38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güzel dileklerin için teşekkürler merye;
al.. uzattım yanağımı öpüver.dur bende seni öpeyim.opuyorumnanaktan
duygulanman hormonlardan..inan ben de öyleyim.bazen yediğimboğazıma diziliyor.birşeyler yapmak istiyorum ben de böyle durumlarda.ama ne yalan söyleyeyim.gidip gitmeyeceğinden %100 emin olmadığım için gözümle gördüğüme ancak yardım etmeyi tercih ediyorum.
sen şimdi hamilesin.daha az bakmaya çalış böyle görüntülere.hiç bakma diyemiyeceğim.insan olmının gereği...bebeğine odaklan.:ecrin_bebek:

bugün bizim burada pazar günü. mini otobüsler kalkıyor.belediyeden.hamileler istediğiniz bişey var mı?
hoşçakalııın.

Baharnaz, bu kadar kisi orayi profesyonel davrandiklari icin seciyorsa bence sonuc ne olursa olsun ilginin devam etmesi lazim. Beyaz'i arariz demisler aramamislar! Diger topikteki olumsuz sonuc alanlar icin ne yapmislar merak ettim, en az bir gorusme yapilmasi basarisizligin nereden kaynaklanmis olabileceginin yorumu ve bir sonraki icin hedeflerin belirlenmesi lazim diye dusunuyorum.

Kindersms, sen sonucu aldiginda durum nasildi? Seni gorusmeye cagirdilar mi? Hala gunesin altinda misin sen?sengözlerimebaksanab

Bundan sonraki tum tedavilerde olumlu sonuclar almak umidiyle ,hamilelerimiz saglikla cogalsin.
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Merye, Denizverdi, Vanilya[/B]Beyazopuyorumnanaktan

Kizlar, ben kaciyorum. Bir kac gun sonra gorusmek uzere...Opuldunuz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

e ee canım iyi tatil yap kendini stresten uzaklaştır.inş.iyi gelir sende canım herşeyn hen güzeli sennle olsn

gözümle gördüğüme derken yakınımda olup a.ulaşabileceğim ihtiyacı olana demek istemiştim....
KK ya söylesek şu EDIT bölümünü koysalar ne iyi olur.

Selam güzeller
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
tatil çok güzell dinleniyorum gece geç yatıyorum :dance: :teytey: :içelim:
evet kızlar o gördüğünüz bendim güzel güzel bronzlaştım hava hala sıcak ama allahtan esinti var Temmuz-ağustos gibi değil yani :sm_cool:

benim memorialdaki sonucumu telefon açıp söylediler daha sonra Hale hanım beni aradı yeni bir tedavi için tekrar gelip görüşmemi istedi istersem daha ayrıntılı görüşmeyi muayende yapalım dedi çok ilgisiz değildi yani a.s

hepinizi çok öpüyorum aralarda girip size bakarım herkes kendine çok iyi baksın ben yokken :1hug:a.s.

Kindersms tatilin havası msjlardan buraya ulaşıyor canım

ZarpDeniz sormuştu hastanenin dönüş yapıp yapmadığını benim diğer topicte yazdığım msjda cevap geldi Yine bir arkadaşıda aramışlar sonucu bildirip telefonda uzun uzun dru görüşmüş moral vermiş, olmama sebepleri üzerinde konuşmuşlar şehir dışında olduğu için randevu almamış.

Senide aramışlar demekki dediğin gibi ilgililer

ben de onu diyorum zaten normalde arıyorlar ama beni aramadılar!

günaydın 38 in gülleri.
bahar bugün pazar...pek kimse uğramazyerimseniben

canın sıkılıyorsa sana bir şey söyliyeyim.belki yapıyorsundur.çarliston ,sivri biberleri (acı oolursa daha iyi)güneşe bırak kurusunlar.iyice kurusunlar.kışın kuru fasülyenin içine lezzet katıyor.haberin olsun.ister ipe diz ister güneş alan yerin varsa ser.
ben ilk defa patlıcan deniyeceğim.bakalım olacak mı.çok methini duyuyorum kuru patlıcan dolmasının.

hadi hoşçakal...

canım zamanımı geçirmeye çalışıyorum. Şu bahsettiğin biber kurusu çarlistondanmı oluyor benim izmirden eltim biber kurusu veriyor rengi kırmızı kuru fasulye nohutun içine atıyorum müthiş lezzet veriyor hafif acılık katıyor o hangi biberden kurutuyor sorarım bak merak ettim şimdi
patlıcan ve dolmabiber kurusunuda dolmalık olarak annem kurutup yolluyor, patlıcanın yemeklik kurusunuda yine izmirden yolluyorlar süper oluyor tadı. sağolsunlar. benim kurutmak için çokta müsait değil yerim. Ama kuru olan şeyleri severim aslında şu günlerde kuru domatesle yoğrulmuş etsiz çiğköfte istiyor canım :))

