- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Alabama Maşallah az kalmış bebişine kavuşmana canım
sabırla 12.haftanın bitmesini bekliyorum haftaya kayınvalidemler gelcek bitse iyi olur
DenizVerdi aktif görünüyorsun ama çıkmışta olabilirsin canım hadi hayırlısı inşallah kan sonucun iyi çıkar
Deniz Bulut sürekli börek yiyesinmi var ?
Denizverdi, evet canim dun seni kacirdim biraz, olsun bugun yakalarim diye actim ama yoksun hatta kimse yok... Cenazesi olanlarin baslari sogolsun, sen de yardim etmissin iyi olmus. Reglim basladi, 2 Kasim'da bir aksilik olmazsa oradayim, hem de sabahin 5:30'unda.kafamçokkarıştı Cok enerjik degilim aslinda, cok yorgunum desem daha dogru olur, hem kafam cok yorgun hem de bedenim. Orada umarim dinlenebilecegim.
Zarpdeniz hadi hayırlı olsun adetin zamanında geldi demek ki?İnşallah canım bu kez bebeğin seni bekliyordur da mücdeyi verirsin bize.Yorgunluğunda geçer inşallah yakında.Senin tabi taşınmayla aynı zamana denk gelmesi iyi olmadı.Kendi kendine doğal yoldan ikiz hamile kalmak çok güzel bir şey olmalı.Harika bir olay.İnşallah Allah sana da ikiz verir canım.
Deniz sabah baktım ben bir geçmişe üyeliğin iptal edilmiş çok şaşırdım tabi ne oldu diye ama dönmüşsün ne güzel.Çok az da zamanın kaldı tabi bibiline kavuşmana heyecan artıyordur zaman yaklaştıkça.
Alabama sen de uğramışsın senin de az kaldı iyi bakın kendinize.Son günlerin de kıymetini bilin bu günlerin.Çocuk doğunca bugünlerinizi arayabilirsiniz.
Baharnaz bulantı kötüdür ben hemen hemen 9 ay çektim onu.Her sabah aç karına istifra ettim ben doğuma kadar.Ama ilk 3 aydan sonra bariz bir şekilde azalıyor.
Denizverdi canım tahlillerin iyi çıkmış sevindim.Kurs deneyimlerini takip ediyorum harika bilgiler.İnşallah yakında sen de belki bebeğine kavuşursun da tatbikatı kendi bebeğinde yaparsın canım.
Patikler,cans,altınyunus,merye sizler nasılsınız kızlar.
Şimdi gelelim bana.ben dün İstanbuldaydım.Kalan tahlillerimi tamamladım.Geçen hafta hani bahsetmiştimya pıhtılaşma testlerimden biri kalmıştı onun için dışarıda bir laboratuvara kan vermiştim.Onun sonucu da çarşamba günü belli olmuştu.Dün onu da aldım.şu anda bütün tahlillerim tamamlandı.Pıhtılaşma testlerinden mthfr 1298 geni heterozigot mutasyon çıktı.Düşüklerin hepsinin sebebi de bulunmuş oldu yani.Lupus negatif çıktı.Yanlız kardiyopolin IGm'lerde de bir problem var sanırım.Artık dr değerlendirecek.Ondan birşey anlayamadım yani.
hadi DENİZ yağmurun olayım yerimseniben
gelsene gelsene.aklinialirimsmile
hülya nedeni bulundu inşallah bundan sonrakini kucağına alacaksın. doğal yoldan olursa diye günlük aspirin vs verdiler mi?
bak gelirsem fırtınan da olabilirim alsanaalsanasmile:mymeka:
baharnaz 13-14. haftalar gibi biter bulantıların artık azalır da. sık dişini.
Selam
DenizVerdi canım hayırlıısıyla tedavin sonuçlanır 3 ayın kaldı sanırım. Bugün tenbellik gününmüş iyi hadi bakalım. Akşamda da devam etsin bencede. mutfağada girme hava yağmurlu da değil bugün. Kişisel gelişim kursunda neler yapıyorsun?
benim bugünkü kursun içeriği kadın genital organ ve erkek genital organ yapısını anlatı hocamız :)
ZarpDeniz sana şimdiden duaya başladım canım hayırlısıyla gelip tedavine başlamanı istiyorum sabırsız cümlem yanlış anlaşıldı galiba canım sırada sen varsın inşallah arkadaşların için verdiğin güzel haberleri kendin içinde buraya yazarsın canım. Sağlıkla, sevinçle opuyorumnanaktan
Selam kızlarrr ben geldimmmm
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama kimseler yok
canlarım ben geldim tatilden 2 hafta oldu işe başladım ama KK yı ofiste yasaklamışlar güm içersinde hiç açamadım bide üstüne tatilden sonra malesef burada hava sıcaklıkları çok düştüğünden ben atlet şort gzerken bide geldimki burda mont pantolon olmuş tabi adapte olana kadar şifayı kaptık 10 gündür boğaz burun öksürük mahvoldum:2: :2: :2: ancak kendime geldim sizi kontrol etmeye geldim şööyle bi bakınayım hamileler artmış mııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 sürprizler var mıııı kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni sositososito sositososito
hamillerimin her şeyi yolunda mııı sositososito sositososito denizbulutcumm :lepi:
alabamam sositososito:lepi:
zarpdeniz geliyomusunnn sositososito sositososito
denizverdiii şekerimm her şey yolunda dimii hamarat kadınım sositososito:lepi:
baharnaz yapmışın tickerını süper sositososito:lepi:
merye tatlım sen nasılsın?
yeniler varsa onlarda hoşgelmişşş sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?