38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Vanilyacim, hadi hayirlisi senin embriyolar umarim guzel guzel bolunuyorlardir. Aklima geldi yumurtalarin buyukluklerini not etmis miydin?

Bana burada hep Gonal F kullanildi ve onun ozel kalem gibi enjektoru ile igneleri gobekten cok kolay yapmistim. Bana verildiginde de icinde zaten solusyon oluyordu. Menegon'u sanirim sen kendin toz ile siviyi karistirip yaptin cunku ince uclu enjektor bulamadigindan bir ara bahsetmistin. Ben de simdi haliyle dusunmeye basladim cunku ben hic oyle toz-sivi filan karistimadim, icinde hava kabarciklari filan birakmamak gerekiyor, umarim becerebilirim, hos bana daha ne kullanilacagi belli degil de...

Sizin embriyolari rahatsiz etmesinler ki bolunmeleri daha guzel olsun. zemuszemus 3.gun bugun mu oluyor acaba, ilk gunu sayiyorlar mi?

Cicegi burnunda evlilerin insallah yakinda cicegi burnunda bebekleri olacak.:1hug:

Günaydın a.s.

DenizVerdi uyuyamıkaldın ?

ZarpDeniz Yumurta toplandığı gün sayılmıyor canım

Vanilya size güzel bir 1.yıl hediyesi olur inşallah canım dua ediyorum

günaydın kızlar a.s.
günaydın bahara.s.
yok yok uyuya kalmadım.son çayımla burdayımyerimseniben

ah! siz daha çiçeği burnunda yeni evlilermişsiniz.bir ömür boyu mutluluklar.al bir tebrik daha..a.s.

2 toz bir suya göre çok güzel sonuç...7 yumurtaydı değilmi güzel gelişen toplanan da 6 idi.bana bir keresinde 2 toz bir su verilmişti günde.3 tane güzel büyümüştü.bir de niyeyse boyutundan mı görünüşünden mi nedir anlamadım.3üz olabilir kabul edermisiniz diye sormuşlardı.istemediğim takdirde sanırım azaltıcaklardı.uçmuştum o zamanlar...hayat işte.
diğer bir tedavimde de hergün bir kutu idi(375).bundada 8 yumurta oluştu.6sı iyiydi.4ü toplandı.değerlendiriyorumda...
az doz=güzel gelişim...bence çok çok iyi bir durum.ama tabii herkeste nasıl olur bilinmez.
Zarpdeniz;sana da tecrübe oolmuştur.yazdıklarımyerimseniben

tekrar tebrikler.a.s.

ZARPDENİZ
Zarpdeniz;sende kaç kere Gnal f yi kullandılar.yumurta gelişiyormuydu bu ilaçla sende.bende anlaşıldı ki ben bu ilaca cevap vermiyorum.bende Menogon etkili oluyor.bunları da değerlendir.
ben mesela bir daha denermiyim öyle bir şansım olursa asla Gonal Fi istemem.Gonal f i uygulamak isteyen bir yerde de yaptırmam tedavimi.
Menogon iki türlüde kullanılabilen bir iğne.bana hiç göbekten tatbik ettirmediler.evet G onal F kalemli...çok kötü anılarım var Gonal f ile...o yüzden hiç anmak istemiyorum adını.bir hastanede eksik atmışlardı daha doğrusu hiç enjekte etmemişler.deli olmuştumhastaneyi ayağa kaldırmıştım.tedavinin de ilk günü idi.başka hastanelere başvurmuştum birşey olur mu diye ilk gün çok öenmliymişdoz ayarlaması.bir dahaki aya denememi istediler.ama benim tedavi gördüğüm yer devam ettirdi.tabiii sonuç yine fiyasko.benim hepsi ayrı bir macera.kötü deneyimler.kötü şans ...umarım sişzin sizlerin burada ya da nerde varsa sizin olsun ...işleriniz yolunda gitsin.inşallah.

sahi kolun nasıl oldu?daha iyi mi?
kırmızı ışık yandı mı?takvim uyuyormu planına?

