- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
merhaba canım nasılsın niçinlerin uzundu güzeldi fıkranda sabah sabah iyi geldi baharnaz gibi iyi yapmış müdür dedim bende
evet gerçekten hayatımıza anlam katmak çok daha güzel biz insanları diğer canlılardan ayıran en önemli özellik allah tüm istediklerini ve hayatına fzlasyla anlam katmayı nasip etsin insan olmanın en güzel duygularını yaşatsın canım seni çok öpesim geldi ben buaralar çok çabuk duygulanıyorum pakistanı( ve afrikada) hergörüşümd e ağlıyorum yemek yediğimde kendimi çok suçlu hissediyorum birz verdik ama
bugün bizim burada pazar günü. mini otobüsler kalkıyor.belediyeden.hamileler istediğiniz bişey var mı?
hoşçakalııın.
Yooo benide aramadılar canım ben kendim gidip günü geldiğinde oraya kan testimi verdim bana beklemeyin dediler ama ben orda sonucu beklemeye kararlıydım olumlu yada olumsuz :) sonuç olumlu olunca dr aradı sonucunuz olumlu dedi o kadar ben kendim drun yanına gittim kullanıcağımın jelin reçetesini filan yazdırdım. 2 gün sonra testi tekrar edin dediler yine oraya gittim sonucu evde bekledim Nur hn aradı 2.sonuçta iyi testi tekrarlamana gerek yok dedi 3 hafta sonra muyaeneni olabilirsin dedi bu kadar. Sonra görüşmeye gelin filan diyen olmadı ben yine arayıp randevu aldım.
Ama bence Beyazın arayıp görüşme içn randevu alması gerekiyor bence gerekli en azından hazır süreç bilgileri tazeyken konuşmalı bence. Sonraki tedavisi için bilgi olur.
Diğer topiğe yazarım şimdi sonucu olumsuz olanlar napmışlar?
Baharnaz, bu kadar kisi orayi profesyonel davrandiklari icin seciyorsa bence sonuc ne olursa olsun ilginin devam etmesi lazim. Beyaz'i arariz demisler aramamislar! Diger topikteki olumsuz sonuc alanlar icin ne yapmislar merak ettim, en az bir gorusme yapilmasi basarisizligin nereden kaynaklanmis olabileceginin yorumu ve bir sonraki icin hedeflerin belirlenmesi lazim diye dusunuyorum.
Kindersms, sen sonucu aldiginda durum nasildi? Seni gorusmeye cagirdilar mi? Hala gunesin altinda misin sen?sengözlerimebaksanab
Bundan sonraki tum tedavilerde olumlu sonuclar almak umidiyle ,hamilelerimiz saglikla cogalsin.
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Merye, Denizverdi, Vanilya[/B]Beyazopuyorumnanaktan
Kizlar, ben kaciyorum. Bir kac gun sonra gorusmek uzere...Opuldunuz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin için teşekkürler merye;
al.. uzattım yanağımı öpüver.dur bende seni öpeyim.opuyorumnanaktan
duygulanman hormonlardan..inan ben de öyleyim.bazen yediğimboğazıma diziliyor.birşeyler yapmak istiyorum ben de böyle durumlarda.ama ne yalan söyleyeyim.gidip gitmeyeceğinden %100 emin olmadığım için gözümle gördüğüme ancak yardım etmeyi tercih ediyorum.
sen şimdi hamilesin.daha az bakmaya çalış böyle görüntülere.hiç bakma diyemiyeceğim.insan olmının gereği...bebeğine odaklan.:ecrin_bebek:
Kindersms tatilin havası msjlardan buraya ulaşıyor canım
ZarpDeniz sormuştu hastanenin dönüş yapıp yapmadığını benim diğer topicte yazdığım msjda cevap geldi Yine bir arkadaşıda aramışlar sonucu bildirip telefonda uzun uzun dru görüşmüş moral vermiş, olmama sebepleri üzerinde konuşmuşlar şehir dışında olduğu için randevu almamış.
Senide aramışlar demekki dediğin gibi ilgililer
günaydın 38 in gülleri.
bahar bugün pazar...pek kimse uğramazyerimseniben
canın sıkılıyorsa sana bir şey söyliyeyim.belki yapıyorsundur.çarliston ,sivri biberleri (acı oolursa daha iyi)güneşe bırak kurusunlar.iyice kurusunlar.kışın kuru fasülyenin içine lezzet katıyor.haberin olsun.ister ipe diz ister güneş alan yerin varsa ser.
ben ilk defa patlıcan deniyeceğim.bakalım olacak mı.çok methini duyuyorum kuru patlıcan dolmasının.
hadi hoşçakal...
vanilya iğnelerle aran nasıl?nasıl gidiyor tedavi?
bahar; hadi hayırlı haberle gel
gunaydin,
yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya basladim, haftasonu bir arkadasima surpriz 40 yas partisi ve bir dugun vardi. Her ikisi de igne saatiyle cakisinca bayagi cabaladik hem igneyi olabilmek hem de herseye yetismek icin.
Bizim de hep boyle olur, bir yere cikmayiz sonra boyle ustuste gelir.
Denizverdi ignelere devam dun kontrolde Guvence bey vardi, rahim duvari incelmeye devam ediyor 4.3 !!! ben de ne olacak bu incelme falan dedim, Allahtan klomen dun bitti. Dun hastane o kadar kalabalikti ki pazar gunu olduguna inanamadim, film gibi orasi zaten bir suru hormonu tepesine ziplamis kadin heyheyli sekilde dolasiyor ortada...Guvence bey once biraz ters cevapladi, ama sonra yumurtalar buyudukce duvarin kalinlasmasini bekleriz dedi. Yumurtalar 10 mm cevresinde geziniyorlar, Cetrotide olmaya basladim dun. Bir sonraki kontrol yarin bakalim ne diyecekler.
Guvence bey degil, Guvenc bey olacakti :roflol:
Absynth, tesekkurler guzel dileklerin icin. Tedaviye baslama isi galiba biraz ilham gibi, geliyor, yapiyorsun. Senin de vardir bir bekledigin zaman. Hayirlisi olsun, saglikla tutsun, saglikla cocuklarimiza kavustursun.
Herkese guzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?