38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz... tebrık ederım arkadaşım ... sabrının meyvelerını bırer bırer topluyorsun .. maaşallah bebegıne ve sana .. kocaman bır aıle olmanız dıleğiyle ...

sana da iyi akşamlar...yok canım çıkmadım.belki ışık kapalı gibi göstermiştir.belli bir süre yazmayınca yeşil ışık sarıya dönüyor.umarım şimdi iyisindir.uygun bir zamanda görüşürüz.kendine lütfen iyi bak olur mu?:1hug:

denız verdı ... azımlı ve yuregı kocaman arkadaşım ..darısı bıze ve tum arkadaşlarımıza demekten başka dılegımız yok herhalde ...esen kal ve her zaman kk da kalolumunekankayizsmile

denız verdı ... azımlı ve yuregı kocaman arkadaşım ..darısı bıze ve tum arkadaşlarımıza demekten başka dılegımız yok herhalde ...esen kal ve her zaman kk da kalolumunekankayizsmile

var hocam var.daha güzel dilekler olmaz olur mu?bundan sonrası bizler için güzel gelecekler olsun.mutlu olsun hayırlı olsun.yalnızlığın olmadığı bir gelecek olsun.her ne şekilde olursa olsun.yeter ki geleceğimizi görecek zamanımız olsun..bak ne çok şey varmışş.:1hug:

özel msj hakkım yok msj sayım az diye yoksa sana her seferinde uzun uzun yazıyorum ii olmaya çalışıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum hayat her gün farklı bir şeyler çıkarıyor karşıma her gün farklı tatlarda acılar bazen hangisinin ağır ve zor olduğunu düşünüyorum bana arada özelden msj atki 50 yükselsin daha 16 da maalesef sende kendine ii bak canım hoşçakal

tamam canım....sende hoşçakal...arada yaz...anlat...iyi gelir:1hug:

Günaydın herkese

Günaydın DenizVerdi canım nasılsın? kurabiye ...canımın çekip çekmediğini bilmiyorum bugün kurabiye yapmayı planlıyorum. Dr a giderken çikolata götüreyim yoksa bizim tenbel kıpırdamıyo kalp sesini dinletince birde şker yiyince kıpırdadı sanırım ultrason sesinden etkileniyorlar irkiliyorlar. Bende erkek çocuğuna alışmıştım beni eşim çevrem herkes öyle yönlendirdi etkilerinde kaldım. bakalım nolcak dr pek pipi göremedim dedi :)

ZarpDeniz uğramıyor normalde düzenli uğrayanlardandı ama yoksa taşındılarmı o yüzdenmi acaba?

cans güzel dileklerin için saol arkadaşım İnşallah yeni yılda sende güzel anlar yaşar güzel haberler verir bebişine kavuşursun canım.

günaydın canım;

iyiym canım.evin eksikleriyle uğraşıyorum.dün soba servisi geldi.bugün de şofben için arıyacağım.şimdi çayımla burdayım.
kurabiye...hımmm.önceden çok yapardım.şimdi daha dikkat ediyorum diye pek yapmamaya başladım.çok canım çekerse az alıyorum.ama arada ev kurabiyesini özlemiyor da değilim.
erkektir o erkek...kapamıştır görememiştir.ama kız olursa daha çok sevinirim.benim gönlüm hep kız da.bütün doğan bebekler kız olsundelikafadulden

ZARPDENİZ;sabah bir ara yeni açmıştım.aşağıda gördüm onu...sonra çıktı sanırım.inşallah yoğunluktandır.hastalık ya da başka birşey olmasın da....yoğunluktandır...öyle umuyorum.

Canım ya diyecek birşey bulamıyorum , sabır dilemekten başka bir çare yok.... İnşallah bundan sonrasında yüzün güler....

Teknik servislerle uğraşmak zordur gelirler yok bir daha gelirler filan kolay gelsin. bende eskiden ne pastalar ne börekler yapardım çoktan bıraktım.evlendikten sonra her haftasonu alışkanlık olmuştu sabah erkenden kalkıp kahvaltıya fırında reçelli çörekler hazırlardım ne günlerdi :)) sonra eşim yeter artık dedi kendisi hamur işlerini sevmez sadece çok nadir kek yer baktı kilo alıyorum dur dedi ve diyetisyene başlamamla bitti herşey.

KK nın ne çok işi var bu ara...dün katılıyorum katılmıyorum vardı.bugün bir baktım beğendim beğenmedim var.bakalım yarın ne olacakbilmiyorumkismile

pasta börek kek yapıyorum.ama misafir gelicekse...böreği yaparım ama normalde.zaten ekmeği az tükettiğim için sorun olmuyor.
aslında ne kadar basit değil mi?az ye sağlıklı ol.paranda sağlığında sende kalsın.iş uygulamakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…