2 DOZ demişim düzelteyim.4 DOZ 1 SU idi.edit olmayınca böyle düzelteyim dedim.

DENİZ;iyimisin? uğramamışın sanki

KİNDER,MERYE ;bu ara ses yok sizden

ABCDEF;az uğruyon be arkadaş

HÜLYA;çarşamba idi değil mi dr randevun?

PATİKLER;mesai başladımı amirim.

bu sabah yağmurluydu hava...amann bir şimşek çaktıeyvahedigeldismile soluğu eşimin yanında aldım.şükür şimdi açtı..herkese hoş bir gün olsun.

gunaydin canim,
igneleri kendim yaparim sanmistim ondan igne aradim ama sonra tavsiyelere uyarak gidip bir yerde yaptirdim ignelerimi, cok ta rahat ettim.
karnim sivi toplamadi bu sefer mesela, gonal f te balon gibi hissediyordum ve tedavi bittikten uzun sure sonra da acimaya devam etti. okudugum kadariyla karina yapilan ignede doz yuksekse odem yapiyormus.
Sana da yumusak bir protokol yapacaklarsa menagon+klomen verme ihtimali yuksek. Ben su ana kadar verdigi sonuctan memnunum ama daha kaliteleri bilemiyoruz tabii.
hayirlisi canim, derin bir nefes alip baslayacaksin bir nefeste bitecek sonra insallah.

Canım yumurta sayın gayet güzel. İnşallah döllenirler ve yüzünü güldürürler. Ayrıca evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun canım.

Günaydın canım günaydııııınnnnna.s. evet başladı ama bugün biraz geç başladık, trafik berbattı, 2 damla yağmur yağdı ya....

Vanilya arkadaşım yumurtaların toplanmış inşallah kaliteleri de iyidir.Dediğin gibi bu son olsun inşallah.Kaç tanesi döllenmiş daha öğrenemedin herhalde.Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bir şey dedi mi dr'lar canım.

Evet canım randevum çarşamba ama benim adet yine şaştı.Size bahsetmiştim ya bu son adet çok çok az oldu hem de kapkaraydı hiç kırmızı görmedim diye.Dün akşam bir bel ve kasık ağrısı pespembe bir adet başladı.Tam 14.günde.Şimdi de pek fazla gelmiyor ama rengi kırmızı.Bu şekilde temmuz ayında da olmuştu hatırlarsınız.Hiç hayır değil bu durumlar ama bakalım dr ne diyecek.

denizcim oğluna maşallah ay niye erken doğsun ya niye böyle diyolar ki anlamıyorum.hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah. sanki bu zamana kadar riskler sıkıntılar yaşamışsın da artık rahatlıyacakmışsın gibi halbuki herşey başından beri gayet güzel gidiyor ve gidecekde allahın izniyle. ayrıca 72.5 kiloyla hamile kalıp 5 kiloyla buralara gelmen de almış olduğun vitaminlere rağmen harika vallahi bravo. ben bu maceraya başladğımda 61 kiloydum tedavilerle 66 oldum ve hamile kaldım şimdi 80 i geçtim düşün artık.

vanilya canım inşallah dün yumurtaların ile ilgili güzel haberler almışsındır yazmamışsın gerçi ama bugünde moraliniyi görünüyor. haber yok mu?
inşallah güzel güzel yarın transferin olur bu kez allah gönlüne göre hayırlısını verir canım.
nası yani ya ne diyosun ben anlamadım belki de hayırdır hayır. gecikme yok ama tam gününde regl olmuşsun eğer kesilirse de inşallah hamilesindir. bu kez geç kalmadan belki ilaç kullanıp herşeyi yoluna sokabilirsin önemli olan vakit kaybetmemek değil mi bu pıhtılaşma sorununu halletmek için hülya ne dersin?

