artık bir doktora gitmen şart oldu. inşallah kist falan yoktur ya da hormonlar çok delirmemiştir. bakalım dr ne diyecek 2 gün kaldı.Evet canım randevum çarşamba ama benim adet yine şaştı.Size bahsetmiştim ya bu son adet çok çok az oldu hem de kapkaraydı hiç kırmızı görmedim diye.Dün akşam bir bel ve kasık ağrısı pespembe bir adet başladı.Tam 14.günde.Şimdi de pek fazla gelmiyor ama rengi kırmızı.Bu şekilde temmuz ayında da olmuştu hatırlarsınız.Hiç hayır değil bu durumlar ama bakalım dr ne diyecek.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bir sonrakini bebeğinizle kutlarsınız. transfer salı mı olacak birşey dediler mi?gunaydin canim,
igneleri kendim yaparim sanmistim ondan igne aradim ama sonra tavsiyelere uyarak gidip bir yerde yaptirdim ignelerimi, cok ta rahat ettim.
karnim sivi toplamadi bu sefer mesela, gonal f te balon gibi hissediyordum ve tedavi bittikten uzun sure sonra da acimaya devam etti. okudugum kadariyla karina yapilan ignede doz yuksekse odem yapiyormus.
Sana da yumusak bir protokol yapacaklarsa menagon+klomen verme ihtimali yuksek. Ben su ana kadar verdigi sonuctan memnunum ama daha kaliteleri bilemiyoruz tabii.
hayirlisi canim, derin bir nefes alip baslayacaksin bir nefeste bitecek sonra insallah.
evet benim rahat dr bile sinir bozuyor bazen. yok hareket ediyor değil mi yok şu kadar hafta geçsin. bir de allahtan herşey iyi gidiyor.denizcim oğluna maşallahay niye erken doğsun ya niye böyle diyolar ki anlamıyorum.hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah. sanki bu zamana kadar riskler sıkıntılar yaşamışsın da artık rahatlıyacakmışsın gibi halbuki herşey başından beri gayet güzel gidiyor ve gidecekde allahın izniyle. ayrıca 72.5 kiloyla hamile kalıp 5 kiloyla buralara gelmen de almış olduğun vitaminlere rağmen harika vallahi bravo. ben bu maceraya başladğımda 61 kiloydum tedavilerle 66 oldum ve hamile kaldım şimdi 80 i geçtim düşün artık.
herkese günaydın ve çok iyi haftalar kızlarrrrr
bayramda da onlar çalışırlar. hem takip hem opu hm transfer için nöbetçileri olur merak etme. ben doğumda ne yapacağım acaba benim dr dünyanın hangi köşesinde olacak? aman daha erken gelmesin de. müdürünün şokona çok güldüm :jeyyar:Baharnaz, iyi sevindim canim, tamam o kelimeyi kullanmiyoruz!
Ben iyiyim bugun ise basladim, gecen hafta tatildik. Ayni zamanda bugun mudure Ekim sonunda isten ve ulkeden ayrilacagimi soyledim, soka girdi, yarina kadar toparlar herhalde...Simdi burada en guzel mevsim basliyor, agaclarin yapraklari kirmizidan, turuncuya, yesile, kahveye, sariya donuyor. En cok sevdigim mevsim sonbahar burada, neyse Istanbul' a gelmeden biraz gorebilcegim cunku TR'de bildigim kadariyla bu renkler yok, cunku biz de "Maple Agaci" yok. Ona benzeyen gunluk agaci var ama o da sonbahar da kirmiziya donmuyor. Yakinda gun saymaya baslayacagim, az kaldi.fisfisfis
Evet canım randevum çarşamba ama benim adet yine şaştı.Size bahsetmiştim ya bu son adet çok çok az oldu hem de kapkaraydı hiç kırmızı görmedim diye.Dün akşam bir bel ve kasık ağrısı pespembe bir adet başladı.Tam 14.günde.Şimdi de pek fazla gelmiyor ama rengi kırmızı.Bu şekilde temmuz ayında da olmuştu hatırlarsınız.Hiç hayır değil bu durumlar ama bakalım dr ne diyecek.
Denizverdi, transfer sayimi yazmamayim, icim karariyor! O yuzden orada soran olursa ILK defa deneyecegiz diyecegim, hakikaten de TR'de ilk defa olacak, bu kulaga daha hos geliyor. zemuszemusHepsinde Gonal F kullandilar, benim yumurta sayim ilkinde 36 idi, en son yapilanda sayi 18'e dusmustu. Ben simdi cok yumurta istemiyorum, az olsun cok kaliteli olsun. O nedenle de bana "size soft bir stimulasyon deneyecegiz" dediler. Daha once taze sikluslarda OHSS de olustu, o yuzden umarim bu seferki soft ile oyle bir sikinti yasamam. Gonal F bende etkiliki bu kadar yumurta olustu ama artik cicegi burnunda 40 oldum, bakalim yenisi nasil olacak hep birlikte gorecegiz. Dun doktoruma mail yazmistim, benim transfer bayrama denk geliyor diye daha once calisacaklarini bir sorun olmayacagini soylemisti. Dun de bana " Sizin hamile kalmaniz bizim bayramimiz olacak" diye yazmis, cok sevindim.sositososito
Kolum simdilik iyi, agir bir sey kaldirmiyorum, sagol canim. Ben planlari yaptim ama umarim benim takvimime uyarlar, uymazsa da tekrar uydurmaya calisacagim.
Baharnaz, iyi sevindim canim, tamam o kelimeyi kullanmiyoruz!
