- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
aman da aman.DENİZ ANNEnin canı börek çay mı istemiş.kimbilir.belki bir gün ayarlanabilir?
sağol Deniz,dostlar sağolsun.Allah kalanlara hayırlı ömür versin.
ne korkuyorsun kız.gelir alırım bibilini haa..biliyorsun zaten niyetine girdim.sen de rahat edersin ben de.ama ben hep kız istemiştiiiiimmm.neyse onunda kolayı var.çeker çeker kurtuluruz.:roflol::roflol:
ZarpDeniz niye geçirmemişim o hastalığı bilmiyorum toxoplazmayada bağışıklığım olmaması garip köyde yetişmiş biri oolarak, kızamıkçığı geçirmemde garip çünkü o zaman aşı nerdeydi her çocuk gibi bütün hastalıkları yaşıyorduk. Şimdiki gibi pat buna aşı pat şuna aşı olmuyordu. neyse az kalmış toparlanma işleri bitmek üzere anladığım kadarıyla canım inşallah herşey vaktinde olur ve sende vaktinde burda başlarsın hayırlısıyla
bulantılarım ne zaman geçicek bilmiyorum ?
artık bulanmazsam kafam bulanıcak ? :))
Günaydın a.s.
DenizVerdi günaydın bu çiçekler sana kahvaltı sofrana canım a.s.
bak hala börek diyor. hamileler toplanıp evi basacaz ona göreklava:
çekeceksen de vermem pipilimi. ben de hep kız istemiştim o nedenle kesin erkek olur diyordum. hiç şaşırmadım valla dr erkek diyince. tesellisi de hazırdı. bu yaştan sonra kızda aklım kalırdı erkekler nasıl olsa hep 10 ayakları üstüne düşüyorlar. olsun da canım kız olsun erkek olsun sağlıklısı olsun hayırlısı olsun.
bas ın göbişler basın.beni bir tepsi börekle mi korkutacaksınız?hhahahhahaha bak yine dedimdelikafadulden
eee sende ne öyle ne böyle.hem ne yapıcam de. biz de sana yol gösteriyoruz.ver bana diye.sonra da vermem de vermem.o zaman sızlanma bakıyiiim.paşa paşa büyüt bibilini.ben de arada gelir kedi gibi bakarım....benimki gelene kadar. yerimseniben
gidiyorum ben....biraz tembellik yapayım. açılamadım bu sabah..sofra da duruyor ama.hava da tam uyku havası.oda da soğuk.eee ne duruyorum ben.
biz iyiyiz hayatım çok şükür hadi sabret bi hafta iki haftaya bulantın geçer. üç ay dolunca genelde kesiliyo.alabama çok şükür iyiyim canım bulantılarım geçmedi hala topiğede pek kimse uğramıyor hava koşulları diycem ama :)
İnşallah sen ve bebişin iyisinizdir opuyorumnanaktan
iyiyiz hayatım seni gördüm daha iyi oldum. kolay gelsin sana için kıpır kıpırdır hadi bakalım kazasız belasız muradınıza doğru yolculuğunuza az kaldı. inşallah herşey yolunda gidecek.Herkese Merhabaa.s.
Vanilyacim, dualarin kabul olsun canim. Bu bekleyisler hakikaten hic bitmeyecek, biri bitiyor digeri basliyor. Tek hersey yolunda gitsin de bekleyisler olsun. En heyecanli kisimlardan birisi ilk once sanirim bebegin kalp atislarini duymak, ondan sonrada buyudugunu gormek olsa gerek.
Denizverdi, dersler cok keyifli geciyor anlasilan, senin adina sevindim.yerimseniben
Hereda'nin ve bebegin durumunun iyi olduguna sevindim, iletttigin icin tesekkurler. Ne guzel pespese olumlu haberleri almak, heleki bu kadar ugraslardan sonra... Darisi biz siradakilere insallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Baharnaz, test sonuclarini sagolsun Deniz Bulut yorumlamis. Hakikaten sen kizamikcigi neden gecirmemissin ki, benim bildigim herkes geciyor, neyse cok takilmamak lazim. Toxoplazmaya hakikaten cok dikkat! Bir de bulantilarin gecse cok iyi olacak.yerimseniben Kilo durumun nasil? Diet ise yaradi mi?
Alabama, biz de telas cok canim, o yuzden ben cok fazla yazamadim bu aralar. Hem tasinma, hem yeni ulkenin evrak isleri, hem son veda davetlerimiz, hem is, hem alisveris derken...simdi buralardayim. Haftaya esyalar yukleniyor, ondan sonra sevdigimiz yerlere gidecegiz, sonra da benim oraya gelis gunum iyice yaklasmis oluyor. Sen ve Mert umarim iyisinizdir.
