yine işine dönmüşsün. aman bu sefer yormasınlar seni. en azından doğal denemeye doktora gitmeye vakit kalsın.
amin canım inşallah. inşallah hepimiz süper anne olalım. ama her kaın süper anne olacak diye bişi yok.
yaaa ben şimdi farkettim. sen zarpcığımıza siz diye mi hitap ediyorsun? hep mi? dönüp bakamadım. ne o eğitimci diye hoca torpilimi çekiyorsun? delikafaduldenayol burada eğitimimiz, işlerimiz farklı farklı da olsa aynı amaç için uğraşan aynı yaşlarda kadınlarız. ben anlamam kıskandım ben de senden 3-4 yaş büyüğüm. bana da siz de artık :roflol:
Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken ( yarin 4.kez buyukelcilige gidip ayrilisimla ilgili bir evrak daha alacakmisim!) simdi yazdiklarini okudum ve meeeeelemene cok guldum.Munazara sonunda cocugun gelisimi ile ilgili neye karar verildi yada hocanizin eldeki istatistik bilgisi neydi merak ettim?
Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsm
koci rkada uymasa pçaıyacğım u klavyeyyii.uanmasını ekliyorumkötükedihüso
Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken ( yarin 4.kez buyukelcilige gidip ayrilisimla ilgili bir evrak daha alacakmisim!) simdi yazdiklarini okudum ve meeeeelemene cok guldum.Munazara sonunda cocugun gelisimi ile ilgili neye karar verildi yada hocanizin eldeki istatistik bilgisi neydi merak ettim?
Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsm
koci rkada uymasa pçaıyacğım u klavyeyyii.uanmasını ekliyorumkötükedihüso
o ne be ya çok güldüm
Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsmile
kızlar YARDIMMM
bildiğiniz temizlik alışkanlığı ile ilgili çocuk oyunu var mı hiç?oyun olabilir..şarkı olabilir.herhangi bir etkinlik.bunun içinsaat 16 ya kadar vaktim var.boşluklarda ben de googleye bakacağım.düşünüyorum düşünüyorum bakalım aklıma bişey gelicekmi? ben eskilerden birşey olsun istiyorum.
şimdi çabucak evimi yola koymalıyım.akşam için yemek,öğlen kişisel gelişime gideceğim amannn ne sıkışıyorum şu 3 gün.sonra eve gel.sonra kursa git.akşam eve gel.Allahım bana çok enerji ver.lütfennnn:Saruboceq:
Kızlar merhaba ben çok isteyipte gebe kalamayan bir bayanım sol tarafta çikolata kistim var tüp bebek yaptırma maliyeti tahmini ne kadar tutuyor devlet ne kadarını karşılıyor şartları neler bilenler varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
DenizVerdi'cim, ne güzel böyle mutlu olman. Zaten önemli olan da bunu başarabilmek. Herşeye sahip olup da mutlu olmayan, olamayan veya bunu beceremeyen öyle çok insan var ki... Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Temizlik ile ilgili oyunlar da, şiirler de biliyordum ama hepsini u nuttum bilmiyorumkismile
Alabam'cım nasılsın? Ne zamandır halini hatırını soramadım. Dün yoğunluğumun ilk etabını bitirdim, kısa bir dönem biraz daha rahat olucam inşallah. Bebiş de iyi di mi?opuyorumnanaktan
Deniz Bulut'cum sen de isimde karar kılmışsın. İnşallah adıyla sanıyla çoook mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocuk olur inşallah...
ZarpDeniz yakında yollara çıkıyorsun....
Kinder'im sen nasılsın canım?
Hülya, Altınyunus,Merye,Baharnaz,Cans ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktana.s.
tüp tedaviyle hamile kalamaman ilginç değil mi peki doğal yoldan hamile kalırken çok uğraşarak mı kaldın yoksa kolayca hemen istediğin an kalabildin mi? ben de bunu anlamıyorum normal kalamassında tüple kalırsın ama sen normal kalıyorsun tüple hayli hayli kalman lazım değil mi? allah uğraştırmasın sende kendini çok yorma canım. eşini bekliyordun değil mi şubat da mı gelcekti sen bi baskın yapsan olmaz mı gününe denk getirip. inşallah yanlış hatırlamıyorum dur bu arada eşini beklediğin konusunda bilmiyorumkismilemerhaba arkadaşlar .. herkese guzel ve temız bır gun dılıyorum .. zıra evde temızlık var her yer her yerde ..
..erverdı maalesef temızlıkle ılgılı bır oyun ve şarkı bılmıyorum..uzgunum .. ben genellıkle 18 yaş ustu cocuklarla ılgılendığım için ...
.. denızbulut ..batu ısmını cok sevdım .. değişik bı tınısı var .. allah adıyla bırlıkte uzun uzun yaşamayı nasıp etsin ..
..patıkler işlerınde kolay gelsın ..
alabama baharnaz altınyunus .. kendınıze dıkkat edın ..yormayın ..
hulyacım .. hatırladıkların dogru .. 3 aşılama 3 tup bebek tedavısıne ragmen hamıle kalamadım .. ama dogal yolda 4 hamılelıgım var .. 6 12 19 8 haftalarda kaybettım maalesef .. lutfu hoca bana hamıle kalana kadar folık asıt ve corasprın onerdı . hamılelıkle bırlıkte heparın .. bakalım ..
herkese cok selam .. benım evdekı temızlıge bakayım bır .. sesler gelıyor ..
merhaba arkadaşlar .. herkese guzel ve temız bır gun dılıyorum .. zıra evde temızlık var her yer her yerde ..
..erverdı maalesef temızlıkle ılgılı bır oyun ve şarkı bılmıyorum..uzgunum .. ben genellıkle 18 yaş ustu cocuklarla ılgılendığım için ...
.. denızbulut ..batu ısmını cok sevdım .. değişik bı tınısı var .. allah adıyla bırlıkte uzun uzun yaşamayı nasıp etsin ..
..patıkler işlerınde kolay gelsın ..
alabama baharnaz altınyunus .. kendınıze dıkkat edın ..yormayın ..
hulyacım .. hatırladıkların dogru .. 3 aşılama 3 tup bebek tedavısıne ragmen hamıle kalamadım .. ama dogal yolda 4 hamılelıgım var .. 6 12 19 8 haftalarda kaybettım maalesef .. lutfu hoca bana hamıle kalana kadar folık asıt ve corasprın onerdı . hamılelıkle bırlıkte heparın .. bakalım ..
herkese cok selam .. benım evdekı temızlıge bakayım bır .. sesler gelıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?