38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZarpDeniz işten izin alıp ayrılmadan gelme şansın yoktu sanırım canım hayırlısı olsun zaten sonrasında da dönünce devam etmiycen için yerimseniben
Ne güzel her renge dönen ağaçları görmek, hışır hışır yapraklara basa basa yürümek burda çok zor canım İstanbulda ama Karadeniz tarafındada sonbaharda rengarenk ağaçları görmek mümkün o dağlarda. Dediğin ağaç yoktur herhalde.

artık bir doktora gitmen şart oldu. inşallah kist falan yoktur ya da hormonlar çok delirmemiştir. bakalım dr ne diyecek 2 gün kaldı.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bir sonrakini bebeğinizle kutlarsınız. transfer salı mı olacak birşey dediler mi?

evet benim rahat dr bile sinir bozuyor bazen. yok hareket ediyor değil mi yok şu kadar hafta geçsin. bir de allahtan herşey iyi gidiyor. yoksa ne derdi allah bilir. 34. hafta kontrole çağırdı sonrası daha sık çağırır herhalde. az kalmış olacak eyvahedigeldismile ay hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımızda görsek. :Saruboceq: kiloyu hem boşver hem de daha çok almamaya çalış. ben 72,5 ile hamile kaldım. korkumdan zaten şişmanım diye çok yememeye çalıştım. tatlı falan da canım istemeyince zor olmadı. inşallah kalan süre de böyle geçer. sonrası nasıl olsa koştururken hızlı bir şekilde vereceğiz. yeterki eve tatlı sokmayalım ve sağlıklı beslenelim.

bayramda da onlar çalışırlar. hem takip hem opu hm transfer için nöbetçileri olur merak etme. ben doğumda ne yapacağım acaba benim dr dünyanın hangi köşesinde olacak? aman daha erken gelmesin de. müdürünün şokona çok güldüm :jeyyar:

baharnaz inşallah daha iyisindir. demesi kolay diyeeksin de 12-14. haftalar arası bu sıkıntılar geçiyor. hala ticker yapmamışsın?

evet hülya senle bende var galiba bişeylerkafamçokkarıştıartık yaştanmıdır havalardan mı sıcaklardan mı kistten mi artık hernedense değişiklikler oluyor adetlerde.benim de geçen ay bir tuhaf oldu.bir damla ile başladı sonra hergün bir damla.dedim herhalde menopoza gireceğim.ya da kiste benzettikleri bişey vardı.artık ondanmıdır.bir hafta hergün leke tarzında.sonrasındada sanki yeni adet başlıyormuş gibi bir söküldüm.toplamı sayarsak 13 14 gün.kan sulandırıcı da kullanıyorum ya.ondan mı dedim.dr la görüştüm.ilgisi olmadığını bir kadın doğumcuya görünmemi söylemişti.ben de bir dahaki ayı göreyim dedim kendi kendime sonrasına bakarım.en az 6 ayım dolmadan bir k d cu görmek istemiyorum.bugün de 2nci günüm..şükür bugün gelmeye başladı.bu ay da kurtardım!

hadi seninkinin sebebi çarşambaya belli olacak.inşallah çok önemli bir şey değildir.olağan birşey olsun.hani nadiren şaşar ya... onun gibi birşey olsun.ben bazen senden kimyasaldan şüpheleniyorum.eski zamanda yazdıkların geliyor aklıma da..

hımmm afedresin.ben her seferinde aynı ilacı verdiklerini bilmiyordum.ben farklı ilaçlar da kullanmıştım.Gonal F ,Merional,Menogon ,Femara,SAİZEN(BÜYÜME HORMONU)gibi..medem çok yumurtan oluyor,e hamilelikte yakalanmış.bence orada anlamamışlardır.sen bizim ellere güvenATATÜRK. bile ne demiş.'' beni Türk dr larına emanet edin ''demiş.bu sefer olacak gibi geliyor bana.ayyy.ne sevinirim.en sonunda olursa.inşallah...inşallah.. bu yolda yürüyen herkese hayırlısından.

Kasımda burda olacağına göre o zamana kadar burada da başlar ağaçlar yavaş yavaş dökülmeye.ama burda maalesef kel ağaçları görürsün.yaprakları da ancak yerde.onlarıda çöpçü alır süpürür.yerdeyken gördün, gördün.yaprak dedin de ilkokulda yaprak koleksiyonu yaptırırlardı.kartona yapıştırırdık.her çeşidini.hey gidi günler.gözümün önünde canlandılar.ben hep yardım alırdımdelikafadulden

abcdef nerelerdesin.evdemisin?bak yemekteyiz başlıyacak kafan dağılır biraz.

bahar cım. sen de izleyebilirsin ama canın çekmesin.sonra .ben şimdi izliyeceğim.kendine iyi bak.kötü bulantılar gitsin.tatlı aşermeler gelsin.opuyorumnanaktan

Denizverdi canım ben de kistten şüpheleniyorum.Hormon testi de yaptırmıştım ya geçen adetten sonra.Büyük ihtimal bana doğum kontrol hapı verecek çünkü bu düzensizlik temmuzdan beri var bende.Benim aynısı temmuzda da olmuştu.Temmuzun başında hiç gelemeyen adet öyle damla damla zaten 1 haftayı geçiyor.Onun üstüne 17.gün bir adet daha oldum.Şimdi de hiç gelemeyen adetten 14 gün sonra 2. adeti gördüm.Bakalım çarşamba dr ne diycek.

