38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canim sagolasin,
senin dualarin ve Allah'in yardimiyla endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Allah'in izniyle insallah hersey yolunda gitsin.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Simdi eve geldik, mutlu huzurlu herseyin yolunda gitmesine dua ediyorum.
Aglamiyorsam da yalvarisim devam ediyor, 'nolur bu sefer hayirlisiyla olsun' :)

çok sevindim vanilya.Allah yüzünü güldürsün.hoşçakal.
çıkacaktım yazmanı bekliyordum.kendine iyi bak anne adayı.

ay ana ocağı ,sağlık ocağı, ana sağlık, bir de ana kucağı var hepsi karıştı tamam araştırayım bakayım. sağol opuyorumnanaktan

gözün aydın.daha da kalınlaşır salıya kadar merak etme o ilaçları boşuna mı veriyorlar. ne kötü bir ayılma o. neyse geçmiş. şimdi moralin iyiymiş sevindim. kaydirigubbakcemile3inşallah yarın güzel haberleri alınca daha da iyi olacak. allahın izniyle bu son deneme olacak. dua ediyorum canım. :Saruboceq:

Vanilya hayırlısıyla güzel güzel döllenirler canım. Sen dua et içini ferah tut nolur. Kötü şeyler düşünme. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım.

şimdi sana vakit hiç geçmez..ahhh ah.bilirim.ne zor anlar.Allah kolaylaştırsın.inşallah şimdi döllenmişler güzel güzel bölünmeye başlamışlardırgeçenlerde de bir arkadaş yazmıştı.Edanur du sanırım niki.seninkine benzer bir şekilde uyanmıştı.daha doğruru o konuşamamış sonrasındada ağlama krizi tutmuş onu.neyse atlatmışsın.ben ilk yeni duyuyorum bu gibi tepkileri.ben kendime geldiğimde çok sancım vardı kasık bölgemde ağrı kesici bir iğne yapmalarını istemiştim.karnı insanın şiş balon gibi oluyor.sanki içinde şişkin bir balon unutmuşlar gibi.

''Yine orta yaştaki erkekler üzerinde yapılan uzun araştırmalar, erkeklerin orgazm esnasında kalp krizi riskini azalttığı bilinen DHEA isimli bir hormon salgıladıklarını göstermiş. ''

bu yazı KK da okurken aldığım bir alıntı.DHEA ile ilgili bir sürü şey söylenmişti.kimi dr lar öneriyor kimisi ise şiddetle karşı çıkıyordu.kimine göre neredeyse bi mucize kimine göre ise bir safsatadan ibaretti.
benim son tedavimi yapan dr da şiddetle önermemişti.bunun bir erkeklik hormonu olduğunu söylemişti .demek doğruymuşCADIARZU
e peki kullananlar şimdi tehdit altında değil mi?CADIARZU
ya peki öneren dr lar...tehdit oluşturmuyorlar mı?CADIARZU

Vanilya hoşgeldin, gözün aydın. Kaç günün stresi vardı üstünde tabi, kötü uyanmışsın ama şimdi iyisindir inşallah...
Senin endometrium da pofidik pofidik olacak inşallah bak görürsün, bol bol dinlen. Komedi filmi filan izle :)
Romantik komedi diye bir film var, pek eğlenceli buldum ben, tavsiye ederim. Eyvah eyvah da pek güzel :)
selamlar.

Vanilya, haberler guzel, insallah embriyolarin guzel guzel bolunur sonrada senin pofidik yataga iyice tutunurlar canim. Endonun kalinlasmasina sevindim, transfere kadar iyice guclenir embriyolarina hazirlanirlar. Hemsireler eminim bu cesit ayilmalara alisiktirlar, bir sorsak kimbilir ne hikayeler anlatirlar.

Senin baslangic ve OPU kac gun surmus oldu? Menegon+Klomen baslamistin 5 yada 7 gun aldin galiba degil mi? Sonra neler aldin bir yazar misin lutfen?

Bence transfere kadar biraz gezin keyifli seyler yapin, bugun de Pazar cok uygun, umarim hava da orada guzeldir.opuyorumnanaktan

Denizverdi, sayende ocaklari, ana sagliklari ogrenmis olduk, sigortam olsa faydali birseylere benziyor ama:sinifsinif:

Baharnaz, sen hamsi ye guzelim, simdi mevsimi degil mi? Benim yerime de ye ben cok severim. cokacimcoook

Gunaydin canim,
OPU ilaclara basladigimin 11. gunu oldu, toplamda 8 menagon igne, 10 tablet klomen, 3 cetrotide oldum. Cok ilginc gecen sefer hem daha yuksek doz hem de daha uzun sureli ilac kullanmistim hem de ayni sayida yumurta toplanmisti. 7 de 5 i kaliteliydi, simdi 7 de 6 diyorlar. Bakalim dollenme nasil olmus bugun arayip ogrenecegim.

Canim bugun bizim ilk evlilik yildonumumuz, bu yuzden birazdan cikip guzel birseyler yapariz aksama kadar.

Vanilya, cokkkk tebrik ederim,a.s. a.s. insallah saglikli bir sekilde gebelik haberinizi de alirsiniz daha da mutlu olursunuz. Bu arada eski ve yeni tedavi sonucun ilginc geldi. Bilgiler icin cok tesekkur ederim, bolunme haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

evlilik yıldönümün kutlu olsun Vanilya.nice yıllaraa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.6 yumurtaya 6 çiçek olsun.içinde açsınlar.şimdi güzel güzel tomurcuklanıyorlardır inşallah.:Saruboceq:

bu arada kaçıncı yıldönümü?
bir soru daha,8 menogon derken 8 kutu mu?öyle demek istedin sanırım.

APTALLIK GENİ BULUNDU
Amerikalı bilim adamlar üzerinde araştırma yaptıkları farelerde bulunan bir geni etkisiz hale getirdi.Bu farelerin,hafızasının güçlendiği ve labirentlerde normal farelere göre daha iyi yön buldukları görüldü.Simpsons ailesi adlı çizgi filmdeki''tembel ve aptal baba'' karakterinden esinlenen bilim adamları bu gene Homer adını vedi.insanlar üzerindede araştırmalarını sürdüren bilim adamları başarılı olursa aptallık tarihe karışacak ve Alzheimmer gibi hastalıklara çare bulunabilecek.

Bu yazı gazeteden bir kupür.ne dersiniz.insanlar için çalışılısa.tembel spermler tembel yumurtalar için de bir umut olabilir mi?yolunu bulamayan spermler için çatlamaya üşenen yumurtalar için......yerimseniben

hihoyyyt
Cok tesekkurler Denizverdi. Bizim daha ilk yildonumumuz, senelerce evlenmeye direnip gec yillarda birbirimizi bulduk biz...ben neredeyse 39 esim 43 yasinda.

menagon 8 gun demek istedim, 2 toz 1 su kullandigim icin 3 kutu + 1 kullanmis oldum.

Bugun aradiklarinda yarin embriyolarin huzurunu kacirmamak icin cikarip bakmayacaklarini ancak 3. gun haber vereceklerini soylediler. Insallah hayirlisiyla tomurcuk tomurcuk buyuyorlardir.

Cok tesekkurler Zarpdenizcim, insallah hepimizin mutlulugu yakinda bebek haberleriyle percinlenecek. Evet eski ve yeni tedavi sonuclari ilginc, umarim boyle devam eder.

Gunaydin Arkadaslarhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…