Deniz Bulut, evde hayat nasil gidiyor, Arda'nin odasini hazirladin mi? Ayagin nasil, normale dondu mu?
başlarım senin abesle iştigaline ister burda olursunnnn ister olmassın kimseye hesap verecek halin yok hallah hallah. ayrıca demekki kendini iyi hissediyorsun ki burdasın. elbette yarın kim nerde olcak bilemeyiz ama bu derde sahip 38 likler oldukça illaki gidenlerin yerini yeniler dolduracak malesef yoksa keşke kimse gelmese de herkes muradına ermiş olsa dimi ama. mevzu sonuca ulaşmak ulaşabilmek allah izin verirse tüm isteyenler anne olsun olabilsin. öpücüğünü aldım canım eyvallah çok iyi geldi. benim bugün 33 haftam doldu şeker geriye kaldı 7 hafta ama beyimiz ne zaman gelecek bilemiyoruz tabii.ALABAMA; uğramışsın canım....evet canım.bir biz kalmışız.bir bakmışın biz de yok olmuşuz bir gün..hayatın gerçeği bu arkadaşım.birer ikişer herkes dökülecek gidecek.kimimiz bebeğine kavuşacak kimi hamile kalacak..kimi yoluna başka bir şekilde devam edecek.herkes başka bir telaş içine düşecek.dünya gailesine.
aslında benim de burada olmam biraz abesle iştigal.(öyle diyorlar,çok havalı iki kelime oldu)amannnn hiç içime sinmedi.düzeltiyorum..benim burda olmam aslında biraz tuhaf..şu an tedavi görmüyorum.göreceğim de belli değil.kendi bedenimle bir çocuğa sahip olamasam da istiyorum ki'';kızlar ne olur umutsuzluğa son verin.ben de çok uğraştım.kısmet böyleymiş.böyle de mutlu olnuyor,böyle de minik bir cana can veriliyor..''
inşallah bunu başarırım.şu 3 ay daha geçse..herşey bir netlik kazansa...
burdayım.mutluyum.bildiğim birşey varsa paylaşıyorum.aslında yaşıyorum.okuyan bir kişide bile bir fikir oluşsa kardır benim için.
Mert beye selam.kendine iyi bak emi.dur... gitmeden uzat yanağını seveyim yavrucum.hadi bir de öpücük kondurayım.opuyorumnanaktan
sizin şimdi son zamanlarınız... çok hassas olursunuz zaman zaman..çoğunu bitirdiniz.az kaldı.ha gayret..bitiyor.buluşmaya az kaldı.Deniz'in şafak 34 senin kaç?
gerçi bende çok sık giremiyor ve sürekli yazamıyorum ama herkesi okuyorum. bu arada sana da mesaj yolladılar geri döndü galiba ki uzaklaştırılmışsın canım. maillerini kontrol et yada hesabını aktive et.merak etme çoğu kişinin toksoplazma negetif çıkar zaten. sadece azcık dikkat edeceksin o kadar.
denizverdi başın sağ olsun. ben de güzel bir bahaneyle börek yiyelim çay içelim derim. mesela birşeyi kutlamak için yanında pasta ile cokacimcoook
zapdeniz inşallah adetin tam zamanında gelir kasımda burada görüşürüz kaydirigubbakcemile3
alabama arada uğramaya devam biz de girmesek kimse girmeyecek zaten doğuma az kaldı hayırlısıyla eyvahedigeldismile
absynth ve kinder de kayboldu :a015:
ooo hoşgeldin esterya nasılsın oğlun 3 aylık olmuş maşallah. nasıl gidiyo annelik anlat biraz biz de ısınalım annelik turlarına.Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı buraya bir selam vermek istedim.
Deniz bulut 32 haftalık olmussun ha , Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..
Zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi hamile oldugunu ogrendigimiz gunler :)
Benim Omerim de 19 eimde 3 aylık olacak dogududa buyudu bile :)
Allah tum ama tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda..
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı buraya bir selam vermek istedim.
Deniz bulut 32 haftalık olmussun ha , Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..
Zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi hamile oldugunu ogrendigimiz gunler :)
Benim Omerim de 19 eimde 3 aylık olacak dogududa buyudu bile :)
Allah tum ama tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda..
bak hala börek diyor. hamileler toplanıp evi basacaz ona göreklava:
çekeceksen de vermem pipilimi. ben de hep kız istemiştim o nedenle kesin erkek olur diyordum. hiç şaşırmadım valla dr erkek diyince. tesellisi de hazırdı. bu yaştan sonra kızda aklım kalırdı erkekler nasıl olsa hep 10 ayakları üstüne düşüyorlar. olsun da canım kız olsun erkek olsun sağlıklısı olsun hayırlısı olsun.
bas ın göbişler basın.beni bir tepsi börekle mi korkutacaksınız?hhahahhahaha bak yine dedimdelikafadulden
eee sende ne öyle ne böyle.hem ne yapıcam de. biz de sana yol gösteriyoruz.ver bana diye.sonra da vermem de vermem.o zaman sızlanma bakıyiiim.paşa paşa büyüt bibilini.ben de arada gelir kedi gibi bakarım....benimki gelene kadar. yerimseniben
offf gidip börek mi alsam yine börek demiş :mymeka:
vermem tabii pipilimi. kolay mı bulduk! gel bak tabii ama elletip çekiştirmem ona göre :umursamaz:
ZARPDENİZ HOCAM;kavga uzun sürdü.kaçırmışım seni.kafamçokkarıştı
bugün yeni birşey öğrenmedim.şöyle;bugün kişisel gelişim günü idi.saat 1 de.ama araya cenaze taziyesi girdi.orada da biraz fazla kaldım.yardım ettim.sonra dönüşü gidecektim ki yağmur yolda iken hızlandı iyice.banada mana oldu (pazar kurulu idi)pazar alışverişi yaptım oyalana oyalana.zemuszemus
evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye kursu aramıştıım.pazar günleri tekrarı varmış.ohhh.kaybım yok yani.
HOcam bugün dinamik gördüm sizi.amigo kız filan..maşallah diyeyim.moral depolayın gelmeden önce...
regliniz ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?