...Sonra cok sasiriyor diyor ki neden acaba bazen ayagimda bir agri oluyor(bu arada ayaginda da platin var). Gunluk hayatinda bir dakika bos durdugunu gormedim hep mesgul, yardim derneklerinde aktif calisir, iyilik icin bir suru organizasyonlar yapar, simdi ingilizce derslerine gidiyor aslinda konusuyor ingilizce ama torunlarina ornek olmak ve benimle daha iyi konusabilmek icin gidiyor, aksamlari da mutlaka biraz kitap okur.
Yani spor saglik getiriyor(aslinda bir suru saglik sorunu var ama asla kendini dinlemiyor, dusunup tartisip cozum ariyor), ogrenmek yardimlasmak ta kafayi dinc tutuyor, maneviyati tamamliyor.

Canim annem de masallah gayet dinc gorunur ama hep yorgundur bir agrisi vardir ya da baska birseyler vardir, 70 yasinda evden zor cikarirsin. Babam da benzerdir beraber evde tv, yemek, uyku ve bazen kitap arasinda vakit gecirirler boyle. Bir yuruyuse cikmak onlar icin buyuk bir aktivitedir.

Kultur ve yasama aliskanligi farki bu...

Esimle tanismadan once babasini kaybetmis kanserden, annesine benzer aktiviteler yapan bir adammis ve cok yakin bir ciftlermis annesi ve babasi ama kadin kendini hayata pek cok yandan bagladigi icin buyuk yikimin ardindan 6 ay sonra toparlanmis.
Simdi esini her zaman kalbinde tasiyor, sanmam ki bir an bile O'nu aklindan cikarsin ve ozlemesin, ama hayatina devam ediyor, ureterek, yardim ederek.

Annemden ogrendigim oyle cok sey var ki anlatmakla bitmez, aslinda oyle neseli pozitif ve tatli bir kadindir ama bu konularda elestiriyorum cunku kapasitesinin cok altinda yasiyor ama O boyle mutlu.

Bu ornekleri gorup genc yasimizda kendimizi ne kadar zenginlestirirsek o kadar hayat coskusu bulacagimiza, yasliligimizda da bunlarin meyvesini cok yiyecegimize eminim.

Denizverdi tam destekcinim, okumanin yasi da yok yolu da yok, kurs okul nerede olursa olsun yeni seyler ogrenmek gibisi yok.

ne ilginç sizin büyüklerin kitaplarıyla gelmesi.çok ta güzel..demek sizler de okuyan ailelersiniz ki öyle davranabiliyorlar.ben hiçbir yere gi
derken kitap alamam yanıma.sadece vesaitte (otobüs gibi) ...yoksa evin dışında okuyamam.eh.kitapta sessiz ortamda okunur.hah! bak bir sesiz ortamımı daha buldum.

herşey olmak mı?..yok canım kimse herşey olamaz ki...benimki fantezisırnaşık şey

günaydın hanımlar
ay canım kızlar çok teşşekkür ediyorum benim için yazdıklarım hakkında inanın çok iyi geldi bilseydim daha önce yazardım beni bu kadaı rahatlatacağınızı bilmiyordum allah heppinizi korusun ve esirgesin tü istediklerinizi nasip etsin bütün kötülüklerden korusu n heppinizi çok öpüyorum

oooo ben yazarken katılımlar olmuş.beyaz vanilya size de merhaba

merye aşağıdasın gördüm senisengözlerimebaksanab sana da merhaba

vanilya canım senin ve zarpdenizin kayınvalidelerine hayran kaldım seninkide mi yabancı di hatılamıyorum

ama bizim ülkede sporla aktif ilgilenen insan sayısı çok az biraz erkeklerde futbolda ağırlıkta onun dışında başka birşe yok ben sporu çok severim aktf bir tenis sporcusuydum ama 4 aydır hiç oynamadım ve çok seviyorum oynamı ve dhaa bir tane doğru dürüst oynamak isteyen bir kız arkadş bulamadım biraz deniyorlar sonra çok yorucu dyip bırakıyorlar bir daha da ellerini sürmüyorlar

oooo ben yazarken katılımlar olmuş.beyaz vanilya size de merhaba

merye aşağıdasın gördüm senisengözlerimebaksanab sana da merhaba

merhaba canım nasılsın niçinlerin uzundu güzeldi fıkranda sabah sabah iyi geldi baharnaz gibi iyi yapmış müdür dedim bende

evet gerçekten hayatımıza anlam katmak çok daha güzel biz insanları diğer canlılardan ayıran en önemli özellik allah tüm istediklerini ve hayatına fzlasyla anlam katmayı nasip etsin insan olmanın en güzel duygularını yaşatsın canım seni çok öpesim geldi ben buaralar çok çabuk duygulanıyorum pakistanı( ve afrikada) hergörüşümd e ağlıyorum yemek yediğimde kendimi çok suçlu hissediyorum birz verdik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…