DenizVerdi canım ya evlilik programı var ya atv o açık ama ben pc başındayım yemekteyizde şimdi birşey canım çeker izlemeyim yapamam eşimde evde yokki ona yap desem gerçi yapar dün bir kurufasulye pilav yapmıştı süper ama ben :sinifsinif: balkonda yemeğin pişmesini bekledim kokudan dolayı sonrada sofraya geldim ama çok zor
tatlı aşerme gelmişti geçen haftalarda oda turşu ve yaprak sarmasıydı gerçekten yiyemedim diye başıma ağrılar girmişti şimdilik öyle şiddetli birşey yok

Deniz Bulut İnşallah doğumun vaktinde olur canım
bende bu gidişle şu geçsin bu geçsin diye diye tickerı doğuma yakın ancak yapabileceğim herhalde :))

hulya geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır

DenizVerdi madem sende de regl sıkıntısı var önümüzdeki ay mutlaka dra görün canım niye böyle yapıyorsun önlemini almış olursun önceden

tamam tamam .istediğini izle en taza hamile..pabucun yakında dama atılacak haaa.bak Vanilya geliyor.Sahi

Vanilya;daha bir haber yok değil mi?

inan seni çok iyi anlıyorum bahar.ben bir kere hamile kalmıştım.ben de kendi pişirdiğimi yiyemezdim.ama dışarıdan biri birşey verdi mi öyle tatlı geliyordu ki...hatta bir keresinde bana misafir gelmişti.( o zamanlar eltim alt katımda oturuyordu)misafirler bende yediler ben aşağı gidip orada karnımı doyurup gelmiştim..yaaa.
bir de açım diye söylenirdim.eşim dışarıdan hazır birşey almıştı.inan ilki iyiydi.ikincisi kokmuştu :)
işte öyle pis bişey...insanın inanası gelmiyor.ama ne desen inanırım.canı diş macunu çekeni bile duydum ben.:roflol:

DENİZ;sende hiç bişey olmamıştı değil mi?olmamıştı.olsa yazardın.CADIARZU

Ne zamandır bir şeyler yazmıyordum belki tepkiydi benimki ama yinede size güzel bir fıkra:))))

Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar:
Sevgi.........lim,Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu. Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü.
Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
ÖptümBiricik eşin

Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için birsütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve buyüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor.
Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlumAslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersin ki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen

yok benim ne canım birşey çekti ne birşeyden iğrendim. bulantım ve koku hassasiyetim de olmadı. çok sevdiğim tatlıları da canım istemedi. benim canım hamile kalmadan daha çok şey çekerdi. hamile kaldım normal insana döndüm.:roflol:ay doğumdan sonra da böyle kalırım inşallah yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tepki mi?ne tepkisi?CADIARZU

Gunaydin Arkadaslara.s.

Esim biraz hasta grip oldu, bende hasta olmak ve olmamak arasindayim. Sanirim en sonunda bana da gececek, bugun hapsiriklar basladi, kendimi halsiz hissediyorum.

Hulyacim
neyseki yarin doktora gidiyorsun, kist olsa bile cozumu de var, o yuzden cok endiselenme, hamilelik oncesi tam bir kontrol altinda olursun sonrada denemelere baslarsiniz canim.

Vanilya, nasilsin?

Deniz Bulut, masallah hamileligin ayagindaki alci disinda iyi geciyor. Tatli yemeyi istememe duygusunu cok sevdim umarim ben hamile kalinca bana da gecer.

Denizverdi, eminim simdi okullarda resim dersinde sonbahar resimleri ciziyorlardir, sahi kurstan haber var mi bu arada? Evet, kendimi Turk doktorlarinin ellerine birakacagim, umarim bu sefer sonuna kadar basariyi yakalariz.:Saruboceq:

Alabama, esinle bebek bakimi kursuna gidecektiniz basladiniz mi?

Bahardeniz, ben de kurufasulye, pilav pisirmistim dun, ne tesaduf...

Bluestar, Babydeniz, Limon Kabugu, asagi yukari ayni zamanlarda gelmislerdi ama simdi kayboldular. Bluestar yine bekleriz, tedavi var mi yakinlarda?