herkese günaydın ve çok iyi haftalar kızlarrrrr

denizverdi canım aynen öyle yumak yumak oldum ama nasıl oldum anlamadım valla. ben de rüzgar deniz gibi oğlumu büyütürken vermeyi planlıyorum inşallah. hem yaşlı hem şişko bi anne olmaya hiç niyetim yokkk :)

Alabama, merak etme canim, Mert dogduktan sonra kilonun bir cogu gider, sonra da biraz dikkat edersen toparlanirsin. Guzel ve olgun bir anne olacagiz hepimiz.bayanssulusmile

Hulya, guzelim bu regl sasmalari herhalde yastan oluyor. Bir de tedavi sonrasinda aksamalar oluyor. Neyseki Carsamba doktora gidiyorsun, emin ellerde olacaksin.

Baharnaz nasil bulantilarin, bugun iyi gorunuyorsun.sengözlerimebaksanab

Denizverdi, transfer sayimi yazmamayim, icim karariyor! O yuzden orada soran olursa ILK defa deneyecegiz diyecegim, hakikaten de TR'de ilk defa olacak, bu kulaga daha hos geliyor. zemuszemusHepsinde Gonal F kullandilar, benim yumurta sayim ilkinde 36 idi, en son yapilanda sayi 18'e dusmustu. Ben simdi cok yumurta istemiyorum, az olsun cok kaliteli olsun. O nedenle de bana "size soft bir stimulasyon deneyecegiz" dediler. Daha once taze sikluslarda OHSS de olustu, o yuzden umarim bu seferki soft ile oyle bir sikinti yasamam. Gonal F bende etkiliki bu kadar yumurta olustu ama artik cicegi burnunda 40 oldum, bakalim yenisi nasil olacak hep birlikte gorecegiz. Dun doktoruma mail yazmistim, benim transfer bayrama denk geliyor diye daha once calisacaklarini bir sorun olmayacagini soylemisti. Dun de bana " Sizin hamile kalmaniz bizim bayramimiz olacak" diye yazmis, cok sevindim.sositososito

Kolum simdilik iyi, agir bir sey kaldirmiyorum, sagol canim. Ben planlari yaptim ama umarim benim takvimime uyarlar, uymazsa da tekrar uydurmaya calisacagim.

Vanilya, duruma gore ben de belki hastanede yaptiririm. Odem olmadigina da sevindim, simdi agrin sancin yok degil mi? Yuksek dozun yumurta kalitesine ve ayni zamanda endoya da olumsuz etkisi var, o yuzden soft olmasi cok daha iyi olacak. Endo olcumu icin bir daha gitmene gerek yok sanirim, yukselmeye devam ediyordur. Yarin
3.gun olacak, Baharnaz ilk gun sayilmiyor diye yazmis. Hakkinizda hayirlisi olsun canim.opuyorumnanaktan

merhaba :1hug:
evet canım biraz daha iyiyim bulantım var ama çok şükür çıkarmıyorum bugün demeye bile korkuyorum ne kadar sarsıcı bir bulantı bu böyle.

sen nasılsın

Baharnaz, iyi sevindim canim, tamam o kelimeyi kullanmiyoruz!

Ben iyiyim bugun ise basladim, gecen hafta tatildik. Ayni zamanda bugun mudure Ekim sonunda isten ve ulkeden ayrilacagimi soyledim, soka girdi, yarina kadar toparlar herhalde...Simdi burada en guzel mevsim basliyor, agaclarin yapraklari kirmizidan, turuncuya, yesile, kahveye, sariya donuyor. En cok sevdigim mevsim sonbahar burada, neyse Istanbul' a gelmeden biraz gorebilcegim cunku TR'de bildigim kadariyla bu renkler yok, cunku biz de "Maple Agaci" yok. Ona benzeyen gunluk agaci var ama o da sonbahar da kirmiziya donmuyor. Yakinda gun saymaya baslayacagim, az kaldi.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…