Hanımlar merhaba tekrar,a.s.
yine giremedim ne zamandır, bir bakayım dedim öncelikle Vanilyanın haberleriyle sevindim. Ben leylalık yaparken bir kişinin daha tedaviye başlaması ne güzel.
Vanilyacım, hayırlı olsun tedavin, emeklerin boş çıkmasın inşallah.
Baharnaz, kurs haberini gördüm sevindim. Bende iğne oyasına merak saldım çok fena, arada tımbırdattığım gitarıma mı dönsem yoksa elişi kursuna mı gitsem diye düşünüp duruyorum bu aralar. Senin muayeneye az kaldı herhalde, kolaylıklar dilerim. Güzel haberlerinle yola devam edeceğiz eminim
Denizverdi, sen yine koşturmalar, uğraşılar içindesin gördüğüm kadarıyla. Kolay gelsin çalışkan karınca.
Zarpdeniz, iyi tatiller. Biletini aldın yanılmıyorsam. Bol bol moral topla tedaviden önce.opuyorumnanaktan
Patikler, seninde sanki 1-2 aya kadar yeniden deneyeceğin haberini gördüm gibi. Hayırlısı canım, o zamana kadar moral depola bol boool.sositososito
Deniz, Alabama sizden ne haber?opuyorumnanaktan
Waterss ne haberler? Bebiş nasıl? Öperim.opuyorumnanaktan
Merye, sen bir ara darlandın mı canım? Geçmişi tam okuyamadım, o kısmını bulamadım. bilmiyorumkismile Canını sıkan herneyse Alabamanın tabiri ile "koyver tazyik" miydi neydi işte... sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
Beyaz, biraz daha iyi gördüm seni, nasılsın?kaydirigubbakcemile5
Hanımlar, ismini sayamadığım herkese selamlar...
opuyorumnanaktan a.s.

sabahın ilk günaydını benden.
sabah şerifleriniz hayırlı olsun.nostalji yapayım dedim.
günaydın günaydın günaydın güllera.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

abcdef;hoşgeldina.s.
çalışkan karınca ha.hoşuma gittizemuszemus.

Günaydın kızlar a.s.

DenizVerdi canım inşallah bugün güzel haberlerle gelirim. Gece pek uyumadım çok uykusuzum ama uyuyamıyorum sabah ezanından sonra şöyle birazcık uyumuşum

absinth ayy iğne oyasına bayılırım ( bakmaya, kullanmaya) ama çok ince iş canım ya sen şimdilik müzikle ilgilen daha sonra iğne oyasına devam edersin o yorucu işten yeni çıktın

vanilya iğnelerle aran nasıl?nasıl gidiyor tedavi?

bahar; hadi hayırlı haberle gel

gunaydin,
yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya basladim, haftasonu bir arkadasima surpriz 40 yas partisi ve bir dugun vardi. Her ikisi de igne saatiyle cakisinca bayagi cabaladik hem igneyi olabilmek hem de herseye yetismek icin.
Bizim de hep boyle olur, bir yere cikmayiz sonra boyle ustuste gelir.

Denizverdi ignelere devam dun kontrolde Guvence bey vardi, rahim duvari incelmeye devam ediyor 4.3 !!! ben de ne olacak bu incelme falan dedim, Allahtan klomen dun bitti. Dun hastane o kadar kalabalikti ki pazar gunu olduguna inanamadim, film gibi orasi zaten bir suru hormonu tepesine ziplamis kadin heyheyli sekilde dolasiyor ortada...Guvence bey once biraz ters cevapladi, ama sonra yumurtalar buyudukce duvarin kalinlasmasini bekleriz dedi. Yumurtalar 10 mm cevresinde geziniyorlar, Cetrotide olmaya basladim dun. Bir sonraki kontrol yarin bakalim ne diyecekler.

Absynth, tesekkurler guzel dileklerin icin. Tedaviye baslama isi galiba biraz ilham gibi, geliyor, yapiyorsun. Senin de vardir bir bekledigin zaman. Hayirlisi olsun, saglikla tutsun, saglikla cocuklarimiza kavustursun.

Herkese guzel bir hafta diliyorum.

:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…