Ben iyiyim bugun ise basladim, gecen hafta tatildik. Ayni zamanda bugun mudure Ekim sonunda isten ve ulkeden ayrilacagimi soyledim, soka girdi, yarina kadar toparlar herhalde...Simdi burada en guzel mevsim basliyor, agaclarin yapraklari kirmizidan, turuncuya, yesile, kahveye, sariya donuyor. En cok sevdigim mevsim sonbahar burada, neyse Istanbul' a gelmeden biraz gorebilcegim cunku TR'de bildigim kadariyla bu renkler yok, cunku biz de "Maple Agaci" yok. Ona benzeyen gunluk agaci var ama o da sonbahar da kirmiziya donmuyor. Yakinda gun saymaya baslayacagim, az kaldi.fisfisfis
evet hülya senle bende var galiba bişeylerkafamçokkarıştıartık yaştanmıdır havalardan mı sıcaklardan mı kistten mi artık hernedense değişiklikler oluyor adetlerde.benim de geçen ay bir tuhaf oldu.bir damla ile başladı sonra hergün bir damla.dedim herhalde menopoza gireceğim.ya da kiste benzettikleri bişey vardı.artık ondanmıdır.bir hafta hergün leke tarzında.sonrasındada sanki yeni adet başlıyormuş gibi bir söküldüm.toplamı sayarsak 13 14 gün.kan sulandırıcı da kullanıyorum ya.ondan mı dedim.dr la görüştüm.ilgisi olmadığını bir kadın doğumcuya görünmemi söylemişti.ben de bir dahaki ayı göreyim dedim kendi kendime sonrasına bakarım.en az 6 ayım dolmadan bir k d cu görmek istemiyorum.bugün de 2nci günüm..şükür bugün gelmeye başladı.bu ay da kurtardım!
hadi seninkinin sebebi çarşambaya belli olacak.inşallah çok önemli bir şey değildir.olağan birşey olsun.hani nadiren şaşar ya... onun gibi birşey olsun.ben bazen senden kimyasaldan şüpheleniyorum.eski zamanda yazdıkların geliyor aklıma da..
DenizVerdi canım ya evlilik programı var ya atv o açık ama ben pc başındayım yemekteyizde şimdi birşey canım çeker izlemeyim yapamam eşimde evde yokki ona yap desem gerçi yapar dün bir kurufasulye pilav yapmıştı süper ama ben :sinifsinif: balkonda yemeğin pişmesini bekledim kokudan dolayı sonrada sofraya geldim ama çok zor
tatlı aşerme gelmişti geçen haftalarda oda turşu ve yaprak sarmasıydı gerçekten yiyemedim diye başıma ağrılar girmişti şimdilik öyle şiddetli birşey yok
Deniz Bulut İnşallah doğumun vaktinde olur canım
bende bu gidişle şu geçsin bu geçsin diye diye tickerı doğuma yakın ancak yapabileceğim herhalde :))
tamam tamam .istediğini izle en taza hamile..pabucun yakında dama atılacak haaa.bak Vanilya geliyor.Sahi
Vanilya;daha bir haber yok değil mi?
inan seni çok iyi anlıyorum bahar.ben bir kere hamile kalmıştım.ben de kendi pişirdiğimi yiyemezdim.ama dışarıdan biri birşey verdi mi öyle tatlı geliyordu ki...hatta bir keresinde bana misafir gelmişti.( o zamanlar eltim alt katımda oturuyordu)misafirler bende yediler ben aşağı gidip orada karnımı doyurup gelmiştim..yaaa.
bir de açım diye söylenirdim.eşim dışarıdan hazır birşey almıştı.inan ilki iyiydi.ikincisi kokmuştu :)
işte öyle pis bişey...insanın inanası gelmiyor.ama ne desen inanırım.canı diş macunu çekeni bile duydum ben.:roflol:
DENİZ;sende hiç bişey olmamıştı değil mi?olmamıştı.olsa yazardın.CADIARZU
Ne zamandır bir şeyler yazmıyordum belki tepkiydi benimki ama yinede size güzel bir fıkra:))))
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar:
Sevgi.........lim,Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu. Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü.
Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
ÖptümBiricik eşin
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için birsütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve buyüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor.
Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlumAslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersin ki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen
Gunaydin Arkadaslara.s.
Esim biraz hasta grip oldu, bende hasta olmak ve olmamak arasindayim. Sanirim en sonunda bana da gececek, bugun hapsiriklar basladi, kendimi halsiz hissediyorum.
Hulyacim neyseki yarin doktora gidiyorsun, kist olsa bile cozumu de var, o yuzden cok endiselenme, hamilelik oncesi tam bir kontrol altinda olursun sonrada denemelere baslarsiniz canim.
Vanilya, nasilsin?
Deniz Bulut, masallah hamileligin ayagindaki alci disinda iyi geciyor. Tatli yemeyi istememe duygusunu cok sevdim umarim ben hamile kalinca bana da gecer.
Denizverdi, eminim simdi okullarda resim dersinde sonbahar resimleri ciziyorlardir, sahi kurstan haber var mi bu arada? Evet, kendimi Turk doktorlarinin ellerine birakacagim, umarim bu sefer sonuna kadar basariyi yakalariz.:Saruboceq:
Alabama, esinle bebek bakimi kursuna gidecektiniz basladiniz mi?
Bahardeniz, ben de kurufasulye, pilav pisirmistim dun, ne tesaduf...
Bluestar, Babydeniz, Limon Kabugu, asagi yukari ayni zamanlarda gelmislerdi ama simdi kayboldular. Bluestar yine bekleriz, tedavi var mi yakinlarda?
Patikler, Absynth, Merye,Beyaz,Kindersms,kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?