Patikler, Absynth, Merye,Beyaz,Kindersms,kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hatta erkenden herkese günaydınlar.bu gece iki yerden sinekmi ısırdı ne uyandırdı beni.önce kolonyaladım baktım kaşıntıdan duramıyorum girdim duş aldım.
hocayı beklesem de kılamam ya dua edebilirim amayerimseniben

Zarpdeniz;eşine ve sana geçmiş olsun.tavuk suyu tavuk suyu.bir eczacıdan almıştım tarifini.tüpte iken hasta gibiydim.tüp zamanında da başka ilaç vermiyorlardı.aman sende dikkat.bir engel daha çıkmasın.bir ön koruma olarak.iki büyük tavuk butunu alıyorsun.derisini çıkartıyorsun ama.düdüklüye koy.yanında büyüklüğüne göre sen ayarla bir ya da iki soğan koy.(bütün)pişir.tavuğunu ye suyunu iç.yerken üzerine karabiber bir de limon.tamam.bişeyciğiniz kalmaz.soğanı ister ye ister yeme.ben yiyorum.yabancı ülkelerde antibiyotik olarak yapıyorlarmış bunu.vücut direncini artırmak için.siz de dışarıdasınız büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama yazmadan edemedim yine.

bu arada kuru fasülye pilav muhabbeti mi olmuş.bahar mı yazmış?Allah Alah...yine mi dikkat eksikliğim var benim. bu ara pek te girmedim yok onu taşı yok bunu al pişir derken.test bile çözemedim kaç zamandır.zaten benimde bu aralar canım çok kuru istiyor.bak şimdi...cokacimcoook

dün yapraklarla ilgili öyle yaınca çok güzel rsimler buldum.kırmızı kırmızı yaprakları olan.buraya kopyalamayı beceremedim.yoksa hediye edecektim sana.

kurs daha başlamadı.ama beni ya aramazlarsa endişesi başladı.boşta duramam.muhakkak bişey yaparım.yapmalıyım.yeni sınav tarhi di belli oldu.kpss sınavını.kasım sonu gibi.biraz az sıkabilirim kendimi bu konuda.kısa süre kaldığını bilmek te geriyordu.

evet yaa.bluestar..yoksa ''tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış ''mı olmuş.Zarpdeniz doğru hatırlıyor.seninle birlikte bir kaç arkadaş daha gelmişlerdi sonra bir daha uğramadılar.fıkra güzeldi ama.eşime de okudum.birlikte de güldüm.saçlarımı kurutayım.
alın eski dörtlüklerden

uyuyun güzeller uyuyun
datlı uykularda uyuyun
ben duamı ederim
????*??
burdan sonrasını unutmuşum .kısacası Denizverdi derki;güller tatlı tatlı uyuyun siz ben size dua ederim.sabaha görüşüüüüüüz.

Günaydın kızlar

Günaydın DenizVerdi canım duların için saol. Ben senin saatinde uyanıp tekrar uyuyup Hocanın sesiyle uyanıyorum canım Maşallah sende geçmi yatıyorsun erkenmi yatıp erkenmi yatıp erkenmi kalkıyorsun anlayamadım :)
Canım senin hamileliğin ne kadar sürmüştü.
Bulantısı pat diye kesilen oldumu?

bluestar neden sitemlisin?

ZarpDeniz benide bahardeniz yaptın :)) Baharnazı andırıyor. Orda kurufasulye daha çok gider hava hep yağmurlu ya

ZarpDeniz eşine geçmiş olsun Allah şifasını versin canım. Sende bol bol vitaminli şeyler ye tam seyehat öncesi sağlığına dikkat et.

Vanilya inşallah bugün güzel haberler verirsin canım

Gunaydin,
dun bir haber yoktu 2. gun diye cikarip bakmadilar bakalim bugun 3. gun habere gore ya bugun transfer, ya yarin ya da persembe olacak.
Merakla saatlerin gecmesini bekliyorum bakalim bizim yumurcaklar ka tane bolunmus, kacinci kalite olmus.

Zarpdeniz'cim kendine ve esine hemen birseyler yap. Denizverdi guzel soylemis dogal antibiyotik tarifini. Ben de soyle bir cay onerecegim cok iyi gelir, 1 dilimlenmis elma, 2 tarcin cubugu, 1 limon yariya kesilmis halde, biraz ihlamur, karanfil tanesi, zencefil koku birkac tane guzelce suya koyup kaynatiyorsun sonra yumusamis limonlari icine sikiyorsun suzup balla tatlandirip bol bol bundan icin cok iyi gelir.

Bugun cok is var, bir suru yemek yapacagim sedigim seyleri ki bir kismini dondurayim en azindan 4-5 gunluk yemek olsun diye.
Ananas aldim butun ki ortasiyla birlikte yiyecegim icinde tutunmaya yardimci bir enzim var diye biliyorum, bogurtlen yapragi aldim cayini kaynatip icecegim.
Bir suru portakal greyfurt aldim suyunu sikip icmek icin.
Baska oneriniz var mi tutunmaya yardimci diye bildiginiz?
Hemsiremi ayarladim eve gelip ignemi yapacak her gun. Simdilik niyetim 5 gun evden cikmamak, sonra yavas yavas cikarim belki artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…