gunaydin,
yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya basladim, haftasonu bir arkadasima surpriz 40 yas partisi ve bir dugun vardi. Her ikisi de igne saatiyle cakisinca bayagi cabaladik hem igneyi olabilmek hem de herseye yetismek icin.
Bizim de hep boyle olur, bir yere cikmayiz sonra boyle ustuste gelir.
Denizverdi ignelere devam dun kontrolde Guvence bey vardi, rahim duvari incelmeye devam ediyor 4.3 !!! ben de ne olacak bu incelme falan dedim, Allahtan klomen dun bitti. Dun hastane o kadar kalabalikti ki pazar gunu olduguna inanamadim, film gibi orasi zaten bir suru hormonu tepesine ziplamis kadin heyheyli sekilde dolasiyor ortada...Guvence bey once biraz ters cevapladi, ama sonra yumurtalar buyudukce duvarin kalinlasmasini bekleriz dedi. Yumurtalar 10 mm cevresinde geziniyorlar, Cetrotide olmaya basladim dun. Bir sonraki kontrol yarin bakalim ne diyecekler.
Absynth, tesekkurler guzel dileklerin icin. Tedaviye baslama isi galiba biraz ilham gibi, geliyor, yapiyorsun. Senin de vardir bir bekledigin zaman. Hayirlisi olsun, saglikla tutsun, saglikla cocuklarimiza kavustursun.
Herkese guzel bir hafta diliyorum.
Haftanız aydın geçsin sempatiksalakcinni
bazen bu gibi durumlarda endişelenmiyor değilim.hani birden KK kapansa...yani bilmiyorum birşey olsa.hayal gibi rüya gibi kalacak paylaşımlarCADIARZU
selam kızlar
DenizVerdi canım şimdi geldim hastaneden çok şükür Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış kalp atışını hem gördük hem duyduk 7+2 olmuşuz 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gelin dedi 3 kilo almışım kızdı, şeker problemim olduğu için onada dikkat et dedi t tansiyonum yüksek çıktı,tansiyon takibi yapıcam evde günde 3 kez tansiyonunu ölçüp 10 gün sonra bilgileri getir dedi tabi bu süreçte yükselirse hemen hastaneye gitmeniz lazım dedi. benimki sınırdaymış bakalım hayırlısı canım bebişi görmek pıt pıtlarını görmek ... Sende inşallah bunları yaşarsın canım.
Ayrıca muayenemde 3-4 tane büyük yumurtam vardı bi tarafta diğer taraftakiler küçüktü ama. Bu büyük yumurtaların akıbeti nolcak bakalım
selam kızlar
DenizVerdi canım şimdi geldim hastaneden çok şükür Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış kalp atışını hem gördük hem duyduk 7+2 olmuşuz 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gelin dedi 3 kilo almışım kızdı, şeker problemim olduğu için onada dikkat et dedi t tansiyonum yüksek çıktı,tansiyon takibi yapıcam evde günde 3 kez tansiyonunu ölçüp 10 gün sonra bilgileri getir dedi tabi bu süreçte yükselirse hemen hastaneye gitmeniz lazım dedi. benimki sınırdaymış bakalım hayırlısı canım bebişi görmek pıt pıtlarını görmek ... Sende inşallah bunları yaşarsın canım.
of yaaa ne kötü çıkmış.çoğu çıkmamış kızırmaların kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?